Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Siracos σε ευχαριστώ για την πρόταση σου, 

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση συμφορουμίτες??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα. Δεδομένου ότι πρόκειται να προχωρήσω σε αγορά σκληρού δίσκου σε desktop στον οποίο θα τρέχει λειτουργικό σύστημα, σκεφτόμουν αν αξίζει τον κόπο πέραν από δίσκους SSD που κοιτάζω μεταξύ 60-100 ευρώ (αντίστοιχες χωρητικότητες 120-250GB) να ασχοληθώ και με δίσκους SSHD (υβριδικούς). Συγκεκριμένα κοιτάζω αυτόν:

http://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st1000lm014-1tb-25-sshd-sata3-mlc-p-PER.302009

Σε περίπτωση που τον επιλέξω, να αναμένω σημαντικές διαφορές στην ταχύτητα σε σχέση με έναν κλασικό ας πούμε SSD;

Υπόψην ότι το σύστημα είναι σχετικά παλιό (Intel Core 2 duo E8400 με 4GB RAM και SATA 2) και πρόκειται να φορτωθούν στο δίσκο τα windows 8.1.  Δεν έχω σημαντικό όγκο προγραμμάτων αυτή τη στιγμή στο μηχάνημα, οπότε από άποψη μεγέθους ακόμα κι ένας δίσκος 120GB θα μου έκανε (αν και το μέγεθος είναι πάντα καλοδεχούμενο).

Εσείς θα σκεφτόσασταν μια τέτοια επιλογή;

Επεξ/σία από lazarefa
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, θα αλλάξω το σκληρό δίσκο του λάπτοπ και θα βάλω ssd.

Τον παλιό θα τον κάνω εξωτερικό.

Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχει το λειτουργικό μέσα, πως μπορώ να κρατήσω τα αρχεία και να σβήσω το λειτουργικό από τα windows?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κάνεις format στον ssd κανονικά, μετά συνδέεις τον παλιό τον οποίο τον ανοίγει κανονικά σαν δεύτερο σκληρό, παίρνεις τα αρχεία σου και μετά πατάς διαμόρφωση δίσκου. Έτοιμος..

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους θελω να αγορασω εξωτερικο σκληρο δισκο και ειμαι σε ερευνα αγορας .

θα ηθελα να μου πειτε της εμπειριες σας απο παρομοιες αγορες .

το μεγεθος που ψαχνω ειναι 1-2 terrabyte 

παρακατω ειναι μερικοι που εχω βαλει στα favorites 

ευχαριστω 

https://www.skroutz....te_lists/143996

Δημοσ.

Crucial BX100 250GB ή  HYPERX FURY 240GB στα ίδια χρήματα? Προορίζεται για λάπτοπ με sata 2 που τώρα έχει έναν 840 εvo (120gb).

Δημοσ.

Κάνεις format στον ssd κανονικά, μετά συνδέεις τον παλιό τον οποίο τον ανοίγει κανονικά σαν δεύτερο σκληρό, παίρνεις τα αρχεία σου και μετά πατάς διαμόρφωση δίσκου. Έτοιμος..

Ευχαριστώ πολύ!!

Στον ssd γιατί να κάνω φορματ??αφού άδειος είναι!!δεν μπορώ να περάσω κατευθείαν τα windows?

Δημοσ.

Crucial BX100 250GB ή  HYPERX FURY 240GB στα ίδια χρήματα? Προορίζεται για λάπτοπ με sata 2 που τώρα έχει έναν 840 εvo (120gb).

BX100 πολύ καλύτερος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...