Luciddream Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εγω κοιτάζω και απο εξωτερικό δεν εχω θέμα,άλλα να μην πέσω κάτω απο 240gb. Δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον, έχουν ανέβει οι τιμές (στο εσωτερικό εννοώ, για έξω δεν ξέρω). Περίμενε καμια προσφορά. Για να δώσω ένα παράδειγμα πόσο έχουν ανέβει, πριν 2 μήνες ο HyperX Savage είχε 80 ευρώ και τώρα έχει 110. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 δεν με ενδιαφέρει ο 3ΤΒ αλλα τα 2 μου αρκούνε μια χαρά. απλά θέλω να πάρψ κάποιον που έχει τη λιγότερη πιθανότητα να μου μείνει στο χέρι μετά απο 2 χρόνια. Γι αυτο σου τον πρωτεινα boy μου.. Τα 3tb ειναι απλως bonus εγω κοιτάζω και απο εξωτερικό δεν εχω θέμα,άλλα να μην πέσω κάτω απο 240gb. Ποσα διαθετεις ομως?Δεν μας ειπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εκεί στο 80ρι,το θέμα ειναι εαν το λαπτοπ καταλάβει ποιο γρήγορο δισκο. έρχονται και οι γιορτές, μάλλον καλό θα ειναι να περιμένω και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εκεί στο 80ρι,το θέμα ειναι εαν το λαπτοπ καταλάβει ποιο γρήγορο δισκο. έρχονται και οι γιορτές, μάλλον καλό θα ειναι να περιμένω και λίγο. Να περιμένεις, αλλά να ζυγίσεις και αυτό... εγώ επιλέγω να μην τα διαβάζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 δηλαδή σαν εταιρία λές πως είναι καλή η toshiba και αυτό το μοντέλο θα μου κάνει την δουλειά; https://www.skroutz.gr/s/2379667/Toshiba-DT01ACA200-2TB.html?keyphrase=DT01ACA200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike panos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, μια βοήθεια παρακαλώ.Κατ` αρχήν δεν γνωρίζω πολλά πράματα απο υπολογιστές.Έχω εναν σταθερό 8ετίας (Multirama PC EXPERT)Δυστυχώς ο εξωτερικός δίσκος "παρέδωσε" έχασα πάρα πολλά, και ήταν μόνο 4ετίαςΟ εσωτερικος είναι από την αρχή. 500 GB ο εσω και 1 ΤΒ ο εξω.Πρέπει ν` αλλάξω και τους δυο.Παιχνίδια δεν παίζω. Τι έχετε να μου προτείνετε στην ίδια χωρητικότητα ή λιγο μεγαλύτερη???Μ`ενδιαφέρει η αξιοπιστια κατά πρώτον και δευτερον η ταχύτητα. Μπάτζετ 150-170 ευρώ και για τους δύο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς ο εξωτερικός δίσκος "παρέδωσε" έχασα πάρα πολλά, και ήταν μόνο 4ετίας Πρώτα απόλα είσαι σίγουρος οτι παρέδωσε? Η απλά τα φτυσε ο controller? Εμένα ο εσωτερικός μου κάποτε ήταν εξωτερικός, πριν χαλάσει ο controller... απο τότε παίζει άψογα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike panos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πρώτα απόλα είσαι σίγουρος οτι παρέδωσε? Η απλά τα φτυσε ο controller? Εμένα ο εσωτερικός μου κάποτε ήταν εξωτερικός, πριν χαλάσει ο controller... απο τότε παίζει άψογα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έτσι μου είπε ο τεχνικός που το πήγα. Τον άφησα εκεί να σώσει ότι μπορεί σε δικό του δισκο και όταν αγοράσω καινούριο να τα μεταφέρει στον δικό μου. Δεν ξέρω τι είναι controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 δηλαδή σαν εταιρία λές πως είναι καλή η toshiba και αυτό το μοντέλο θα μου κάνει την δουλειά; https://www.skroutz.gr/s/2379667/Toshiba-DT01ACA200-2TB.html?keyphrase=DT01ACA200 Όλες οι εταιρείες έχουν καλούς και κακούς δίσκους. Ο συγκεκριμένος Toshiba μέχρι τα 85,είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.. Καλησπέρα, μια βοήθεια παρακαλώ. Κατ` αρχήν δεν γνωρίζω πολλά πράματα απο υπολογιστές. Έχω εναν σταθερό 8ετίας (Multirama PC EXPERT) Δυστυχώς ο εξωτερικός δίσκος "παρέδωσε" έχασα πάρα πολλά, και ήταν μόνο 4ετίας Ο εσωτερικος είναι από την αρχή. 500 GB ο εσω και 1 ΤΒ ο εξω. Πρέπει ν` αλλάξω και τους δυο. Παιχνίδια δεν παίζω. Τι έχετε να μου προτείνετε στην ίδια χωρητικότητα ή λιγο μεγαλύτερη??? Μ`ενδιαφέρει η αξιοπιστια κατά πρώτον και δευτερον η ταχύτητα. Μπάτζετ 150-170 ευρώ και για τους δύο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για να καταλάβω.. Ο εξωτερικός είπες είναι off. Ο εσωτερικός έχει και αυτός θέμα και θες να τον αλλάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 πρέπει να πάω άμεσα σε αγορά σκληρού. Toshiba είναι τα πιο φτηνά και αμέσος μετά πάει ο Barracuda, μπορείτε να μου πείτε απόψεις για αυτό το σκληρό (αν και δεν με τρώει πολύ να πάω σε Seagate); http://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st2000dm006-barracuda-2tb-sata3-p-PER.302198 ή ο Toshiba είναι εξίσου αξιόπιστος; Δεν θέλω καθόλου να μου τρίζει ή να μου βγάζει θορύβους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike panos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όλες οι εταιρείες έχουν καλούς και κακούς δίσκους. Ο συγκεκριμένος Toshiba μέχρι τα 85,είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.. Για να καταλάβω.. Ο εξωτερικός είπες είναι off. Ο εσωτερικός έχει και αυτός θέμα και θες να τον αλλάξεις; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι έχει θέμα και ο εσωτερικός, κατά διαστήματα κάνει πολύ θόρυβο, σταματάει και ξαναρχίζει. Με την ευκαιρία θελω να πω οτι ΚΑΙ τον εσωτερικό θα τον παρω 1 ΤΒ ή τουλαχιστον 750. Και απο δω και στο εξης θα βάζω όλα τα αρχεία μου και στους δύο.Έχασα τόσα πολλά...(μαχαίρι στο στομάχι) Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2016 από mike panos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 θα πάω σε αγορά αυτού, υπάρχει κάποιο αρνητικό σχόλιο σχετικά με αυτόν; ή κάποια άλλη πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 θα πάω σε αγορά αυτού, υπάρχει κάποιο αρνητικό σχόλιο σχετικά με αυτόν; ή κάποια άλλη πρόταση; https://www.skroutz.gr/s/2444929/Toshiba-DT01ACA300-3TB.html εγω σου την ειπα την προταση μου αλλα δεν θες να με ακουσεις..κανε οτι νομιζεις.. αν θες και ακομη μια αντιπροταη ειναι αυτος https://www.skroutz.gr/s/10100633/Seagate-Skyhawk-2TB.html Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι έχει θέμα και ο εσωτερικός, κατά διαστήματα κάνει πολύ θόρυβο, σταματάει και ξαναρχίζει. Με την ευκαιρία θελω να πω οτι ΚΑΙ τον εσωτερικό θα τον παρω 1 ΤΒ ή τουλαχιστον 750. Και απο δω και στο εξης θα βάζω όλα τα αρχεία μου και στους δύο.Έχασα τόσα πολλά...(μαχαίρι στο στομάχι) Ο εξωτερικως δισκος τι ειναι? 2,5'' ή 3.5''? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike panos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εγω σου την ειπα την προταση μου αλλα δεν θες να με ακουσεις..κανε οτι νομιζεις.. αν θες και ακομη μια αντιπροταη ειναι αυτος https://www.skroutz.gr/s/10100633/Seagate-Skyhawk-2TB.html Ο εξετερικως δισκος τι ειναι? 2,5'' ή 3.5''? Δυστυχως δεν γνωριζω. Τον έχει κρατήσει ο τεχνικός Μ` ενδιαφέρει πιο πολυ ενας καλός 1000άρης εΣωτερικος Τον εξωτερικό θα τον πάρω μετά μερικούς μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχως δεν γνωριζω. Τον έχει κρατήσει ο τεχνικός Μ` ενδιαφέρει πιο πολυ ενας καλός 1000άρης εΣωτερικος οκ,για αρχη αν μπορεις να κανεις την παραβαση στο budget και να παρεις εναν πραγματικα καλο δισκο που να σου κρατησει χωρις να σε προδωσει.. σε αυτον.. https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=4470389 Και για τον εξωτερικο αν ειναι κατι πιο απλο σε εναν απο αυτους αναλογα με τον αν ειναι 2,5' ή 3,5" https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=2230191%2C3045289 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις