Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερά σε όλους,

λέω να πάρω και γω έναν ssd grin.png

για το παρακάτω σύστημα. χρήση καθημερινή και λίγο απ'όλα.

PSU: Enermax  EPR525AWT PRO82+ 525w

Motherboard: ASUS M4A78T-E

CPU: AMD Phenom II X4 955

RAM:  2 x 4GB 1333

μας νοιάζει κυρίως το VFM. budget κανα 80άρι €.

με λίγο ξεφύλισμα στις πίσω σελίδες έπεσα πάνω σ'αυτόν 

http://www.skroutz.gr/s/8418950/OCZ-Trion-150-240GB.html

αξίζει? υπάρχει καμιά άλλη πρόταση?  thank you!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kingdian πήρε από gearbest φίλος μου πριν λίγες μέρες και τον έβαλε στον σταθερό του πατέρα του, πέρασε τα windows και άνοιξε sentinel...

80% υγεία... Καλή τύχη... (ώρες λειτουργείας 0 κλπ κλπ κλπ..)

• Like 2

καλησπερά σε όλους,

λέω να πάρω και γω έναν ssd grin.png

για το παρακάτω σύστημα. χρήση καθημερινή και λίγο απ'όλα.

PSU: Enermax  EPR525AWT PRO82+ 525w

Motherboard: ASUS M4A78T-E

CPU: AMD Phenom II X4 955

RAM:  2 x 4GB 1333

μας νοιάζει κυρίως το VFM. budget κανα 80άρι €.

με λίγο ξεφύλισμα στις πίσω σελίδες έπεσα πάνω σ'αυτόν 

http://www.skroutz.gr/s/8418950/OCZ-Trion-150-240GB.html

αξίζει? υπάρχει καμιά άλλη πρόταση?  thank you!

Mεινε στον ocz...

Να διαφοροποιηθώ λίγο μιας και με το θέμα SSD έκλεισα.

Ψάχνω HDD με κύριο κριτήριο τις χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας αφού θα μπεί σε tray σαν δεύτερος(μαζί με τον SSD σε laptop στη θέση του CD). Δεν με ενδιαφέρουν οι υψηλές επιδόσεις, μόνο το storage. Προφανώς 5400rpm. Αν έχει κανείς κάποια άποψη ευπρόσδεκτη. Oι 500άρηδες HGST είναι κρύοι? Γιατι ο πολύστροφος 7K1000 ανεβάζει λίγο θερμοκρασία σαν εξωτερικός. 

BTW Με τον 850 evo το 6ετίας (I5 2.53-2.8Ghz, 4gb ram) Laptop μου έγινε σημαντικά πιο γρήγορο απο σημερινό I7 , 8gb dell που είχα σαν μέτρο σύγκρισης. Η διαφορά παρατηρείται στο boot αλλά και σε εγκατάσταση-φόρτωση προγραμμάτων. 

Να διαφοροποιηθώ λίγο μιας και με το θέμα SSD έκλεισα.

Ψάχνω HDD με κύριο κριτήριο τις χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας αφού θα μπεί σε tray σαν δεύτερος(μαζί με τον SSD σε laptop στη θέση του CD). Δεν με ενδιαφέρουν οι υψηλές επιδόσεις, μόνο το storage. Προφανώς 5400rpm. Αν έχει κανείς κάποια άποψη ευπρόσδεκτη. Oι 500άρηδες HGST είναι κρύοι? Γιατι ο πολύστροφος 7K1000 ανεβάζει λίγο θερμοκρασία σαν εξωτερικός. 

BTW Με τον 850 evo το 6ετίας (I5 2.53-2.8Ghz, 4gb ram) Laptop μου έγινε σημαντικά πιο γρήγορο απο σημερινό I7 , 8gb dell που είχα σαν μέτρο σύγκρισης. Η διαφορά παρατηρείται στο boot αλλά και σε εγκατάσταση-φόρτωση προγραμμάτων. 

budget?

budget?

Mέχρι 500GB (δε χρειάζομαι παραπάνω), 2.5" θέλω (προφανές αλλά δεν το ανέφερα). Μέχρι 50€ πιστεύω καλά ειναι δεδομένου οτι δεν ζητάω κάτι τρομερό. Αν αξίζει τον κόπο θα περιμένω και θα ανέβω, αλλά θα ήθελα και καμία οικονομική πρόταση. Αρκεί να πληροί την προυπόθεση της χαμηλής θερμοκρασίας.  

:)   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ      :rolleyes:

http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/storage/crucial-mx300-750gb-review-r870

Mέχρι 500GB (δε χρειάζομαι παραπάνω), 2.5" θέλω (προφανές αλλά δεν το ανέφερα). Μέχρι 50€ πιστεύω καλά ειναι δεδομένου οτι δεν ζητάω κάτι τρομερό. Αν αξίζει τον κόπο θα περιμένω και θα ανέβω, αλλά θα ήθελα και καμία οικονομική πρόταση. Αρκεί να πληροί την προυπόθεση της χαμηλής θερμοκρασίας.  

https://www.skroutz.gr/s/3487733/Western-Digital-Scorpio-Blue-500GB-WD5000LPVX.html

johnis1996  http://www.e-shop.gr/hdd-hgst-travelstar-z5k500-hts545050a7e680-500gb-7mm-mobile-drive-sata3-p-PER.305976 ,φθηνός και με 3 χρόνια εγγύηση ,όσο για το ''κρύος'' στις 5400 στροφές μην ανησυχείς.

johnis1996 http://www.e-shop.gr/hdd-hgst-travelstar-z5k500-hts545050a7e680-500gb-7mm-mobile-drive-sata3-p-PER.305976 ,φθηνός και με 3 χρόνια εγγύηση ,όσο για το ''κρύος'' στις 5400 στροφές μην ανησυχείς.

Αυτον κοιτουσα κι εγω. Θα το σκεφτω ξανα.

Αυτον κοιτουσα κι εγω. Θα το σκεφτω ξανα.

Ναι καλη επιλογη και αυτος,εγω προτεινα κυριως τον blue, διοτι ειναι χαμηλης καταναλωσης και ειναι ενα υπερ αν λειτουργεις το λαπτοπ συχνα εκτος ρευματος..

Ναι καλη επιλογη και αυτος,εγω προτεινα κυριως τον blue, διοτι ειναι χαμηλης καταναλωσης και ειναι ενα υπερ αν λειτουργεις το λαπτοπ συχνα εκτος ρευματος..

Δεν το λειτουργώ σχεδόν ποτέ χωρίς ρεύμα. :) Υπο αυτές τις συνθήκες Blue ή Hitachi?

Όποιον και να πάρεις οκ θα είσαι. Πάρε τον ποιον φθηνό η από το κατάστημα που σε βολεύει.. Εγω επειδή είμαι Hitachi fan θα τον προτιμούσα..

Όποιον και να πάρεις οκ θα είσαι. Πάρε τον ποιον φθηνό η από το κατάστημα που σε βολεύει.. Εγω επειδή είμαι Hitachi fan θα τον προτιμούσα..

Εγώ πρώτη φορά αγορασα Hitachi. Και επειδή και αυτός είναι φθηνότερος από τον Blue εκεί που με βολεύει, θα προτιμήσω τον HGST. 

• Like 1

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα

Μάλλον έκανα λάθος κι άνοιξα καινούριο θέμα (δεν είχα δει εδώ τη συζήτηση )

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο ssd γιατί αυτός που έχω έχεις σχεδόν γεμίσει...

Έχω ένα samsung 850 pro και ένα evo.

Σε επιδόσεις δεν έχω δει διαφορά, τώρα από θέμα διάρκειας ζωής θα δείξει...

Οπότε αφού ο evo είναι οικονομικότερος λέω να πάω προς τα εκεί

Το θέμα μου είναι πως γενικά δεν υπάρχει σε πολλά μαγαζιά πλέον διαθέσιμος.Βρίσκω περισσότερο τον 750.Προσπαθούν να ξεστοκάρουν γιατί βγήκε η σειρά 960; είναι αντικαταστάτης τους;

Να αγοράσω τον 850 όπου τον βρω να περιμένω για κάποια καινούρια σειρά samsung μιας κι μπορώ να περιμένω κανένα μήνα ή έχετε να μου προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε επιδόσεις και αξιοπιστία του 850;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη για το μακροσκελές post

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...