frozex Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Οκ, καντα, προσπαθησε παλι να φορτωσεις τα παιχνιδια σου και πες μου αν ειδες διαφορά. Τα έκανα, στο CS:GO (που είναι στο steam) δεν παρατήρησα καμιά σημαντική διαφορά. Υπόλοιπα games θα δοκιμάσω μέσα στην βδομάδα και θα ενημερωσω. 1
gnarkill Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω για εξωτερικό δίσκο 500-1000gb τι προτείνετε; Φθηνό κατά προτίμηση και αξιόπιστο
Kostas.karras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω για εξωτερικό δίσκο 500-1000gb τι προτείνετε; Φθηνό κατά προτίμηση και αξιόπιστο Για κύριο δίσκο ή δεύτερο;
Kostas.karras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Τι εννοείς; 1 θα έχω τι διαφορά θα έχει; Διαφορετική πρόταση θα πάρεις, ανάλογα το είδος χρήσης. Αφού θα είναι ο πρώτος δίσκος σου, θες και ταχύτητες, για το boot,προγράμματα, και γενικότερα.. https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10218910%2C10218932 Σε έναν από αυτούς, ανάλογα ποιος σε καλύπτει οικονομικά..
life is music Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Διαφορετική πρόταση θα πάρεις, ανάλογα το είδος χρήσης. Αφού θα είναι ο πρώτος δίσκος σου, θες και ταχύτητες, για το boot,προγράμματα, και γενικότερα.. https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10218910%2C10218932 Σε έναν από αυτούς, ανάλογα ποιος σε καλύπτει οικονομικά.. γ τους ssd της western digital εχουμε καμοια αποψη ?
dopermann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολους ειμαι αναμεσα σε δυο δισκους και δεν ξερω ποιον να επιλεξω και ποιος ειναι καλυτερος οι δισκοι ειναι αυτος και αυτος στα 99 ευρω και 10 χρονια εγγυηση ευχαριστω πολυ.....
Kostas.karras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 γ τους ssd της western digital εχουμε καμοια αποψη ? Μάπα το καρπούζι.. Καλησπερα σε ολους ειμαι αναμεσα σε δυο δισκους και δεν ξερω ποιον να επιλεξω και ποιος ειναι καλυτερος οι δισκοι ειναι αυτος και αυτος στα 99 ευρω και 10 χρονια εγγυηση ευχαριστω πολυ..... Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις... Trolling or what?
dopermann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μάπα το καρπούζι.. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις... Trolling or what? Οχι ειλικρινα μιλαω δεν ειμαι γνωστης και δεν το παιζω εξυπνος μια συμβουλη απλα ζητησα...Συγνωμη αν το πηρες στραβα εσυ..Απλα ειδα πως ειπες σε ενα παιδι σε πιο πανω ποστ τον adata προτιμησε...
pavloa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Με το winlocker κλειδωνεις συγκεκριμένα αρχεία /φακέλους με κωδικό για οποιαδήποτε υπολογιστή. μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ για να το κατεβάσω ;;
Kostas.karras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ για να το κατεβάσω ;; http://download.cnet.com/MyWinLocker/3001-2092_4-10841300.html Οχι ειλικρινα μιλαω δεν ειμαι γνωστης και δεν το παιζω εξυπνος μια συμβουλη απλα ζητησα...Συγνωμη αν το πηρες στραβα εσυ..Απλα ειδα πως ειπες σε ενα παιδι σε πιο πανω ποστ τον adata προτιμησε... Α, οχι φιλε μου,δικο μου λαθος τοτε, αλλη συγκριση ηταν του αλλου παιδιου.. O samsung ειναι αρκετα καλυτερος σε ολα του!Απο εγγυηση,ταχυτητες,ποιοτητα μνημων, ΟΛΑ! Δεν χωραει περιθωριο σκεψης,αφου το βρηκες σε καλη τιμη τσιμπα τον!
dopermann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 http://download.cnet.com/MyWinLocker/3001-2092_4-10841300.html Α, οχι φιλε μου,δικο μου λαθος τοτε, αλλη συγκριση ηταν του αλλου παιδιου.. O samsung ειναι αρκετα καλυτερος σε ολα του!Απο εγγυηση,ταχυτητες,ποιοτητα μνημων, ΟΛΑ! Δεν χωραει περιθωριο σκεψης,αφου το βρηκες σε καλη τιμη τσιμπα τον! Σευχαριστω πολυ! 1
dolph Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλημέρα! Ψάχνω για έναν 4ΤΒ εξωτερικό, για backup φωτογραφιών. Με ενδιαφέρει το χαμηλό κόστος και αξιοπιστία (να μην χαλάσει). Δεν θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος, ούτε θα έχει βαριά χρήση, όπως καταλαβαίνετε, αλλά δεν θέλω να χαθούν ξαφνικά μερικές χιλιάδες φωτογραφίες. Ευχαριστώ,
gnarkill Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Διαφορετική πρόταση θα πάρεις, ανάλογα το είδος χρήσης. Αφού θα είναι ο πρώτος δίσκος σου, θες και ταχύτητες, για το boot,προγράμματα, και γενικότερα.. https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10218910%2C10218932 Σε έναν από αυτούς, ανάλογα ποιος σε καλύπτει οικονομικά.. Εξωτερικός θα ναι δεν θέλω boot και προγράμματα. Καλημέρα! Ψάχνω για έναν 4ΤΒ εξωτερικό, για backup φωτογραφιών. Με ενδιαφέρει το χαμηλό κόστος και αξιοπιστία (να μην χαλάσει). Δεν θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος, ούτε θα έχει βαριά χρήση, όπως καταλαβαίνετε, αλλά δεν θέλω να χαθούν ξαφνικά μερικές χιλιάδες φωτογραφίες. Ευχαριστώ, Κάτι τέτοιο θέλω και εγώ με usb 3.0 και 512gb-1tb
Kostas.karras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλημέρα! Ψάχνω για έναν 4ΤΒ εξωτερικό, για backup φωτογραφιών. Με ενδιαφέρει το χαμηλό κόστος και αξιοπιστία (να μην χαλάσει). Δεν θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος, ούτε θα έχει βαριά χρήση, όπως καταλαβαίνετε, αλλά δεν θέλω να χαθούν ξαφνικά μερικές χιλιάδες φωτογραφίες. Ευχαριστώ, www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html Εξωτερικός θα ναι δεν θέλω boot και προγράμματα. Κάτι τέτοιο θέλω και εγώ με usb 3.0 και 512gb-1tb Έμα το λένε από την αρχή ότι θες εξωτερικό... www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-1TB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις