paulchro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Σε μ2 δεν μπορω να παω. Μαλλον για εβο με κοβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Έχει καποιος γνώμη για τους καινουργιους sshd της seagate??Σκεφτομαι για τον 2tb firecuda στα 120ευρώ.Η χρήση θα είναι κυρίως για games.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Έχει καποιος γνώμη για τους καινουργιους sshd της seagate??Σκεφτομαι για τον 2tb firecuda στα 120ευρώ.Η χρήση θα είναι κυρίως για games.. Έχει καλά reviews αλλά σε βάθος χρόνου δεν ξέρω τι παίζει. Μια στάνταρ αξιόπιστη επιλογή είναι ο Hitachi nas 3tb στα 126. Διάφορα στα games δεν θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά είμαι ανάμεσα στους παρακάτω δίσκους: 1)2x 1tb wd blue EZEX 7200 2)3tb toshiba ACA300 7200 3)2tb Seagate Firecuda 7200 Χρήση κυρίως gaming @Kostas.karras τον Hitachi δεν μπορώ να το βρω απο κάποιο έμπιστο για μένα κατάστημα,οποτε βγαινει απο την λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Hitachi είναι κινέζικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά είμαι ανάμεσα στους παρακάτω δίσκους: 1)2x 1tb wd blue EZEX 7200 2)3tb toshiba ACA300 7200 3)2tb Seagate Firecuda 7200 Χρήση κυρίως gaming @Kostas.karras τον Hitachi δεν μπορώ να το βρω απο κάποιο έμπιστο για μένα κατάστημα,οποτε βγαινει απο την λίστα. http://www.techstores.gr/3-5-3tb-hgst-h3iknas30003272se-nas.html Ποιο εμπιστο δεν γινετε... Hitachi είναι κινέζικη? Oxi https://en.wikipedia.org/wiki/Hitachi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desdenova Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια ερώτηση όσων αφορά τους δίσκους NAS. Από όσο έχω καταλάβει, είναι ένας δίσκος που συνδέεται με καλώδιο Ethernet στο router και μπορώ να έχω πρόσβαση στα δεδομένα του δίσκου από οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή παντού στον κόσμο, με το κατάλληλο λογισμικό και κωδικούς πρόσβασης. Διορθώστε με όπου έχω λάθος. Επειδή θα λείπω συχνά στο εξωτερικό, σκέφτομαι να αγοράσω έναν δίσκο NAS, όπως πχ τον WD My Cloud, , ο οποίος θα λειτουργεί στο σπίτι μου στην Ελλάδα ,για να μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Η σημαντική μου ερώτηση είναι η εξής: Θα μπορώ εγώ, ευρισκόμενος στο εξωτερικό, να κάνω upload διάφορα αρχεία στον NAS? Και επίσης, ένας φίλος μου (Στην Ελλάδα) που θα του δώσω πρόσβαση στον NAS, θα μπορεί να ανεβάζει διάφορα αρχεία από τον δικό του υπολογιστή (στο γραφείο του πχ) στον NAS , έτσι ώστε να μπορώ εγώ να έχω πρόσβαση σε αυτά? Εάν δεν καταλάβατε την ερώτηση μου, ενημερώστε με να την εξηγήσω περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 έχω αυτό το λαπτοπ: http://www.e-shop.gr/laptop-fujitsu-lifebook-a555-156-fhd-intel-core-i5-5200u-4gb-500gb-amd-r7-m260-2gb-no-os-p-PER.923411?utm_campaign=newsletter160113&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-foritoi+ipologistes&utm_content=1.8-laptop+fujitsu+lifebook+a555+156+fhd+intel+core+i5+5200u+4gb+500gb+amd+r7+m260+2gb+no+os και βλέπω αυτό τον σκληρό http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-tl100-25sat3-240g-tl100-240gb-25-sata-3-p-PER.323113 είναι οκ? παίζει κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα Επειδή έχω ξεφύγει πλέον απο την τεχνολογία και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου μιας και το Εξωτερικός Seagate αρχίζει να μου βγάζει bad sector μετά απο 3 χρόνια αποφάσισα να πάω σε εσωτερικό 2ΤΒ και δεν μπορώ να αποφασίσω μοντέλο. Μιας και δεν με τρώει να πάω πάλι σε seagate θέλω κάποια άλλη εταιρία. σε χρήματα δεν θέλω να δώσω και πολλά οπότε θέλω να μου πείτε γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή έχω ξεφύγει πλέον απο την τεχνολογία και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου μιας και το Εξωτερικός Seagate αρχίζει να μου βγάζει bad sector μετά απο 3 χρόνια αποφάσισα να πάω σε εσωτερικό 2ΤΒ και δεν μπορώ να αποφασίσω μοντέλο. Sorry για το off topic αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος Ασχολούμαι με υπολογιστές τα τελευταία 18 χρόνια και δεν μου έχει χαλάσει ούτε ένας Seagate... αν ψάξω στην αποθήκη θα βρώ ακόμα έναν 2GB που έχω και λειτουργεί... anyway http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-tl100-25sat3-240g-tl100-240gb-25-sata-3-p-PER.323113 είναι οκ? παίζει κάτι άλλο? Είναι αργός και δεν έχει και πολύ καλή τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια ερώτηση όσων αφορά τους δίσκους NAS. Από όσο έχω καταλάβει, είναι ένας δίσκος που συνδέεται με καλώδιο Ethernet στο router και μπορώ να έχω πρόσβαση στα δεδομένα του δίσκου από οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή παντού στον κόσμο, με το κατάλληλο λογισμικό και κωδικούς πρόσβασης. Διορθώστε με όπου έχω λάθος. Επειδή θα λείπω συχνά στο εξωτερικό, σκέφτομαι να αγοράσω έναν δίσκο NAS, όπως πχ τον WD My Cloud, , ο οποίος θα λειτουργεί στο σπίτι μου στην Ελλάδα ,για να μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Η σημαντική μου ερώτηση είναι η εξής: Θα μπορώ εγώ, ευρισκόμενος στο εξωτερικό, να κάνω upload διάφορα αρχεία στον NAS? Και επίσης, ένας φίλος μου (Στην Ελλάδα) που θα του δώσω πρόσβαση στον NAS, θα μπορεί να ανεβάζει διάφορα αρχεία από τον δικό του υπολογιστή (στο γραφείο του πχ) στον NAS , έτσι ώστε να μπορώ εγώ να έχω πρόσβαση σε αυτά? Εάν δεν καταλάβατε την ερώτηση μου, ενημερώστε με να την εξηγήσω περαιτέρω. Kαλησπερα φιλε μου... Καπου εχεις μπερδευτει ομως νομιζω.. Σε αυτο που διαφοροποιουνται οι nas ειναι οτι συνδεονται στο data nasware enclosure και επειτα τον συνδεεις στο ιντερνετ και φυσικα απο την στιγμη που εισαι "online" κανεις απομακρυσμενα οτι θες.. έχω αυτό το λαπτοπ: http://www.e-shop.gr/laptop-fujitsu-lifebook-a555-156-fhd-intel-core-i5-5200u-4gb-500gb-amd-r7-m260-2gb-no-os-p-PER.923411?utm_campaign=newsletter160113&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-foritoi+ipologistes&utm_content=1.8-laptop+fujitsu+lifebook+a555+156+fhd+intel+core+i5+5200u+4gb+500gb+amd+r7+m260+2gb+no+os και βλέπω αυτό τον σκληρό http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-tl100-25sat3-240g-tl100-240gb-25-sata-3-p-PER.323113 είναι οκ? παίζει κάτι άλλο? Υπαρχουν προτιμοτεροι... Ποσα διαθετεις για ssd? Μονο απο eshop κοιτας? Καλησπέρα στην ομάδα Επειδή έχω ξεφύγει πλέον απο την τεχνολογία και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου μιας και το Εξωτερικός Seagate αρχίζει να μου βγάζει bad sector μετά απο 3 χρόνια αποφάσισα να πάω σε εσωτερικό 2ΤΒ και δεν μπορώ να αποφασίσω μοντέλο. Μιας και δεν με τρώει να πάω πάλι σε seagate θέλω κάποια άλλη εταιρία. σε χρήματα δεν θέλω να δώσω και πολλά οπότε θέλω να μου πείτε γνώμες. Καλησπερα boy.. Καλο ειναι να θεσεις ενα οριο στο budget σου να βοηθησουμε.. Πρωτευων στον υπολογιστη τι εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το budget που θέλω να διαθέσω είναι περίπου στα 85~ ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το budget που θέλω να διαθέσω είναι περίπου στα 85~ ευρω https://www.skroutz.gr/s/2444929/Toshiba-DT01ACA300-3TB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 δεν με ενδιαφέρει ο 3ΤΒ αλλα τα 2 μου αρκούνε μια χαρά. απλά θέλω να πάρψ κάποιον που έχει τη λιγότερη πιθανότητα να μου μείνει στο χέρι μετά απο 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εγω κοιτάζω και απο εξωτερικό δεν εχω θέμα,άλλα να μην πέσω κάτω απο 240gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις