Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άρα δεν ισχύουν ε? Τι έγινε? Από MLC πήγαν σε TLC? Οτι να ναι.

Ναι. Εκτός και βρούμε κανένα μεταχειρισμένο που βγηκε από την παραγωγή μέχρι τον αυγουστο του 2015 :P

Και όχι μόνο αυτό. Το επόμενο μοντέλο και πιο καινούργιο έχει Marvell controller dram-less . πέταξαν τον phison s10 για να πετάξουν και την dram.

Τα πάντα στο βωμό του κέρδους με μείωση του κόστους.

Προβλέπω όσοι έχουν αγοράσει SSD με MLC να τα πουλάνε σαν τα iPhone lol. Θα ψάχνουμε MLC με το τουφέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σας.ψάχνω για φθηνό ~250gb ssd για laptop καθώς και κάποιον ~500gb ssd αξιόπιστο για desktop.. Έχετε κάποια ιδέα; Η μητρική μου υποστηρίζει και m2, αξίζει να πάω εκεί;

Ναι. Εκτός και βρούμε κανένα μεταχειρισμένο που βγηκε από την παραγωγή μέχρι τον αυγουστο του 2015 :P

Και όχι μόνο αυτό. Το επόμενο μοντέλο και πιο καινούργιο έχει Marvell controller dram-less . πέταξαν τον phison s10 για να πετάξουν και την dram.

Τα πάντα στο βωμό του κέρδους με μείωση του κόστους.

Προβλέπω όσοι έχουν αγοράσει SSD με MLC να τα πουλάνε σαν τα iPhone lol. Θα ψάχνουμε MLC με το τουφέκι

Εμένα και οι τρεις mlc είναι  :ph34r:  :devil:

Καλημέρα σας.ψάχνω για φθηνό ~250gb ssd για laptop καθώς και κάποιον ~500gb ssd αξιόπιστο για desktop.. Έχετε κάποια ιδέα; Η μητρική μου υποστηρίζει και m2, αξίζει να πάω εκεί;

Για το desktop φίλος δίνει 500άρι samsung SSD M2 σε πολύ καλή τιμή, αχρησιμοποιήτο, αν θες σου λέω περισσότερα σε π.μ

Ο OCZ 150 240gb είναι πολύ καλός και οικονομικός, για το λάπτοπ.

• Like 1

Εμένα και οι τρεις mlc είναι :ph34r: :devil:

Για το desktop φίλος δίνει 500άρι samsung SSD M2 σε πολύ καλή τιμή, αχρησιμοποιήτο, αν θες σου λέω περισσότερα σε π.μ

Ο OCZ 150 240gb είναι πολύ καλός και οικονομικός, για το λάπτοπ.

Ναι,με ενδιαφέρει,στείλε μου πμ..Όσο για τον ocz 150 έχει 90ευρω,γιατί να μην δώσω 10 παραπανω και να πάω σε samsung evo?Υπάρχει κάτι άλλο πιο οικονομικός;

Ναι,με ενδιαφέρει,στείλε μου πμ..Όσο για τον ocz 150 έχει 90ευρω,γιατί να μην δώσω 10 παραπανω και να πάω σε samsung evo?Υπάρχει κάτι άλλο πιο οικονομικός;

www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=6374255%2C8564148

για 240 αν δωσεις 90 δε λεει. θα πας σε evo

ή πας σε evo ή πας σε αυτον που κανει 72 ευρω στο skroutz :P

α με προλαβε ο κωστας

Εμένα και οι τρεις mlc είναι  :ph34r:  :devil:

κουφαλιτσα!

Είχα μείνει τότε που έκανε 65-70...

Αυτο που γινεται και θα γινεται για αρκετο καιρο ακομα μεχρι το πασχα σιγουρα ειναι μια μεγαλ κλεψια

εχουν αγορασει ολα τα καταστηματα SSD και εχουν στοκ απο τοτε που τα αγοραζες λιανικη 70 ευρω και αυτοι τα ειχαν αγορασει σε χοντρικη, και τα πουλανε τωρα 20-30% πανω την λιανικη για να αυξησουν τρομερα το κερδος τους.

πουλανε δισκους οπως BX200, MX200 δηλαδη ελεος

https://www.skroutz.gr/s/6029364/Crucial-BX100-120GB.html

https://www.skroutz.gr/s/7803248/Crucial-BX200-240GB.html

https://www.skroutz.gr/s/6288189/Crucial-MX200-250GB-2-5.html

Η ελληνικη αθλιοτητα στο μεγαλειο της

Θέλω έναν ssd 240-256gb για windows να ναι αρκετά φτηνός κ γρήγορος, έχω ένα 850 evo 500αρι αλλά δεν με ικανοποιεί όταν εγκαθιστώ προγράμματα σαν να ναι αργός ssd, είναι ο τέταρτος ssd που έχω, παλιότερα ιντέλ τους πρώτους χ25 80αριδες, μετα τους 840 evo και σε raid είχα 2 120αρηδες και τώρα τον 850 evo 500gb, ο ιντελ νομίζω όταν έκανε install δεν προλάβενες να τα δείς καλά καλά, οι evo δεν ξέρω σαν να κολλάνε το σκέφτονται πρώτα κα μετα τρέχουν κάπως.

Θέλω έναν ssd 240-256gb για windows να ναι αρκετά φτηνός κ γρήγορος, έχω ένα 850 evo 500αρι αλλά δεν με ικανοποιεί όταν εγκαθιστώ προγράμματα σαν να ναι αργός ssd, είναι ο τέταρτος ssd που έχω, παλιότερα ιντέλ τους πρώτους χ25 80αριδες, μετα τους 840 evo και σε raid είχα 2 120αρηδες και τώρα τον 850 evo 500gb, ο ιντελ νομίζω όταν έκανε install δεν προλάβενες να τα δείς καλά καλά, οι evo δεν ξέρω σαν να κολλάνε το σκέφτονται πρώτα κα μετα τρέχουν κάπως.

Οταν λες γρηγορος και αρκετα φθηνος πως το φανταζεσαι? Με τι ποσο μιλας?

Ανεβασε και ενα mark απο τον evo σου να δουμε τι παιζει..

read 550 , write 514, random read 92334, Random write 87343 λέει το τεστ του magician. Αλλά στην πραγματικότητα φέρνει σαν αργός κάπως κυρίως  στην εγκατάσταση προγραμμάτων στον ίδιο τον δίσκο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...