alexaras92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 παιδια καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτους τους 2 ssd: SSD SANDISK 128GB ULTRA PLUS SSD SANDISK 120G ULTRA II διαφορα τιμης μετα απο προσφορα του eshop ειναι +4 ευρω ο ultra II αλλα ναι μεν ειναι πιο γρηγορος (δεν ξερω γιατι o plus εχει τοσο χαμηλη ταχυτητα εγγραφης) αλλα χανω 8GB... τι μου προτινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εννοείται Ultra 2.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ultra II χαλαρά όχι ότι ο Plus δεν είναι καλός αλλά ο πρώτος είναι καλύτερος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 θα ήθελα να μου προτείνετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο πάνω από 500gb για να τον γεμίσω κυρίως με παιχνίδια και προγράμματα διαθέτω μεχρι 60 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaras92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εννοείται Ultra 2.. Ultra II χαλαρά όχι ότι ο Plus δεν είναι καλός αλλά ο πρώτος είναι καλύτερος. τα 8 GB που χανω να μην τα σκεφτω καν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω τον Plus γιατί ήθελα αυτά τα 8gb παραπάνω και ο Ultra II έκανε +20€ αλλά αν μπορούσα να πάρω τον Ultra II θα το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaras92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω τον Plus γιατί ήθελα αυτά τα 8gb παραπάνω και ο Ultra II έκανε +20€ αλλά αν μπορούσα να πάρω τον Ultra II θα το έκανα. ειναι τοσο σημαντικη η διαφορα στην ταχυτητα ωστε να επιλεξω να χασω 8 GB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 αυτος αξιζει για να τον βαλω σε ενα netbook μιας και χαλασε ο σκληρος του; βλεπω οτι δεν εχει πολυ καλα specs αλλα εχει 3 χρονια εγγυηση αντικαταστασης .θα δω διαφορα απο συμβατικο ; ευχαριστω! http://www.aliexpress.com/store/product/Kingdian-mSATA-SATA3-SATA2-120GB-ssd-128GB-Hard-Drive-Solid-State-Drive-Disk-SMI2246EN-5-3cm/407292_32310878385.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joe003 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σε φυσιολογικη τιμη εχει ο κοτσος τον ιντενσο 4tb στα 130 ευρω. Εχει μεσα WD Green. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/142829-intenso-4tb-usb-3.0-3.5%27%27 Το ότι έχει μέσα WD Green από που προκύπτει; Γιατί στο site της εταιρίας δεν βρήκα κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τον πηρε φιλος μου.Green εχει μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ειναι τοσο σημαντικη η διαφορα στην ταχυτητα ωστε να επιλεξω να χασω 8 GB? Δεν θα την καταλάβεις σε πραγματική χρήση είναι η αλήθεια πιο πολύ ψυχολογικό είναι οπότε αν θες τα +8gb πάρε τον Plus μια χαρά δίσκος είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaras92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν θα την καταλάβεις σε πραγματική χρήση είναι η αλήθεια πιο πολύ ψυχολογικό είναι οπότε αν θες τα +8gb πάρε τον Plus μια χαρά δίσκος είναι. γιατι εχει τοσο χαμηλη ταχυτητα εγγραφης? ειναι θεμα αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μην το ψειρίζεις τόσο πολύ το θέμα! Οποιον και να πάρεις ικανοποιημένος θα μείνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaras92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μην το ψειρίζεις τόσο πολύ το θέμα! Οποιον και να πάρεις ικανοποιημένος θα μείνεις. ναι νταξει δικιο εχεις απλα προσπαθω να αποφασισω η +8GB η ταχυτητα... ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σας, Από χτες ξαφνικά μου έβγαλαν τα windows στο λάπτοπ ότι πρόκειται να χτυπήσει ο σκλήρος. Έβαλα και το hd sentinel και μου λέει υγεία 0% και να αντικαταστήσω τον δίσκο. Ο δίσκος που τώρα έχω μέσα είναι ο Toshiba MK6465 GSX. 640gb Από αυτό το λάπτοπ σας γράφω αλλά φαντάζομαι επιβάλεται αντικατάσταση. Τι μου προτείνετε για αλλαγή; Να είναι πάνω από 500gb Σας ευχαρστώ ΥΓ Αυτός που είνα ο πιο φτηνός στο 1TB είναι αξιοπρεπής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις