Kostas.karras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλές είναι οι ταχύτητες, λίγο παραπάνω θα περίμενα στην εγγραφή, κάνε αυτό που λέει ο BlueBlood7 και όλα κομπλέ, καλοριζικος φίλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλές είναι οι ταχύτητες, λίγο παραπάνω θα περίμενα στην εγγραφή, κάνε αυτό που λέει ο BlueBlood7 και όλα κομπλέ, καλοριζικος φίλε. ο ξαδερφος μ εχει ενα παλιο toshiba netbook nb200 me windows xp και επειδη του βρικα μεσα απο το σιτε εναν kingston v300 sta 30 eyrw 120 gb .Το ερώτημα μ ειναι θα μπορω να βαλω windows xp se ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για πιο λόγο να βάλεις xp? Linux καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για πιο λόγο να βάλεις xp? Linux καλύτερα. γτ ειναι παλιο μηχανιμα και το pc δεν εχει δυνατο επεξεργαστη ωστε να σηκώσει αλλα windows ασχετα π παλιοτερα του αλλαξα την ραμ απο 1 σε 2 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πες μου τι επεξεργαστή έχει πάνω; Και σου ξαναλέω, βάλε Linux (Lubuntu) https://www.pcsteps.gr/28537-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-lubuntu-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%AE-ram/ Αλλιώς κοίτα και τα Windows 7 starter αλλά καλύτερα Lubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Επέλεξε και το High Performance από τα power options(control panel). Κάτι θα τσιμπήσεις στο write. Με βοηθάς λίγο με αυτό?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Με βοηθάς λίγο με αυτό?! Πηγαίνεις control panel--->power options και επιλέγεις το high performance και όχι το balance(αυτό λέγεται εξισορροπηση νομίζω). Έχω αγγλικά windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πηγαίνεις control panel--->power options και επιλέγεις το high performance και όχι το balance(αυτό λέγεται εξισορροπηση νομίζω). Έχω αγγλικά windows. Και αυτό θα ανεβάσει το write? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για εξωτερικό HDD 1-2 GB υπάρχει κάποια πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για εξωτερικό HDD 1-2 GB υπάρχει κάποια πρόταση; tb θες να πεις? λεφτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Και αυτό θα ανεβάσει το write? Ναι θα τσιμπήσει λίγο. Παίζουν ρόλο επίσης και οι drivers ανάλογα με το τι win έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Σωστός. Είχα αγοράσει προ ημερών την προσφορά του Public με τον εξωτερικό 2,5" 2ΤΒ στα 64,90€ και ζήλεψε γνωστός μου. Υπάρχει κάποια προσφορά σ' αυτά τα χρήματα; tb θες να πεις? λεφτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Περιμένω προτάσεις για 240-256gb ssd φτηνό κ γρήγορο ή να πάρω ξανά m2 nvme? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5330259/Toshiba-Canvio-Basics-1TB.html Με μια γρήγορη ματιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5330259/Toshiba-Canvio-Basics-1TB.html Με μια γρήγορη ματιά! Ευχαριστώ αλλά έψαχνα για κάποια προσφορά, όπως αυτή που πρόλαβα. Αναγκαστικά, θα περιμένει ο φίλος ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις