life is music Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλοριζικος,θα μεινεις ικανοποιημενος,οχι μονο στο boot,γενικα.. καλησπερα ο adata sp550 240gb ειναι καλος ; γτ τον βρηκα απο ενα μελλος σε καλη τιμη
Kostas.karras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 καλησπερα ο adata sp550 240gb ειναι καλος ; γτ τον βρηκα απο ενα μελλος σε καλη τιμη Mια χαρα δισκος ειναι..
abractdivision Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας θελω να αγορασω εναν σκληρο δισκο μεγαλης χωριτικοτητας περιπου στα 8ΤΒ γιατι κατεβαζω παρα πολλα πραγματα,, εχω και παρα πολλα πραγματα στους παλιους μου τους δισκους ( ταινιες παιχνιδια πργραμματα εργασιες για την δουλεια μου./θελω εναν παρα πολυ καλο δισκο και εναν προσιτο σε θεμα τιμης..δεν θελω και τον πιο ακριβο.. μπορειτε να μου δωσετε καπιες επιλογες σε σκλήρους δισκους?? στα 8 ΤΒ??και να μου πειτε καπιες εναλακτικες λυσεις?? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από abractdivision
Kostas.karras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν είναι δίσκος. Ναι, σωστά ιπτάμενος δίσκος θα είναι σε λάθος χέρια
frozex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, ψάχνω για έναν SSD οικονομικό κοντά στα 500GB. Παίζει τιποτα καλο;
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, ψάχνω για έναν SSD οικονομικό κοντά στα 500GB. Παίζει τιποτα καλο; budget? Τι μητρική έχεις?
frozex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 budget? Τι μητρική έχεις? ... Ήταν βράδυ και δεν σκεφτόμουν και πολύ (σορρυ). Λοιπόν το σύστημα ειναι της υπογραφής μου (ΜοΒο: Asus Z97 - Pro Gamer). Η χρήση θα είναι σαν δεύτερος SSD για συγκεκριμένα παιχνίδια (online) ώστε να μην καθηστερώ τόσο στο loading τους (για τα single δεν με νοιάζει και τόσο). Επίσης να πω το 500GB είναι ενδεικτικό, ψάχνω έναν SSD με όχι και τις καλύτερες επιδόσεις αλλά να είναι αρκετά φθηνός. Budget δεν το γράφω γιατί δεν έχω κάτι στο μυαλό μου συγκεκριμένο, απλώς η σχέση € ανά GB να είναι χαμηλή.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ... Ήταν βράδυ και δεν σκεφτόμουν και πολύ (σορρυ). Λοιπόν το σύστημα ειναι της υπογραφής μου (ΜοΒο: Asus Z97 - Pro Gamer). Η χρήση θα είναι σαν δεύτερος SSD για συγκεκριμένα παιχνίδια (online) ώστε να μην καθηστερώ τόσο στο loading τους (για τα single δεν με νοιάζει και τόσο). Επίσης να πω το 500GB είναι ενδεικτικό, ψάχνω έναν SSD με όχι και τις καλύτερες επιδόσεις αλλά να είναι αρκετά φθηνός. Budget δεν το γράφω γιατί δεν έχω κάτι στο μυαλό μου συγκεκριμένο, απλώς η σχέση € ανά GB να είναι χαμηλή. Steam χρησιμοποιείς για τα παιχνίδια;
frozex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Steam χρησιμοποιείς για τα παιχνίδια; Steam, Origin και ανεξάρτητα από τέτοιες πλατφόρμες.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Από steam η φόρτιση γίνεται από τον ssd σου.
frozex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Από steam η φόρτιση γίνεται από τον ssd σου. Αυτό standarάκι; Πριν το φορμάτ που είχα στο SSD το CS:GO μου φαινόταν πιο γρήγορη η φόρτιση. Αν είναι έτσι γλυτώνουμε GB, για Origin ισχύει το ίδιο; Ενδιαφέρομαι για το BF4 που μου αργεί αρκετά.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν γνωρίζω για origin. Κανέ ένα Crystaldiskmark στο δίσκο και postαρε. Επίσης έχεις ενημερωμενα τα τελευταια firmware του δίσκου;
frozex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το firmware δεν είναι ενημερωμένο γιατί φοβάμαι μην κάνει κανά τύπου "format" κατά το update. Παρακάτω είναι τα αποτελέσματα, δεν χρησιμοποιώ Rapid Mode.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το firmware δεν είναι ενημερωμένο γιατί φοβάμαι μην κάνει κανά τύπου "format" κατά το update. Παρακάτω είναι τα αποτελέσματα, δεν χρησιμοποιώ Rapid Mode. Oxι,δεν κανει φορματ..Ενημερωσε το. Η ταχυτητες ειναι καλες.. Απο πινακα ελεγχου,υλικο και ηχος,επιλογες παροχης ενεργειας βαλτο υψηλες αποδοσεις. Κατεβασε αυτο http://download.cnet.com/Smart-Defrag/3001-2094_4-10759533.html και κανε ανασυγκροτηση μονο τον hdd με ολους τους τυπους με την σειρα . Κατεβασε αυτο και τσεκαρε ολους τους drivers http://download.cnet.com/Driver-Booster/3001-18513_4-75992725.html (licence code: 6BCA2-00A17-7B3E8-453B4 ) Ενημερωσε τα ολα.. Αφου τα κανεις ολα, κανε επανεκκινιση! Τελος πες μου,την εφαρμογη steam την εχεις περασμενη στον ssd ή μονο στον hdd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις