Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ θα έπαιρνα Apple SSD, για να ταιριάζει με το iphone μου.

To ξέρω ότι είμαι τρολλ δεν χρειάζεται να το κάνουμε θέμα.

Όχι σε σένα μωρε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα καλύτερες επιλογές,έπρεπε να κάνω φορματ δεν είχα ssd οπότε πήρα αυτόν. Το tlc είναι καλό ή κακό;

Καλά σας κάνω μωρέ

ΧΑΛΑΣ  όμως το θέμα και ψάχνω μισή ώρα την απάντηση.

Επεξ/σία από sam75

Ευχαριστώ για τις προτασεις αλλα δυστυχως δεν ειναι κανενα για την σειρα dv7-4000. Εχω βρει Link.png Site: αυτο αλλα 60ε ειναι πολλα για τοσο παλιο λαπτοπ.

Υπαρχει κανα μαγαζι στο κεντρο στην Αθηνα που μπορει να εχει;

Ευχαριστώ για τις προτασεις αλλα δυστυχως δεν ειναι κανενα για την σειρα dv7-4000.

Τι εννοεις?οτι δεν κανουν?

Δεν ειναι για συγκεκριμενα λαπτοπ οι ανταπτορες αυτοι..Ασχετα αμα τους διαφημιζουν για συγκεκριμενα,τις δεχονται ολοι με την θυρα αυτη..

Αν θες μαγαζι στην Αθηνα,ρωτα στο cosmodata που εχουν σχεδον τα παντα..

Ευχαριστώ για τις προτασεις αλλα δυστυχως δεν ειναι κανενα για την σειρα dv7-4000. ...

Eίναι universal, κάνουν όλα για όλα!

Καλησπερα, επειδη ειμαι ασχετος απο ταχυτητες και λοιπα χαρακτηριστικα θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογή ενός εξωτερικου σκληρου δισκου για αποθηκευση φωτογραφιων, βιντεο και αλλων αρχειων.το buget είναι γυρω στα 100-120 ευρω

εγω πήρα ssd και θήκη αλλα΄δεν μου το αναγνωρίζει

ενω ακούγεται ο θόρυβος όταν το συνδέω με το usb Και γ΄ραφει το όνομα του όταν παω στις συσκευες δεν μπορώ να τον ανοι΄ξω

γιατι?

εγω πήρα ssd και θήκη αλλα΄δεν μου το αναγνωρίζει

ενω ακούγεται ο θόρυβος όταν το συνδέω με το usb Και γ΄ραφει το όνομα του όταν παω στις συσκευες δεν μπορώ να τον ανοι΄ξω

γιατι?

Η θηκη ειναι συμβατη με τον ssd?

Καλησπέρα σας θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας καθώς θέλω να αναβαθμίσω έναν imac 20 inch του 2008 με έναν ssd σκληρο καθώς τον κάνω αναβάθμιση γιατί βάρυνε.

Η χρήση του είναι σε studio και μου είπαν σε θέμα που άνοιξα εδώ  να αποφύγω σκληρό TLC ssd και να προτιμήσω MLC ssd για την χρήση που τον θέλω 

Μπορείτε να με βοηθήσετε και να με βγάλετε από το αδιέξοδο καθώς και να μου προτείνετε κάτι καλό και αξιόπιστο?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας καθώς θέλω να αναβαθμίσω έναν imac 20 inch του 2008 με έναν ssd σκληρο καθώς τον κάνω αναβάθμιση γιατί βάρυνε.

Η χρήση του είναι σε studio και μου είπαν σε θέμα που άνοιξα εδώ  να αποφύγω σκληρό TLC ssd και να προτιμήσω MLC ssd για την χρήση που τον θέλω 

Μπορείτε να με βοηθήσετε και να με βγάλετε από το αδιέξοδο καθώς και να μου προτείνετε κάτι καλό και αξιόπιστο?

Ευχαριστώ

budget?

τι επιλογές έχω? έλεγα να μην έβαζα κάτι μεγαλύτερο από 250 gb

οι SLC ssd τι παίζουν ?

Εσυ ποσα θες να διαθεσεις?

τι επιλογές έχω? έλεγα να μην έβαζα κάτι μεγαλύτερο από 250 gb

οι SLC ssd τι παίζουν ?

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9983945%2C6582188%2C4716200%2C9537199%2C6690035%2C10389965

Αυτες ειναι οι επιλογες σου μεχρι τα 100 ευρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...