Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, να παρεις εναν απο τους δισκους που προτεινω

και ενα εξωτερικο κουτι για να μπορεις να το λειτουργεις ως εξωτερικο δισκο.

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=11871386%2C8286429%2C10169889

https://www.skroutz.gr/comparelists/667?compare=2089543%2C3997213%2C3073427

Δημοσ.

Α τωρα το επιασα δλδ νομιζα οτι ηταν κατι αλλο τελος παντον αυτη ειναι η ποιο αξιοπιστη λυση για την δουλεια που των θελω για εγγραφες στον αποκωδικοποιητή κυριος  αλλα και για γενικη χρηση ασφαλους backup???  γτ ομως να τα αγορασω ξεχωριστα και να μην παρω εναν οποιοδηποτε ετοιμο κοινο εξωτερικο σκληρο δισκο συν την θηκη μπορεις να μου το πεις τα υπερ και τα κατα για να ξερω τι μου γινετε βρε αδελφε :-D

Δημοσ.

Αύριο τελικά θα πάω σε κατάστημα που έκανα παραγγελία τον samsung 850 evo 500gb να τον αγοράσω. Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του και να μην πω αργότερα ότι και με κτ πιο απλο έκανα την δουλειά μου και να έχει όντως διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπως διαβάζω. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι πιο καινούριο σε 2.5 ιντσών που θα είναι πιο γρήγορος από τον 850 evo και σε ίδια τιμή χωρητικότητα και να την πατήσω σαν αγορά? Ξέρω βέβαια πιο γρήγορα μετά τον 850 evo είναι ο pro και ο 960 αλλά λέω στην ίδια τιμή που είναι να πάρω τον συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Α τωρα το επιασα δλδ νομιζα οτι ηταν κατι αλλο τελος παντον αυτη ειναι η ποιο αξιοπιστη λυση για την δουλεια που των θελω για εγγραφες στον αποκωδικοποιητή κυριος  αλλα και για γενικη χρηση ασφαλους backup???  γτ ομως να τα αγορασω ξεχωριστα και να μην παρω εναν οποιοδηποτε ετοιμο κοινο εξωτερικο σκληρο δισκο συν την θηκη μπορεις να μου το πεις τα υπερ και τα κατα για να ξερω τι μου γινετε βρε αδελφε :-D

Διοτι τεοιο δισκο σε ετοιμο δεν βρισκεις, και ναι , στο προτεινω σαν αξιοπιστη λυση για τα πολλα write που κανεις.

Αύριο τελικά θα πάω σε κατάστημα που έκανα παραγγελία τον samsung 850 evo 500gb να τον αγοράσω. Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του και να μην πω αργότερα ότι και με κτ πιο απλο έκανα την δουλειά μου και να έχει όντως διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπως διαβάζω. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι πιο καινούριο σε 2.5 ιντσών που θα είναι πιο γρήγορος από τον 850 evo και σε ίδια τιμή χωρητικότητα και να την πατήσω σαν αγορά? Ξέρω βέβαια πιο γρήγορα μετά τον 850 evo είναι ο pro και ο 960 αλλά λέω στην ίδια τιμή που είναι να πάρω τον συγκεκριμένο.

Στα ιδια περιπου ειναι αυτη σε ταχυτητες, ο hyperx μπορει και πιο γρηγορος και με mlc μνημες αλλα τρια χρονια εγγυηση..,  mx300 μεγαλυτερη χωρητικοτητα, ο adata νεοι controllers με mlc μνημες, γενικα αξιζουν κι αλλοι, δεν ειναι μονο samsung η ζωη  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχ ναι? Πατάτα θα κάνω άμα το πάρω? Πρότεινε μου κτ άλλο αν έχεις όρεξη. Δλδ στα ατού του είναι απλά ότι έχει 5ετη εγγύηση σε σχέση με τα άλλα που λες?! Δεν γνωρίζω τι είναι mlc θα γκουγκλαρω να δω βέβαια αλλά θεωρείς ότι στα λεφτά του υπάρχει κτ καλύτερο? Για τον mx 300 που λες έχω κοιτάξει αλλά είναι πιο αργος γενικά.Μονο χωρητικότητα έχει πιο πολύ. Αλήθεια ο 500 αρης πόσο να έχει καθαρά GB διαθέσιμα?

