Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html

Έμα το λένε από την αρχή ότι θες εξωτερικό...

www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-1TB.html

Καλησπέρα. Ψάχνω για εξωτερικό δίσκο 500-1000gb τι προτείνετε; Φθηνό κατά προτίμηση και αξιόπιστο

Μα το είπα... Τεσπα αξιόπιστος αυτός;

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια .

Επειδη αλλαζω το πισι μου απο μητρικη κλπ κλπ κλπ . Πηρα περσυ εναν ssd για τα windows και κανα προγραμμα που χρησιμοποιω συχνα , και εχω ακομα τον hdd μου απο το 2010 (1tb) . Σκεφτομαι να τον αλλαξω , λογω πολλων ετων χρησης . Αν και δεν ξερω ποσο κρατανε κλπ κλπ κλπ.

Προτεινετε να τον αλλαξω ? ή να τον κρατησω και να παρω ακομα εναν 1tb π.χ ?

Ποιον hdd προτεινετε γενικα ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια .

Επειδη αλλαζω το πισι μου απο μητρικη κλπ κλπ κλπ . Πηρα περσυ εναν ssd για τα windows και κανα προγραμμα που χρησιμοποιω συχνα , και εχω ακομα τον hdd μου απο το 2010 (1tb) . Σκεφτομαι να τον αλλαξω , λογω πολλων ετων χρησης . Αν και δεν ξερω ποσο κρατανε κλπ κλπ κλπ.

Προτεινετε να τον αλλαξω ? ή να τον κρατησω και να παρω ακομα εναν 1tb π.χ ?

Ποιον hdd προτεινετε γενικα ?

Ευχαριστω

Δε ξέρω αν πρέπει να πάρεις, πάντως αν πάρεις πάρε WD Blue WD10EZEX

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω. Εκανα test με το hddsmart και μ εβγαλε 3 ερρορ προς το τελοςμ θα σας στειλω φωτο το βραδυ.

Καλησπέρα κι εδώ... :)

Κανέ ένα τεστ και με το hdd sentinel.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι γενικό; Σκληρό δίσκο θα παίρνατε άνετα από σκρουτζομάγαζο εκτός της πόλης σας; Εννοώ τι συμβαίνει αν -χτυπά ξυλο- πάθει τίποτα; Με το κατάστημα θα έχω να κάνω; Ή πιο πολύ αξίζει να το στείλω απευθείας έξω;

Βλέπω αυτόν τον Maxtor M3 2TB

https://support2you.gr/κατάστημα/εξωτερικοί-σκληροί-δίσκοι-2/maxtor-seagate-m3-portable-2tb-stshx-m201tcbm/

,και το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο είναι Αθήνα, εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν γράφει στο link περισσότερες πληροφορίες..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι γενικό; Σκληρό δίσκο θα παίρνατε άνετα από σκρουτζομάγαζο εκτός της πόλης σας; Εννοώ τι συμβαίνει αν -χτυπά ξυλο- πάθει τίποτα; Με το κατάστημα θα έχω να κάνω; Ή πιο πολύ αξίζει να το στείλω απευθείας έξω;

https://support2you.gr/κατάστημα/εξωτερικοί-σκληροί-δίσκοι-2/maxtor-seagate-m3-portable-2tb-stshx-m201tcbm/

,και το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο είναι Αθήνα, εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν γράφει στο link περισσότερες πληροφορίες..

Κατσε σκρουντζομαγαζο εχει κριτικες . Μπες και διαβασε τες. Εχω κανει αρκετες αγορες απο σκρουντομαγαζα και δεν ειχα κανενα θεμα. Το κακο ειναι σε καποια οτι αν τυχει ζημια (εντος εγγυησης )  σε κατι που αγορασες "Α" εταιριας  πρεπει να πας εσυ στην αντιπροσωπεια της "Α" εταιριας , δεν θα μεσολαβησει το μαγαζι δλδ. 

Βεβαια σε ολα υπαρχουν εγγυησεις κανονικα . Απλα να ζητας αποδειξεις , να ρωτησεις για την εγγυηση κλπ κλπ . 

Πολλοι απο εμας απλα δεν ρωταμε και την παταμε στο τελος ;)

Οποτε τσεκαρε κριτικες και βουρ για παραγγελια ;) 

Εγω συνηθως παιρνω τηλ και την κανω τηλεφωνικα.

Δημοσ.

Άμα τον πάρεις από το support2you,με τα μεταφορικά πάει στα 79 ευρώ.

Γιατι δεν τον παίρνεις από το vision studio στη Θεσσαλονίκη;

80 ευρώ έχει.

Και ειναι καλό κατάστημα, αν πάθει κάτι, το πας σε αυτούς, και σε εξυπηρετούν οι ίδιοι..

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι σε αναζήτηση δίσκου για το σύστημα μου ένα Lenovo Y510p καθώς ο δίσκος που είχε είναι στα τελευταία του. Σκεφτόμουν για την αγορά SSD και είμαι μεταξύ του Crucial MX300 500GB και Samsung 850 Evo 500GB. Καθώς θα είναι ο μοναδικός δίσκος του συστήματος λόγω των διπλών καρτών γραφικών που έχει το μηχάνημα και η δεύτερη βρίσκεται στη θήκη του DVD προβληματίζομαι για το lifespan του SSD καθώς θα γίνεται περιστασιακή χρήση προγραμμάτων της Adobe ενώ μέσα στον ίδιο δίσκο θα βρίσκονται τα προγράμματα και κάποια παιχνίδια που θα παίζω. Σε ένα thread που άνοιξα ο Haldol μου πρότεινε να αγοράσω MLC δίσκο για το σύστημα για μεγαλύτερη αντοχή ωστόσο δεν ξέρω σε τι τιμές βρίσκονται αυτοί οι δίσκοι θα ήθελα τα φώτα σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι σε αναζήτηση δίσκου για το σύστημα μου ένα Lenovo Y510p καθώς ο δίσκος που είχε είναι στα τελευταία του. Σκεφτόμουν για την αγορά SSD και είμαι μεταξύ του Crucial MX300 500GB και Samsung 850 Evo 500GB. Καθώς θα είναι ο μοναδικός δίσκος του συστήματος λόγω των διπλών καρτών γραφικών που έχει το μηχάνημα και η δεύτερη βρίσκεται στη θήκη του DVD προβληματίζομαι για το lifespan του SSD καθώς θα γίνεται περιστασιακή χρήση προγραμμάτων της Adobe ενώ μέσα στον ίδιο δίσκο θα βρίσκονται τα προγράμματα και κάποια παιχνίδια που θα παίζω. Σε ένα thread που άνοιξα ο Haldol μου πρότεινε να αγοράσω MLC δίσκο για το σύστημα για μεγαλύτερη αντοχή ωστόσο δεν ξέρω σε τι τιμές βρίσκονται αυτοί οι δίσκοι θα ήθελα τα φώτα σας.

Καλησπέρα φίλε.

Και οι δύο δίσκοι που έχεις στο μυαλό σου είναι οκ..

Ο Samsung με tlc μνήμες αλλά καλής ποιότητας tlc και 5 χρόνια εγγύηση.

Ο crusial επίσης καλός με μνήμες tlc/slc νεότερης γενιάς, με παραπάνω giga χωρητικότητα και τρία χρόνια εγγύηση.

Βάση αυτόν τον κτητηριων αποφασίζεις.

Επίσης υπάρχουν και αυτοί www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=6374255%2C12268485%2C6690035%2C10389965%2C6582311

Δίσκοι με Mlc μνήμες που αξίζουν..

Λοιπόν, ο s55 βγαίνει και με Mlc και tlc, διευκρινιζεις από το κατάστημα τι μνήμες έχει.

Πρόσεξε, ο sandisk μόνο αυτός με τα 520mbs.

Ο PNY κορυφαίες ταχύτητες με 4 χρόνια εγγύηση.

Ο s70 5χρονια εγγύηση. Αλλά ο πιο ακριβός.

Τέλος πες μου αν το λαπτοπ σου δέχεται m2 δίσκους.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε.

Και οι δύο δίσκοι που έχεις στο μυαλό σου είναι οκ..

Ο Samsung με tlc μνήμες αλλά καλής ποιότητας tlc και 5 χρόνια εγγύηση.

Ο crusial επίσης καλός με μνήμες tlc/slc νεότερης γενιάς, με παραπάνω giga χωρητικότητα και τρία χρόνια εγγύηση.

Βάση αυτόν τον κτητηριων αποφασίζεις.

Επίσης υπάρχουν και αυτοί www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=6374255%2C12268485%2C6690035%2C10389965%2C6582311

Δίσκοι με Mlc μνήμες που αξίζουν..

Λοιπόν, ο s55 βγαίνει και με Mlc και tlc, διευκρινιζεις από το κατάστημα τι μνήμες έχει.

Πρόσεξε, ο sandisk μόνο αυτός με τα 520mbs.

Ο PNY κορυφαίες ταχύτητες με 4 χρόνια εγγύηση.

Ο s70 5χρονια εγγύηση. Αλλά ο πιο ακριβός.

Τέλος πες μου αν το λαπτοπ σου δέχεται m2 δίσκους.

Τους κοίταξα τους δίσκους υπάρχει κάποιος MLC που να βγαίνει κοντά στα 500GB? Το λάπτοπ όχι δεν δέχεται m2. Η μοναδική λύση είναι η τοποθέτηση ενός μέσα στο μηχάνημα και χρήση ενός απλού HDD ως εξωτερικό.

Δημοσ.

Τους κοίταξα τους δίσκους υπάρχει κάποιος MLC που να βγαίνει κοντά στα 500GB? Το λάπτοπ όχι δεν δέχεται m2. Η μοναδική λύση είναι η τοποθέτηση ενός μέσα στο μηχάνημα και χρήση ενός απλού HDD ως εξωτερικό.

Για αυτό που ψάχνεις είσαι εδω

www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8109255%2C9527729%2C5918223%2C6582141%2C9676226

Ο crucial και ο Samsung δεν είναι Mlc αλλά είναι αντάξιοι και δεν θα έχεις θέμα με lifespan.

Δημοσ.

Για αυτό που ψάχνεις είσαι εδω

www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8109255%2C9527729%2C5918223%2C6582141%2C9676226

Ο crucial και ο Samsung δεν είναι Mlc αλλά είναι αντάξιοι και δεν θα έχεις θέμα με lifespan.

Να σαι καλά σε ευχαριστώ για την προτάσεις λογικά μεταξύ του Crucial και του Samsung θα διαλέξω κυρίως λόγω μεγέθους και τιμής.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...