Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος πιο πολύ από τους αντιστοιχους red που έχω διαβάσει καλά λόγια. Απλά δεν ξέρω τι εναλλακτικές έχω που να αξίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος πιο πολύ από τους αντιστοιχους red που έχω διαβάσει καλά λόγια. Απλά δεν ξέρω τι εναλλακτικές έχω που να αξίζουν.

Σαν πρώτη λύση για αξιοπιστία θα κοιταζα την σειρά ultrastar της Hitachi,αλλα λίγο ακριβή.

Μετά κοίτα την deskstar, την gold η purple από wd και την ironwolf/pro η skyhawk από seagate.

Όπως βλέπω deskstar, ironwolf & red παίζουν στα ίδια χρήματα. (Τα υπόλοιπα ανεβαίνουν) μεταξύ των 3 επιλέγουμε red?

www.skroutz.gr/s/11275505/Hitachi-Deskstar-NAS-4TB-WW.html

ΑΥΤΌΝ

Διαβάζω ότι είναι πιο θορυβόδες από τους red. Μιας και θα μπεις δίπλα σε tv στο σαλόνι μιπως πρέπει να αποφύγω τους deskstar?

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οι πιο αθόρυβοι.

Πάρε τον ironwolf.. Πολύ ήσυχοι και καινουργοι τεχνολογικά..

Και εγώ για 850 evo 250 GB σκέφτομαι να πάρω μίας και τα 500 GB είναι ακριβά για μένα. Ελπίζω να με καλύψει στο να χωράνε κν δύο τρία παιχνίδια. Επίσης σκέφτομαι και για τον crusial mx300 275gb. Τι γνώμη έχετε?

Καλησπέρα!

Έχω ένα latop insiron 3537

http://www.skroutz.gr/s/4546692/Dell-Inspiron-3537-i5-4200U-6GB-1TB-W8.html

και σκέφτομαι να του βάλω εναν ssd 240gb. τι προτείνετε?

μπορώ να του βάλω m2 είναι δυνατό ή πρέπει να βάλω εναν απλό και να αντικαταστήσω το cd με ενα tray και να βάλω τον μηχανικό σκληρό εκει?

Επίσης έχω 40€ δωροεπιταγή στο πλαίσιο, χωρίς ομως να είναι δεσμευτικό αν υπάρχει κάτι καλύτερο από αλλου

Καλησπέρα!

Έχω ένα latop insiron 3537

http://www.skroutz.gr/s/4546692/Dell-Inspiron-3537-i5-4200U-6GB-1TB-W8.html

και σκέφτομαι να του βάλω εναν ssd 240gb. τι προτείνετε?

μπορώ να του βάλω m2 είναι δυνατό ή πρέπει να βάλω εναν απλό και να αντικαταστήσω το cd με ενα tray και να βάλω τον μηχανικό σκληρό εκει?

Επίσης έχω 40€ δωροεπιταγή στο πλαίσιο, χωρίς ομως να είναι δεσμευτικό αν υπάρχει κάτι καλύτερο από αλλου

Δεν υπάρχει η δυνατότητα Μ.2. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...