Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο πρωτος ειναι οντως ταχυτερος απο τους αλλους οπως λεει στα χαρακτηριστικα? Γιατι αν ειναι τοτε πιστευω αξιζει να τον αγορασω.

Δημοσ.

ειναι,οι διαφορες ειναι ελαχιστες χωρις διαφορα,παντως αν θες ταχυτητες εγω στην θεση σου θα επαιρνα δυο ssd των 120gb και θα τους εκανα raid_0     ;)

δες και ενα παραδειγμα:

post-330131-0-59635400-1435177001_thumb.png

Δημοσ.

Οι 2 ssd ξεφευγουν απο το budget μου, γιατι ηδη τα 90-100 ειναι το οριο. Οποτε καλυτερα να παω για εναν 250 και ισως στο μελλον κανω raid.

Δημοσ.

Επειδη δεν γνωριζω, ειναι αξιοπιστη η συγκεκριμενη εταιρεια? Και αν εχω 2 σε raid, το λειτουργικο το εγκαθιστω σε εναν απο τους 2 ή λειτουργουν ως 1?

Δημοσ.

Με μια προχειρη αναζητηση ειδα πως το raid 0 δεν προτεινεται, ενω το raid 1 προτεινεται. Δεν εχω ιδεα πανω στο θεμα οποτε μπορεις λιγο να μου εξηγησεις για ποιο λογο το λενε?

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2121333/dual-ssd-raid-worth.html

Στο raid 0 οι δισκοι λειτουργουν σαν ενας.Στο λινκ που παραθετεις λενε και καλα οτι δεν συμφερει επειδη αν χασεις τα αρχεια στον ενα τοτε τα χανεις και στον αλλο.

Δημοσ.

Δηλαδή σαν ιδέα προτείνεται γενικά; Επίσης αν γίνουν raid 0 δύο διαφορετικοί δίσκοι θα πιάνει τις ταχύτητες του πιο αργού έτσι;

Δημοσ.

οχι 

Δηλαδή σαν ιδέα προτείνεται γενικά; Επίσης αν γίνουν raid 0 δύο διαφορετικοί δίσκοι θα πιάνει τις ταχύτητες του πιο αργού έτσι;

προτεινεται φουλ,ετσι κι αλλιως ειτε ενα εχεις,ειτε δυο αν ειναι να τα χασεις θα τα χασεις ετσι κι αλλιως,οχι δεν εχει ταχυτητες του πιο αργου,καταρχην raid 0 γινεται σε δυο πανομοιοτυπους δισκους και μονο!!!και αυτο που πετυχαινεις σου αυξανει σχεδον διπλασιες ταχυτητες απο οποιονδηποτε single ssd

• Like 2
Δημοσ.

Πανομοιότυπους;;; Ε και τι, να πάρω πάλι v300; Δεν λέει, το θέμα είναι να πάω σε καλύτερο δίσκο...

Δημοσ.

Πανομοιότυπους;;; Ε και τι, να πάρω πάλι v300; Δεν λέει, το θέμα είναι να πάω σε καλύτερο δίσκο...

γιατι οχι??αν εχεις δυο v300 ποιος single θα σε πατησει??κανενας!!!εκτος αν θες να παρεις δυο αλλους καινουργιους,αυτο ειναι αλλο θεμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...