TAKISTRIGONIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τελικά το βρήκα, η εξωτ. θήκη δεν τον έβλεπε παραπάνω νομίζω εως 2ΤΒ τον έβαλα εσωτ. τον διεγραψα κ ξανα φορμαρα και τον είδε κανονικά 3,63ΤΒ. Ο δίσκος είχε μέσα κανένα πρόγραμμα που με το φορμάτ σβήστηκε? Όλα οκ ευτυχώς. Από το newegg.com δεν μπορούμε να ψωνίσουμε? βρήκα κάποια πολύ φτηνά πράγματα που θέλω υπάρχει τρόπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τελικά το βρήκα, η εξωτ. θήκη δεν τον έβλεπε παραπάνω νομίζω εως 2ΤΒ τον έβαλα εσωτ. τον διεγραψα κ ξανα φορμαρα και τον είδε κανονικά 3,63ΤΒ. Ο δίσκος είχε μέσα κανένα πρόγραμμα που με το φορμάτ σβήστηκε? Όλα οκ ευτυχώς. Από το newegg.com δεν μπορούμε να ψωνίσουμε? βρήκα κάποια πολύ φτηνά πράγματα που θέλω υπάρχει τρόπος? το minitool με την εξωτερικη θηκη δεν τον εβλεπε??? απο περιεργεια ρωταω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ηταν θέμα υλικού, δεν έτρεξα κάτι άλλο εκτός απ το hd sentinel που έβλεπε τα ίδια όχι όλη την χωρητικότητα. Οπότε τον σύνδεσα σαν εσωτερικό και οκ. Ευτυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν, μετά απο έναν μήνα χρήσης SSHD αντί για συμβατικό HDD, έχω να πω ότι αξίζουν. Έχετε τους στον νου όταν ψάχνετε δίσκο και σας ενδιαφέρει το snapiness του συστήματος αλλά δεν έχετε τα χρήματα για SSD. Ειλικρινά, άλλο σύστημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Και αν δεν εχετε χρηματα για NVME M.2 αγοραζετε εναν SSD samsung ή crucial και βαζετε rapid/momentum cache 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skin79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Γεια χαρα σε ολους και καλη χρονια! Για τον παρακατω ssd γνωριζουμε τιποτα που ειναι και σε προσφορα http://www.e-shop.gr/ssd-amd-radeon-r7-120gb-25-sata3-p-PER.320916 Και στα ιδια λεφτα ειναι και αυτος... http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-trn150-25sat3-120g-trion-150-120gb-25-sata3-7mm-p-PER.323063 Ποια η γνωμη σας απο τους δυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για SSD. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από τον Crusial BX100 που λειτουργώ πάνω από 1 χρόνο τώρα στο desktop μου, απλά θέλω να ρωτήσω ποιον προτίνετε πλέον σαν αντίστοιχο με αυτόν για μια ψιλοαναβαθμισούλα σε laptop. Θα προτιμούσα πάλι Crusial με MLC τσιπακια. Τα φοβάμαι τα TLC Χωρητικότητα το πολύ 250. Και λιγότερα δε μας πειραζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για SSD. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από τον Crusial BX100 που λειτουργώ πάνω από 1 χρόνο τώρα στο desktop μου, απλά θέλω να ρωτήσω ποιον προτίνετε πλέον σαν αντίστοιχο με αυτόν για μια ψιλοαναβαθμισούλα σε laptop. Θα προτιμούσα πάλι Crusial με MLC τσιπακια. Τα φοβάμαι τα TLC Χωρητικότητα το πολύ 250. Και λιγότερα δε μας πειραζουν. Crucial mx300... Γεια χαρα σε ολους και καλη χρονια! Για τον παρακατω ssd γνωριζουμε τιποτα που ειναι και σε προσφορα http://www.e-shop.gr/ssd-amd-radeon-r7-120gb-25-sata3-p-PER.320916 Και στα ιδια λεφτα ειναι και αυτος... http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-trn150-25sat3-120g-trion-150-120gb-25-sata3-7mm-p-PER.323063 Ποια η γνωμη σας απο τους δυο? Γενικα εχουν ανεβει οι τιμες, εγω προσωπικα 60 ευρω για 120αρη ssd δεν εδινα... με 15-20 ευρω παραπανω παιρνεις διπλασια χωρητικοτητα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Crucial mx300... ναι ειπε φοβαται τα TLC τσιπακια , οχι τα 3D TLC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ναι ειπε φοβαται τα TLC τσιπακια , οχι τα 3D TLC slc/tlc μια χαρα ειναι και εχει δειξει πολυ αξιολογος ο mx300 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skin79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Γενικα εχουν ανεβει οι τιμες, εγω προσωπικα 60 ευρω για 120αρη ssd δεν εδινα... με 15-20 ευρω παραπανω παιρνεις διπλασια χωρητικοτητα. Για τους συγκεκριμενους εχεις αποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Βρε καλά ακούγονται αυτά για τον MX300 αλλά σκέφτομαι γιατί να πας σε κάτι λιγότερο αξιόπιστο μόνο για να δεις διαφορά σε benchmarks? Πάντως οι τιμές μου φαίνονται τσιμπιμένες σε σχέση με πέρσυ και οι crucial γυροφέρνουν στο 100αρικο... Κάτι γύρω στο 80αρι; Κάνας SanDisk ή Kingston? Υπάρχει κάτι αξιόλογο δοκιμασμενο; Edit: o SanDisk SSD Plus 240GB αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 slc/tlc μια χαρα ειναι και εχει δειξει πολυ αξιολογος ο mx300 ναι βρε σαρκασμο εκανα με αυτο που εγραψε ο νικος και εσυ του προτεινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ο ocz trion 150 ειναι ο γνωστος καλος ocz. Πολυ καλο support απο την εταιρια,καλες ταχυτητες,tlc βεβαια,πολυ καλος και για παλια συστηματα(σε σατα2). Για τον amd εχω αναμεικτα συναισθηματα.. Δεν γνωριζω πολλα για τον δισκο αλλα λεει πως εχει toshiba 64gbit 19nm mlc μνημες, ocz controllers και η εγγυηση απο την amd ειναι 4 χρονια ή 43,8tb εγγραφης (30gb/ημερα) συνολο και εχει πολυ μεγαλα iops. Πολυ καλα χαρακτηριστηκα ,αλλα ενα μικρο ποσοστο χρηστων (10-15%) αναφερει πανω στον χρονο fails κατα την εκκινηση ή απλα πεθανε ο δισκος τους.Αν δεν σε νοιαζει τοσο αυτο το ποσοστο τοτε γενικα δειχνει καλυτερος.. Για τους συγκεκριμενους εχεις αποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skin79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ο ocz trion 150 ειναι ο γνωστος καλος ocz. Πολυ καλο support απο την εταιρια,καλες ταχυτητες,tlc βεβαια,πολυ καλος και για παλια συστηματα(σε σατα2). Για τον amd εχω αναμεικτα συναισθηματα.. Δεν γνωριζω πολλα για τον δισκο αλλα λεει πως εχει toshiba 64gbit 19nm mlc μνημες, ocz controllers και η εγγυηση απο την amd ειναι 4 χρονια ή 43,8tb εγγραφης (30gb/ημερα) συνολο και εχει πολυ μεγαλα iops. Πολυ καλα χαρακτηριστηκα ,αλλα ενα μικρο ποσοστο χρηστων (10-15%) αναφερει πανω στον χρονο fails κατα την εκκινηση ή απλα πεθανε ο δισκος τους.Αν δεν σε νοιαζει τοσο αυτο το ποσοστο τοτε γενικα δειχνει καλυτερος.. Αυτα ακριβως ειδα και γω σε χρηστες οτι τους χαιρετησε πανω στον χρονο ο amd και με αποθαρρυνε λιγακι για την αγορα παρολο που εχει καλα χαρακτηριστικα...δεν ξερω γ αυτο ειπα να ρωτησω και δω... Για τον ocz 150 γενικα ακουω και γω καλα λογια απλα λεω μηπως στα ιδια λεφτα δε παω σε κατι καλυτερο,ξερω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις