Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οποτε  μπορειτε να με  βοηθησετε?? για να παρω και εγω τις αποφασεις μου

και οπως σας  ειπα εγω θελώ να  μου προτεινετε δισκους  απο  6τβ μεχρι και  8ΤΒ  που να εινε  γρηγοροι  να εχουν ταχυτητα ,,,αξιοπιστια  αντοχη,, κτλ   σε τελικη αναλυση να τα  εχουν  ολα σε ενα πακετο.. και δεν εννοω  μονο  για αποθηκες αλλα  θελω και να κατεβαζω ταινιες  τραγουδια και παιχνιδια και  να σβηνω και να  τα  παιζω απο αυτον τον δισκο.,

με το χρηματικο  ποσο δεν εχω προβλημα..

Δημοσ.

οποτε  μπορειτε να με  βοηθησετε?? για να παρω και εγω τις αποφασεις μου

και οπως σας  ειπα εγω θελώ να  μου προτεινετε δισκους  απο  6τβ μεχρι και  8ΤΒ  που να εινε  γρηγοροι  να εχουν ταχυτητα ,,,αξιοπιστια  αντοχη,, κτλ   σε τελικη αναλυση να τα  εχουν  ολα σε ενα πακετο.. και δεν εννοω  μονο  για αποθηκες αλλα  θελω και να κατεβαζω ταινιες  τραγουδια και παιχνιδια και  να σβηνω και να  τα  παιζω απο αυτον τον δισκο.,

με το χρηματικο  ποσο δεν εχω προβλημα..

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=6422646%2C7006694%2C9862862%2C6924507%2C7190261%2C8908620

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια βοήθεια για αγορά ssd 120-(8)GB έως 60e.. έχω καταλήξει στον INTENSO HIGH PERFORMANCE 120GB

Κάποια άλλη πρόταση έως αυτά τα χρήματα (ή και λιγότερα, σε 2ο HTPC σύστημα θα μπεί και δεν καίγομαι για απόλυτες επιδόσεις)?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια βοήθεια για αγορά ssd 120-(8)GB έως 60e.. έχω καταλήξει στον INTENSO HIGH PERFORMANCE 120GB

Κάποια άλλη πρόταση έως αυτά τα χρήματα (ή και λιγότερα, σε 2ο HTPC σύστημα θα μπεί και δεν καίγομαι για απόλυτες επιδόσεις)?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, μόνο από eshop κοιτάς;
Δημοσ.

Καλησπέρα, μόνο από eshop κοιτάς;

Καλησπέρα, όχι απαραίτητα απλα τον συγκεκριμένο τον βρίσκω εκεί στην -σχεδόν-καλύτερη τιμή αν σκεφτείς οτι έχω κοντά μου και δε θα έχω έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

Καλησπέρα, όχι απαραίτητα απλα τον συγκεκριμένο τον βρίσκω εκεί στην -σχεδόν-καλύτερη τιμή αν σκεφτείς οτι έχω κοντά μου και δε θα έχω έξοδα αποστολής.

Που μένεις;

Δημοσ.

στο  λινκ https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=6422646%2C7006694%2C9862862%2C6924507%2C7190261%2C8908620

μου προτεινες  αυτους τους δισκους  που εινε hitachi  .. θελώ να σε ρωτησω  αυτους  που  μου προτεινες εινε καλυτερη σε  ποιοτητα ταχητυτας και  ενεργειας  και  αξιοπιστιας  σε σχεση με  τους red  western digital και seagate??

και επισης  θελώ να σε ρωτησω κατι  στους   hitachi λεει οτι  η χρηση  τους εινε  για  server

ενω  στους 

Western Digital 8TB Caviar Red Pro WD8001FFWX SATA III 7200rpm 128MB  λεει οτι  η χρηση  τους εινε  για nas..

τωρα τι εινε καλυτερο  server  η  νας??????????????

Δημοσ.

Θα προτιμουσα κατι τετοιο.

Γενικα intenso δεν εχω εμπιστοσυνη και τοσο...

http://www.skroutz.gr/s/9268555/Sandisk-SSD-Plus-120GB-530MB-s.html

Στο eshop στα 63 ευρω

Μια χαρά ο Sandisk, παντού όμως κατόπιν παραγγελίας, εκτός απο κατάστημα στη Παλλήνη..άτιμο κιτρινομάγαζο θα τα πάρεις τα έξτρα 6e μάλλον

Δημοσ.

Πειραιά αλλά τριγυρνάω γενικά δεν έχω θέμα, εαν δικαιολογείται απο διαφορά τιμής

Oτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα 

https://tokinito.gr/peripherals/storage/ssd/adata-ultimate-su800-solid-state-drive-128-gb-asu800ss-128gt-c.html

στο  λινκ https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=6422646%2C7006694%2C9862862%2C6924507%2C7190261%2C8908620

1. μου προτεινες  αυτους τους δισκους  που εινε hitachi  .. θελώ να σε ρωτησω  αυτους  που  μου προτεινες εινε καλυτερη σε  ποιοτητα ταχητυτας και  ενεργειας  και  αξιοπιστιας  σε σχεση με  τους red  western digital και seagate??
  2. και επισης  θελώ να σε ρωτησω κατι  στους   hitachi λεει οτι  η χρηση  τους εινε  για  server ενω  στους Western Digital 8TB Caviar Red Pro WD8001FFWX SATA III 7200rpm 128MB  λεει οτι  η χρηση  τους εινε  για nas..τωρα τι εινε καλυτερο  server  η  νας??????????????
  1. Ταχυτητες διαφορες δεν εχουν μεταξυ τους,ουτε προς την καταναλωση.Στην αξιοπιστια καλυτερη σειρα η ultrastar.
  2. Nas/server δεν σε νοιαζει, εσυ την δουλεια που θες την κανεις ασχετα με το τι ειναι ο καθε δισκος,δεν αλλαζει κατι για σενα..
Δημοσ.

σε  ευχαριστω   κωστα.. για της  πληροφοριες 

δηλαδη αν τους συγκρινες  τους  ultrastar με τους    

Western Digital Red NAS 8TB  και τους  Western Digital Red Pro 8TB και  τους

Seagate IronWolf Pro 8TB

πια  θα ειτανε  η διαφορα τους  στην  συγκριση τους>>περι αποδοσης  ταχητυτας και αξιοπιστιας?? και κατασκευης??

Δημοσ.

σε  ευχαριστω   κωστα.. για της  πληροφοριες 

δηλαδη αν τους συγκρινες  τους  ultrastar με τους    

Western Digital Red NAS 8TB  και τους  Western Digital Red Pro 8TB και  τους

Seagate IronWolf Pro 8TB

πια  θα ειτανε  η διαφορα τους  στην  συγκριση τους>>περι αποδοσης  ταχητυτας και αξιοπιστιας?? και κατασκευης??

Κοιτα ,η σειρα ironwolf ειναι μια νεα σειρα και δεν εχω σωστη αποψη για τον συγκεκριμενο δισκο, αλλα βαση reviews εχει πολυ καλα σχολια,αλλα βαθος χρονου δεν εχουμε ακομα στοιχεια, σε καποια στοιχεια του ισως να ειναι πιο γρηγορος απο τον hgst αλλα διαφορα που δεν προκειται να την δεις.

Θα προτιμουσα τον ultrastar που ειναι μια δοκιμασμενη λυση και κλασσικης αξιας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...