Επεξ/σία από Giannis_kan
Δημοσ.

Ωχ ναι? Πατάτα θα κάνω άμα το πάρω? Πρότεινε μου κτ άλλο αν έχεις όρεξη. Δλδ στα ατού του είναι απλά ότι έχει 5ετη εγγύηση σε σχέση με τα άλλα που λες?! Δεν γνωρίζω τι είναι mlc θα γκουγκλαρω να δω βέβαια αλλά θεωρείς ότι στα λεφτά του υπάρχει κτ καλύτερο? Για τον mx 300 που λες έχω κοιτάξει αλλά είναι πιο αργος γενικά.Μονο χωρητικότητα έχετε πιο πολύ. Αλήθεια ο 500 αρης πόσο να έχει καθαρά GB διαθέσιμα?

Tαχυτητες για τι χρηση θες?

Δημοσ.

Θέλω αυστηρά για games, internet, λίγο επεξεργασία σε βίντεο και ταινίες(αραιά και που) και μεταφορά σε stickακια εξ.δισκους, κν word excel. Δεν είναι ότι ζητάω το απόλυτο,αλίμονο. Απλά λέω μήπως με τα χρήματα που θα διαθέσω μπορώ να πάρω κτ καλύτερο η κτ που αναμένεται να βγει και γενικά να συμφαιρει πιο πολύ.

Δημοσ.

Διοτι τεοιο δισκο σε ετοιμο δεν βρισκεις, και ναι , στο προτεινω σαν αξιοπιστη λυση για τα πολλα write που κανεις.

οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα , τι σημαινει ομως write??? επισης μηπως μπορεις να μου προτινεις κ εναν αλλον καλο γρηγορο δισκο μεγαλύτερης χωρητικοτητας μεχρι 2TB πιστευω ειναι καλα για ενα γενικο μακροχρονιο  μαζικο ασφαλη backup που το θελω για να μην ξεμεινω ποτε απο χωρο γιατι το 1tb μου φαινεται λιγο για γενικο backup  παντα  ευχαριστω.

Δημοσ.

Θέλω αυστηρά για games, internet, λίγο επεξεργασία σε βίντεο και ταινίες(αραιά και που) και μεταφορά σε stickακια εξ.δισκους, κν word excel. Δεν είναι ότι ζητάω το απόλυτο,αλίμονο. Απλά λέω μήπως με τα χρήματα που θα διαθέσω μπορώ να πάρω κτ καλύτερο η κτ που αναμένεται να βγει και γενικά να συμφαιρει πιο πολύ.

Όχι, δεν θα έκανες πατάτα γενικά αν πήγαινες στον 850 evo.

Οι διαφορες γενικά είναι μηδαμινές στην χρήση σου.

Μόνο στην επεξεργασια βίντεο θα είναι λίγο πιο αισθητή η διαφορά.

Το καλύτερο θα ήταν ας πούμε αν πήγαινες στον 960 evo αλλά ξεφεύγεις χρηματικά μετά.

Το σύστημα σου, δέχεται m2 ssd?

οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα , τι σημαινει ομως write??? επισης μηπως μπορεις να μου προτινεις κ εναν αλλον καλο γρηγορο δισκο μεγαλύτερης χωρητικοτητας μεχρι 2TB πιστευω ειναι καλα για ενα γενικο μακροχρονιο  μαζικο ασφαλη backup που το θελω για να μην ξεμεινω ποτε απο χωρο γιατι το 1tb μου φαινεται λιγο για γενικο backup  παντα  ευχαριστω.

www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10100708%2C2195298%2C9962979%2C2195771%2C11275505%2C10410329
Δημοσ.

Ευχαριστω μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω πολυ κατι κουλο που σηνεβη αν μπορεις λοιπον ετρεξα και των αλλον εξωτερικο σκληρο δισκο που σου ειπα που μου ειχανε δωσει  που μου εκανε παλι τα ιδια κ χειροτερα πολλες φορες και  αυτος μια μου εγραφε της εγραφες την αλλη μισες η οχι την μια μου των διαβαζε ο αποκοδικοποιητης κ την αλλη οχι και μου εκανε και παραξενους θορυβους και αυτος για αυτο αναγκαστηκα να βγαλω των αλλων αυτον  που επεσε κατω που ηταν παλια μεσα στο λαπτοπ εσωτερικος  κ εβγαλε 56 της εκατο υγεια  για να δω τι θα μου  βγαλει απο περιεργια και μου εβγαλε 95 της εκατο υγεια αλλα μολις τον συνδεσα στο κινητο προχθες νομιζο αν θυμαμαι σωστα δεν μου το διαβαζε κ μου των εβγαζε κατεστραμενο και μου ζηταγε να του κανω διαμορφοση και  ανησύχησα για τα αρχεια μου που ειχα μεσα κ σημερα μολις των κουμποσα στο λαπτοπ μου των ανοιξε κανονικα κ διαβαζε τα αρχεια που του ειχα μεσα πως γινετε αυτο???

post-452986-0-90331000-1504585629_thumb.png

Δημοσ.

Ο δίσκος σου είναι γεμάτος γι αυτό σου κάνει περίεργα.

Κατέβασε το smart Defrag και κάνε ανασυγκροτηση με όλους τους μεθόδους με τη σειρά.

Δημοσ.

Το ψιλό έχω σκεφτεί για τον 960 αλλά εκεί θα πάρω 250 GB. Δεν ξέρω αν θα μου φτάνει να έχω ταινίες φώτο μουσική και παιχνίδια άνετα. Σίγουρα 3 με 4 θα θελα να έχω μέσα. Η μητρική μου είναι η Asus-Z170-A. Νομίζω έχει τέτοια υποδοχή αλλά δεν ξέρω αν θα γίνετε να δουλέψει αν είχα τον 960 και να bootαρει τα Windows από εκεί.

Δημοσ.

Πόσα διαθέτεις max?

Το ψιλό έχω σκεφτεί για τον 960 αλλά εκεί θα πάρω 250 GB. Δεν ξέρω αν θα μου φτάνει να έχω ταινίες φώτο μουσική και παιχνίδια άνετα. Σίγουρα 3 με 4 θα θελα να έχω μέσα. Η μητρική μου είναι η Asus-Z170-A. Νομίζω έχει τέτοια υποδοχή αλλά δεν ξέρω αν θα γίνετε να δουλέψει αν είχα τον 960 και να bootαρει τα Windows από εκεί.

Βασικά γιατί δεν παίρνεις ένα 120αρη 960 EVO για προγράμματα και λειτουργικό και εναν hdd για αποθηκευση των λοιπών;

Δημοσ.

Γύρω στα 150 έλεγα να δώσω για ssd αλλά νταξει για ένα δεκαρικο πάνω δλδ στα 160 ευρώ που έλεγα να πάρω τον 850 evo 500gb δν μου είναι τρομερη διαφορά. Δεν το έχω σκεφτεί έτσι κθλου. Λογικά θα μου φτάνει ο 960 120 GB? Αυτό ψιλό φοβάμαι. Γενικά φίλοι και γνωστοί μου λένε να αποφύγω τους hdd λόγω ότι είναι αργοί. 960 evo 120 GB που είδες ακριβώς γτ σκρουτζ Δν βλέπω κτ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...