Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έκανα, στο CS:GO (που είναι στο steam) δεν παρατήρησα καμιά σημαντική διαφορά. Υπόλοιπα games θα δοκιμάσω μέσα στην βδομάδα και θα ενημερωσω.

Για το CS συγκερκριμένα που το είχα στον SSD παλιά, το load του είναι 3-4 φορές πιο αργό τώρα. Τα υπόλοιπα δεν τα είχα σε SSD αλλά με την εκκαθάριση και την ανασυγκροτηση άλλαξε κάτι αλλά όχι σε φάση να πω πως φορτώνουν από SSD. 

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το CS συγκερκριμένα που το είχα στον SSD παλιά, το load του είναι 3-4 φορές πιο αργό τώρα. Τα υπόλοιπα δεν τα είχα σε SSD αλλά με την εκκαθάριση και την ανασυγκροτηση άλλαξε κάτι αλλά όχι σε φάση να πω πως φορτώνουν από SSD.

Καλά, ναι ισχύει..

Αν επιμένεις πάρε ssd για δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Για HDD με χρηση storage και φορτωμα games που να κινηθω?

Στοχος 1TB ισως 2TB

O WD10EZEX τι λεει?

Δημοσ.

Ναι, εννοώ για δεύτερο :) www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=4075218%2C9512712%2C9513108

Για κάτι τέτοιο, το καλύτερο loading θα το έχεις με τον firecuda που είναι hybrid και έχει 5 χρόνια εγγύηση.

Ο νέος και ανανεωμένος Barracuda είναι πιο vfm μιας και έχεις στην ίδια τιμή διπλάσια χωρητικότητα.

Ο κλασσικός black της wd, έχει 5 χρόνια εγγύηση κι αυτός και πολύ καλές ταχύτητες για hdd..

Δημοσ.

Αναμεσα σε barracuda και WD black ποιος ειναι καλυτερος δεδομενου οτι ο barracuda και 2TB ειναι και -10€

Ο WD10EZEΧ χειροτερος κατα πολυ?

Δημοσ.

Αναμεσα σε barracuda και WD black ποιος ειναι καλυτερος δεδομενου οτι ο barracuda και 2TB ειναι και -10€

Ο WD10EZEΧ χειροτερος κατα πολυ?

Με βαση αυτων, προτιμησε barracuda, σε σχεση με WD10EZEΧ ειναι πολυ πιο αναβαθμισμενος ο  νεος ST2000DM006.

Νεοι  controllers,ακομα μικροτερη καταναλωση,αυξημενες ταχυτητες,

Ετσι κι αλλιως σε wd  που να εχει 2tb, 7200/64 σε συμφερουσα τιμη ΔΕΝ υπαρχει..

Δημοσ.

σκεφτομαι για την αγορα σκληρου δισκου 4tb κατι φθηνο μεχρι 150ευρω. Δεν επιθυμω εξωτερικη τροφοδοσια

και πηγε το ματι μου στους εξης:

Verbatim Store 'n' Save 4TB Seagate Expansion Portable 4TB Seagate Backup Plus Portable Drive 4TB

Πρωτιμω τον verbatim γτ ειναι ο φθηνοτερος....στην εικονα εχει φαινεται και ενα αλλο βισμα ιδιο με αυτο του ρευματος...τι ειναι;και εχει κουμπι ενεργοποιησης...μηπως οντως ειναι με ρευμα;

....ο seagate expansion λεει οτι ειναι raid...τι σημαινει αυτο;....

ποιον απο αυτους προτεινετε; 

ευχαριστω

Δημοσ.

σκεφτομαι για την αγορα σκληρου δισκου 4tb κατι φθηνο μεχρι 150ευρω. Δεν επιθυμω εξωτερικη τροφοδοσια

και πηγε το ματι μου στους εξης:

Verbatim Store 'n' Save 4TB

Seagate Expansion Portable 4TB

Seagate Backup Plus Portable Drive 4TB

Πρωτιμω τον verbatim γτ ειναι ο φθηνοτερος....στην εικονα εχει φαινεται και ενα αλλο βισμα ιδιο με αυτο του ρευματος...τι ειναι;και εχει κουμπι ενεργοποιησης...μηπως οντως ειναι με ρευμα;

....ο seagate expansion λεει οτι ειναι raid...τι σημαινει αυτο;....

ποιον απο αυτους προτεινετε; 

ευχαριστω

Εγώ αυτόν θα κοιτουσα

https://www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html

Δημοσ.

Ο νέος και ανανεωμένος Barracuda είναι πιο vfm μιας και έχεις στην ίδια τιμή διπλάσια χωρητικότητα.

Θελω ενα σκληρό για να βαλω τις φωτογραφίες και βίντεο δικά μου,και προσωρινά (περίπου 3-4 μήνες) της δουλειάς πριν τις κάνω backup σε εξωτερικο.

Ο συγκεκριμένος κάνει; Δεν χρειάζομαι γρήγορο σκληρό,αλλά θέλω να είναι αρκετά αξιόπιστος.

(Σκοπεύω να αλλάζω κάθε 2 χρόνια.)

Δημοσ.

δεν θα επιθυμουσα maxtor..!

Αν ζητας συμβουλη, θα παρεις, αν για ψυχολογικους λογους δεν την θες, παρε οτι γουσταρεις τοτε..

Θελω ενα σκληρό για να βαλω τις φωτογραφίες και βίντεο δικά μου,και προσωρινά (περίπου 3-4 μήνες) της δουλειάς πριν τις κάνω backup σε εξωτερικο.

Ο συγκεκριμένος κάνει; Δεν χρειάζομαι γρήγορο σκληρό,αλλά θέλω να είναι αρκετά αξιόπιστος.

(Σκοπεύω να αλλάζω κάθε 2 χρόνια.)

Εσωτερικο η εξωτερικο?

budget και ευρος χωρητικοτητας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...