Giannis_kan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Internetika games η οχι? Θα εχεις και steam? Δεν νομίζω. Θα τα κατεβάζω η αγορά κυρίως.
Kostas.karras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομίζω. Θα τα κατεβάζω η αγορά κυρίως. Οτι game online εχεις, το loading θα το εχεις απο τον ssd. Περνα game που παιζεις πιο συχνα στον ssd και τα υπολοιπα hdd. O συγκεκριμενος baracuda ειναι αψογος. Εκτος απο το load σε μη οnline games, στην διαρκεια του game δεν εχει διαφορα απο εναν ssd. 1
christs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα! Μπορώ να εχω μια καλη προταση για εξωτερικο σκληρο δισκο χωρητικοτητας γυρω στα 500 gb, ο οποιος θα χρησιμοποιηθει μονο ως μεσο αποθηκευσης ταινιων/σειρων, για ξαλαφρωμα του λαπτοπ? Ευχαριστω εκ των προτερων!
Vasilis T 92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ο δίσκος σου είναι γεμάτος γι αυτό σου κάνει περίεργα. Κατέβασε το smart Defrag και κάνε ανασυγκροτηση με όλους τους μεθόδους με τη σειρά. Δεν μπορώ να το κάνω τωρα αυτή την στιγμή γιατι εχω σημαντικά αρχεία εκεί μέσα που δεν θελω να τα χάσω και δεν εχω που αλλού να τα περάσω γιατι σε όλα τα μέσα αποθήκευσης μου είμαι φουλ στα κόκκινα γεμάτος άμα το κάνω σε αυτο των δίσκο όμως που έχει 56 της εκατό ζωή που των εχω για της εγγραφες μου προσορινα οσο δουλευει ακομα δηλαδη κουτσα στραβά μέχρι να πάρω καινούργιο μπορεί να διορθωθούν τα προβλήματα η Όχι ???
Kostas.karras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα! Μπορώ να εχω μια καλη προταση για εξωτερικο σκληρο δισκο χωρητικοτητας γυρω στα 500 gb, ο οποιος θα χρησιμοποιηθει μονο ως μεσο αποθηκευσης ταινιων/σειρων, για ξαλαφρωμα του λαπτοπ? Ευχαριστω εκ των προτερων! https://www.you.gr/pc-printing-peripherals/apothikeftika-mesa/exoterikoi-skliroi-diskoi/exoterikos-diskos-maxtor-2,5-m3-portable-500gb-usb Δεν μπορώ να το κάνω τωρα αυτή την στιγμή γιατι εχω σημαντικά αρχεία εκεί μέσα που δεν θελω να τα χάσω και δεν εχω που αλλού να τα περάσω γιατι σε όλα τα μέσα αποθήκευσης μου είμαι φουλ στα κόκκινα γεμάτος άμα το κάνω σε αυτο των δίσκο όμως που έχει 56 της εκατό ζωή που των εχω για της εγγραφες μου προσορινα οσο δουλευει ακομα δηλαδη κουτσα στραβά μέχρι να πάρω καινούργιο μπορεί να διορθωθούν τα προβλήματα η Όχι ??? Ανασυγκροτηση ειπα να κανεις, οχι format!Δεν χανεις τιποτα!! Το λεω απο την αποψη οτι με την ανασυγκροτηση θα πηγαινει καλυτερα ο δισκος και θα ελευθερωθει λιγος χωρος.. Στον αλλο με την λιγη ζωη δεν μπορεις να κανεις τιποτα,και ειναι ρισκο απο εδω και περα οτι θα του περνας μεσα.. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αχ Κώστα Κώστα. Τι τραβάς και συ ώρες ώρες. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ανασυγκροτηση ειπα να κανεις, οχι format!Δεν χανεις τιποτα!! Το λεω απο την αποψη οτι με την ανασυγκροτηση θα πηγαινει καλυτερα ο δισκος και θα ελευθερωθει λιγος χωρος.. Στον αλλο με την λιγη ζωη δεν μπορεις να κανεις τιποτα,και ειναι ρισκο απο εδω και περα οτι θα του περνας μεσα.. Οκ νομιζα οτι για καποιο λογο θα μου σβηστουν τα αρχεια μου με την ανασυγκροτηση δεν το ηξερα αλλα και παλι αφου λες οτι δεν χανω τιποτα με την ανασυγκροτηση πως θα ελευθεροθη λιγος χωρος χωρις να χασω αρχεια ??? Δεν το καταλαβα αυτο τι ενοεις??? αυτον των δισκο με την λιγη ζωη οπως σου είπα πιο πανω των χρησιμοποιώ για της εγγραφες μου στην τηλεόραση αφου δεν εχω αλλο τωρα το ξερω οτι ειναι ρισκο αλλα να σε ρωτησω κατι ομως οταν μου κανει τα κουλα του και αρχιζει τους θορύβους και δεν αναγνωριζετε ειτε απο των αποκωδικοποιητή αλλα ειτε και απο το λαπτοπ κανω καλα που το ταρακουναω για να δουλέψει η το κανω χειροτερα μπορει να παθει κατι χειροτερο ??? Παντως μετα στρώνει εχω προσέξει και ξαναπερνει μπρος και μου βγαζει συνδεθηκε και περισοτερο το κανω για να μην το βγάζω συνεχεια αποτομα των δισκο αν δεν δουλευει και χασω καμια σημαντικη εγγραφή περνω ρισκο το ξερω αλλα τι αλλο να κανω???
Kostas.karras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ανασυγκροτηση ειπα να κανεις, οχι format!Δεν χανεις τιποτα!! Το λεω απο την αποψη οτι με την ανασυγκροτηση θα πηγαινει καλυτερα ο δισκος και θα ελευθερωθει λιγος χωρος.. Στον αλλο με την λιγη ζωη δεν μπορεις να κανεις τιποτα,και ειναι ρισκο απο εδω και περα οτι θα του περνας μεσα.. Οκ νομιζα οτι για καποιο λογο θα μου σβηστουν τα αρχεια μου με την ανασυγκροτηση δεν το ηξερα αλλα και παλι αφου λες οτι δεν χανω τιποτα με την ανασυγκροτηση πως θα ελευθεροθη λιγος χωρος χωρις να χασω αρχεια ??? Δεν το καταλαβα αυτο τι ενοεις??? αυτον των δισκο με την λιγη ζωη οπως σου είπα πιο πανω των χρησιμοποιώ για της εγγραφες μου στην τηλεόραση αφου δεν εχω αλλο τωρα το ξερω οτι ειναι ρισκο αλλα να σε ρωτησω κατι ομως οταν μου κανει τα κουλα του και αρχιζει τους θορύβους και δεν αναγνωριζετε ειτε απο των αποκωδικοποιητή αλλα ειτε και απο το λαπτοπ κανω καλα που το ταρακουναω για να δουλέψει η το κανω χειροτερα μπορει να παθει κατι χειροτερο ??? Παντως μετα στρώνει εχω προσέξει και ξαναπερνει μπρος και μου βγαζει συνδεθηκε και περισοτερο το κανω για να μην το βγάζω συνεχεια αποτομα των δισκο αν δεν δουλευει και χασω καμια σημαντικη εγγραφή περνω ρισκο το ξερω αλλα τι αλλο να κανω??? Τι κάνεις;;; ταρακουνας τον δίσκο;; wow Mια πιάνει και μια όχι η βελόνα... Κάποια στιγμή από το πολύ ταρακουνημα θα σε αφήσει εντελώς.. Όταν αποθηκεύεις κάτι, τα αποθηκεύει αλλόκοτα, σαν να έχεις μια αποθήκη και να πετάς μέσα τις κούτες όπως να ναι. Με την ανασυγκροτηση τα βάζει στη σειρά. Σαν να βάζεις τις κούτες στα ράφια μια μια.
Giannis_kan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οτι game online εχεις, το loading θα το εχεις απο τον ssd. Περνα game που παιζεις πιο συχνα στον ssd και τα υπολοιπα hdd. O συγκεκριμενος baracuda ειναι αψογος. Εκτος απο το load σε μη οnline games, στην διαρκεια του game δεν εχει διαφορα απο εναν ssd. Κτλβα, μια τελευταία ερώτηση. Αν σε περίπτωση που δεν ασχοληθώ με την επεξεργασία βίντεο τότε προτείνετε ο 850 evo 500 GB?
Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ νομιζα οτι για καποιο λογο θα μου σβηστουν τα αρχεια μου με την ανασυγκροτηση δεν το ηξερα αλλα και παλι αφου λες οτι δεν χανω τιποτα με την ανασυγκροτηση πως θα ελευθεροθη λιγος χωρος χωρις να χασω αρχεια ??? Δεν το καταλαβα αυτο τι ενοεις??? αυτον των δισκο με την λιγη ζωη οπως σου είπα πιο πανω των χρησιμοποιώ για της εγγραφες μου στην τηλεόραση αφου δεν εχω αλλο τωρα το ξερω οτι ειναι ρισκο αλλα να σε ρωτησω κατι ομως οταν μου κανει τα κουλα του και αρχιζει τους θορύβους και δεν αναγνωριζετε ειτε απο των αποκωδικοποιητή αλλα ειτε και απο το λαπτοπ κανω καλα που το ταρακουναω για να δουλέψει η το κανω χειροτερα μπορει να παθει κατι χειροτερο ??? Παντως μετα στρώνει εχω προσέξει και ξαναπερνει μπρος και μου βγαζει συνδεθηκε και περισοτερο το κανω για να μην το βγάζω συνεχεια αποτομα των δισκο αν δεν δουλευει και χασω καμια σημαντικη εγγραφή περνω ρισκο το ξερω αλλα τι αλλο να κανω??? Τι κάνεις;;; ταρακουνας τον δίσκο;; wow Mια πιάνει και μια όχι η βελόνα... Κάποια στιγμή από το πολύ ταρακουνημα θα σε αφήσει εντελώς.. Όταν αποθηκεύεις κάτι, τα αποθηκεύει αλλόκοτα, σαν να έχεις μια αποθήκη και να πετάς μέσα τις κούτες όπως να ναι. Με την ανασυγκροτηση τα βάζει στη σειρά. Σαν να βάζεις τις κούτες στα ράφια μια μια. Ναι..οπως σου ειπα πανω. Ααα απο την βελονα εξαρτατε αν θα γραψει κατι η οχι μονο αμα πιασει αυτη??? Δεν το ηξερα αυτο .... Μαλιστα καταλαβα για αυτο σου ελευθερονη χωρος οπως ειπες και εσυ πανω οχι οτι θα σβησει κατι σωστα να μην ανυσηχω οτι κατι μπορει να χαθει αν καταλαβα καλα σωστα ??? αυτο ομως δεν περνει χρονο?? Η οχι επειδη αυτος ειναι εξωτερικος δισκος ????
Kostas.karras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Κτλβα, μια τελευταία ερώτηση. Αν σε περίπτωση που δεν ασχοληθώ με την επεξεργασία βίντεο τότε προτείνετε ο 850 evo 500 GB? Φυσικα, αν δεν ασχοληθεις ή απλα ασχοληθεις ερασιτεχνικα κοιτα σε 500αρη ssd. προτασεις: https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=11872615%2C9527729%2C8109255%2C9780919%2C8712834%2C5918223 https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8317349%2C9507483%2C7293243%2C7351798%2C6582141%2C10892087 Ριξε και μια ματια στις αγγελιες.. Εγω θα κοζαρα πολυ αυτον τον SanDisk Extreme Pro 480 GB στα 144,99 ευρώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/927610-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-ssd-samsungsandisk-usb-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BDso-64gb-imobile-30/ Τι κάνεις;;; ταρακουνας τον δίσκο;; wow Mια πιάνει και μια όχι η βελόνα... Κάποια στιγμή από το πολύ ταρακουνημα θα σε αφήσει εντελώς.. Όταν αποθηκεύεις κάτι, τα αποθηκεύει αλλόκοτα, σαν να έχεις μια αποθήκη και να πετάς μέσα τις κούτες όπως να ναι. Με την ανασυγκροτηση τα βάζει στη σειρά. Σαν να βάζεις τις κούτες στα ράφια μια μια. Ναι..οπως σου ειπα πανω. Ααα απο την βελονα εξαρτατε αν θα γραψει κατι η οχι μονο αμα πιασει αυτη??? Δεν το ηξερα αυτο .... Μαλιστα καταλαβα για αυτο σου ελευθερονη χωρος οπως ειπες και εσυ πανω οχι οτι θα σβησει κατι σωστα να μην ανυσηχω οτι κατι μπορει να χαθει αν καταλαβα καλα σωστα ??? αυτο ομως δεν περνει χρονο?? Η οχι επειδη αυτος ειναι εξωτερικος δισκος ???? ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Μην ανησυχεις! θελει καποιο χρονο,εξαρταται απο την ταχυτητα του δισκου, σε υπολογιζω καμια ωρα να σου παιρνει για να τις κανεις ολες τις μεθοδους. Αν θες ομως να δουλευει καλυτερα και να σου ελευθερωσει λιγο χωρο τοτε πρεπει να την κανεις!!
Giannis_kan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικα, αν δεν ασχοληθεις ή απλα ασχοληθεις ερασιτεχνικα κοιτα σε 500αρη ssd. προτασεις: https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=11872615%2C9527729%2C8109255%2C9780919%2C8712834%2C5918223 https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8317349%2C9507483%2C7293243%2C7351798%2C6582141%2C10892087 Ριξε και μια ματια στις αγγελιες.. Εγω θα κοζαρα πολυ αυτον τον SanDisk Extreme Pro 480 GB στα 144,99 ευρώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/927610-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-ssd-samsungsandisk-usb-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BDso-64gb-imobile-30/ Τα φοβάμαι από αγγελίες πιο πολύ λόγω εγγύησης. Για σένα ο πιο καλός ssd σε ταχύτητες είναι ο 850 evo να υποθέσω όπως και πολλών άλλων?
Vasilis T 92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικα, αν δεν ασχοληθεις ή απλα ασχοληθεις ερασιτεχνικα κοιτα σε 500αρη ssd. προτασεις: https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=11872615%2C9527729%2C8109255%2C9780919%2C8712834%2C5918223 https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8317349%2C9507483%2C7293243%2C7351798%2C6582141%2C10892087 Ριξε και μια ματια στις αγγελιες.. Εγω θα κοζαρα πολυ αυτον τον SanDisk Extreme Pro 480 GB στα 144,99 ευρώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/harddisks/927610-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-ssd-samsungsandisk-usb-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BDso-64gb-imobile-30/ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Μην ανησυχεις! θελει καποιο χρονο,εξαρταται απο την ταχυτητα του δισκου, σε υπολογιζω καμια ωρα να σου παιρνει για να τις κανεις ολες τις μεθοδους. Αν θες ομως να δουλευει καλυτερα και να σου ελευθερωσει λιγο χωρο τοτε πρεπει να την κανεις!! Αυτο καθε ποτε πρεπει να το κανω??? χρειαζεται να το κανω και αλλη φορα??? η μονο μια φορα και τελος μετα???
Kostas.karras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καθε τετραμηνο/εξαμηνο εγω του κανω..
Vasilis T 92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον του εκανα τωρα ανασυγκροτηση με το Smart Defrag οπως μου ειπες σε αυτον των εξωτερικο δισκο με την 95% ζωη... και μου εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα παρακατω στην εικονα στο ΤΕΛΟΣ ενδεικτικα ... και μετα του εκανα ασφαλεις αφαιρεση απο το λαπτοπ μου των εβγαλα και προσεξα πως ηταν ζεστος πολυ και μετα τον πηγα στον αποδικοποιητη των εβαλα για να του κανω φορματ αποκει τα αρχεια που δεν χρειαζομουνα αλλο για να ειναι ελευθερος για της εγγραφες μου και ... μου αρχισε παλι τα ιδια...... μου εβγαζε ολη την ωρα ασταματητα (Η συσκευη USB συνδεθηκε/αποσυνδεθηκε) δεν με αφηνε να του κανω φορματ με πετουσε ολη την ωρα μεχρι καποια στιγμη που σταματησε να βγαινει αυτο το μυνημα και προλαβα να του κανω αλλα μετα ξαναρχισε παλι το ιδιο οσπου καποια στιγμη δεν ηξερα τι να κανω και το εβγαλα αποτομα απο των αποκωδικοποιητη και τωρα τι κανω ???που δεν εχω αλλο σόι διαθεσιμο δισκο για να γραψω...αυριο της εγγραφες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις