Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ανάμεσα στον ssd samsung 850pro και crucial mx-100 (256GB και οι δύο), ποιον προτείνετε?

Το λειτουργικό που θα περάσω, αξίζει να το περάσω από την αρχή ή με κάτι μεταφορές που αναφέρουν από τον hdd στον ssd?

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μπορείς να πάρεις τον 850 pro go for it.

υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτον τον ssd στα 75-80 ευρω η να καταληξω σε αυτον?

Και οι 2 ειναι εξαιρετικοι.

https://www.skroutz.gr/s/5944830/Samsung-850-Evo-120GB.html

https://www.skroutz.gr/s/5358262/Sandisk-Ultra-II-SSD-120GB.html?from=catspan

• Like 1
Δημοσ.

Έχει αρκετά υψηλή τιμή, αλλά από τη στιγμή που θα πάρω 256GB σκέφτομαι πως αξίζει γιατί είναι το μόνο που έχω δει να δίνει 10 χρόνια εγγύηση!!!

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται έβγαλε για σήμερα το βράδυ και μόνο το πλαίσιο προσφορά τον ssd samsung 120GB 850 evo στα 69,90 με δωρεάν μεταφορικά!!!

Δημοσ.

Καλημερα 

θελω ενα sdd 500+ gb για το λαπτοπ μου ειναι το Dell Inspirion 7537 με το ι7 και 8 gb γιατι με το 5400 rpm που εχει τωρα ειναι αστα να πανε ....αλλα εχω μπερδευτεί τι να πάρω κλπ καμια βοήθεια ειμαι ανάμεσα σε evo η pro 500gb τωρα για κατι άλλο που να κανει στο λαπτοπ αυτο δεν θα πω οχι ...

Ευχαριστω  

Δημοσ.

Καλημερα 

θελω ενα sdd 500+ gb για το λαπτοπ μου ειναι το Dell Inspirion 7537 με το ι7 και 8 gb γιατι με το 5400 rpm που εχει τωρα ειναι αστα να πανε ....αλλα εχω μπερδευτεί τι να πάρω κλπ καμια βοήθεια ειμαι ανάμεσα σε evo η pro 500gb τωρα για κατι άλλο που να κανει στο λαπτοπ αυτο δεν θα πω οχι ...

Ευχαριστω  

o pro δεν αξίζει τα λεφτά του, πόσο μάλλον σε λαπτοπ, απο κει και πέρα ειτε κοιτας ocz arc 100 και crucial bx100 που ειναι στα 190 ευρώ στο skroutz ειτε πας στα 205 που ειναι ο samsung evo που ειναι λίγο πιο γρήγορος και έχει 5 χρονια εγγύηση. Δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά καθως διαφορες στην πράξη δεν προκειται να δεις.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας.

Ποιον hdd,1tb και σχετικα αθορυβο

μου προτεινετε;(θα χρησιμοποιηθει ως αποθηκη μονο)

Δημοσ.

Ναι εσωτερικος με ενδιαφερει.

Ο blue δεν θα ειναι λιγο πιο θορυβωδης απο  εναν green ομως;

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχουν μεγάλη διαφορά από άποψη θορύβου. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι Blue είναι πιο αξιόπιστοι γι αυτό και έχουν μεγαλύτερη εγγύηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...