johnis1996 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εχεις να μου προτεινεις κανα 2 θηκες με συνδεση USB 3.0?? ειν πιο ασφαλες να παρω ξεχωριστα απο ενα κανονικο εξωτερικο δισκο "πακετο"?? Ευχαριστω Καλημερα, εγω το εψαξα εδω μεσα και μου ειπαν οτι το να παρεις ξεχωριστα ειναι πιο ασφαλες. Μετα σκεφτηκα οτι η θηκη θα μου χρειαστει και για αλλους λογους και επραξα ετσι. Εγω προτιμησα τυχαια αυτη εδω επειδη ειναι αλουμινιου και "γνωστη μαρκα". http://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-268u3-b-external-enclosure-for-25-sata-hdd-ssd-usb30-black-p-PER.800583. Παρατηρησα ομως οτι δεν κανει αν θες να βγαζεις συχνα τον σκληρο απο μεσα. Απο ταχυτητες πιανω 100MB/s μεταφορα και 120MB/s εγγραφη (με τον Hitachi 7k1000 μεσα). Επισης ειναι καλη για απαγωγη θερμοτητας. Δεν εψαξα αλλες θηκες για να προτεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos.C Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημερα, εγω το εψαξα εδω μεσα και μου ειπαν οτι το να παρεις ξεχωριστα ειναι πιο ασφαλες. Μετα σκεφτηκα οτι η θηκη θα μου χρειαστει και για αλλους λογους και επραξα ετσι. Εγω προτιμησα τυχαια αυτη εδω επειδη ειναι αλουμινιου και "γνωστη μαρκα". http://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-268u3-b-external-enclosure-for-25-sata-hdd-ssd-usb30-black-p-PER.800583. Παρατηρησα ομως οτι δεν κανει αν θες να βγαζεις συχνα τον σκληρο απο μεσα. Απο ταχυτητες πιανω 100MB/s μεταφορα και 120MB/s εγγραφη (με τον Hitachi 7k1000 μεσα). Επισης ειναι καλη για απαγωγη θερμοτητας. Δεν εψαξα αλλες θηκες για να προτεινω. το link που μ εστειλες δεν φαινεται τιποτα, ουτε φωτος ουτε πληροφοριες. Εψαξα κ το βρηκα, καλη φαινεται. θα το σκεφτω. Ευχαριστω Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από Thanos.C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnis1996 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 το link που μ εστειλες δεν φαινεται τιποτα, ουτε φωτος ουτε πληροφοριες. Εψαξα κ το βρηκα, καλη φαινεται. θα το σκεφτω. Ευχαριστω Έχεις δίκιο, ήταν απο κινητό και μαλλον κατι μου ξέφυγε. https://www.skroutz.gr/s/8193992/RaidSonic-Icy-Box-IB-268U3-B.html?keyphrase=RAIDSONIC+ICY+BOX+IB-268U3-B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τελικά πήρα τον mx300 275. Πιστεύω θα προλάβω να τον σεταρω σήμερα στο λαπτοπ. Αν θέλει κάποιος κάποια πληροφορία για τις επιδόσεις του ή οτιδήποτε άλλο, ας ρωτήσει τις επόμενες μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τελικά πήρα τον mx300 275. Πιστεύω θα προλάβω να τον σεταρω σήμερα στο λαπτοπ. Αν θέλει κάποιος κάποια πληροφορία για τις επιδόσεις του ή οτιδήποτε άλλο, ας ρωτήσει τις επόμενες μέρες. Στειλε καμια αναφορα με ταχυτητες να ξερουμε τι παιζει.. Αντε καλοδουλευτος λοιπον..Ελπιζω να μην μας προδωσει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Στειλε καμια αναφορα με ταχυτητες να ξερουμε τι παιζει.. Αντε καλοδουλευτος λοιπον..Ελπιζω να μην μας προδωσει.. Μια πρώτη εντύπωση... καλά μου φαίνεται πάει, ανοίγει πολύ γρήγορα το λάπτοπ (i5 6200u, 4gb ram, windows 7 ultimate).. εδώ και ένα as ssd που έτρεξα τώρα. Περίμενα χαμηλότερο write... Edit: Tώρα έβαλα και το storage executive της crucial και είχε να κάνω και update filmware.. το M0CR031 είχε πριν και τώρα του έβαλα το M0CR040. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Aν εχεις διαθεσει κανε και ενα με crystalmark.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Aυτό τρέχω τώρα.. To write και σε έναν mx 300 1050gb (as ssd) που είδα στο νετ, ήταν και πάλι υψηλό (500). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Kαλη δουλεια stratigos... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μια πρώτη εντύπωση... καλά μου φαίνεται πάει, ανοίγει πολύ γρήγορα το λάπτοπ (i5 6200u, 4gb ram, windows 7 ultimate).. εδώ και ένα as ssd που έτρεξα τώρα. as-ssd-bench Crucial_ CT275MX 11.4.2016 10-41-46 PM.png Περίμενα χαμηλότερο write... Edit: Tώρα έβαλα και το storage executive της crucial και είχε να κάνω και update filmware.. το M0CR031 είχε πριν και τώρα του έβαλα το M0CR040. Με όλους(σχεδόν) τους ssd ανοίγει γρήγορα το λάπτοπ, ανοίγουν γρήγορα οι εφαρμογές κλπ. Δεν καταλαβαίνεις εκεί την διαφορά του ενός ssd από τον άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον τον βγάλαν, δεν τον βλέπω τώρα. Ήταν στα ίδια χρήματα σχεδόν με τον Intenso. Αυτόν εδώ έλεγα. Έχεις ν μ προτίνεις και καποια θηκη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με όλους(σχεδόν) τους ssd ανοίγει γρήγορα το λάπτοπ, ανοίγουν γρήγορα οι εφαρμογές κλπ. Δεν καταλαβαίνεις εκεί την διαφορά του ενός ssd από τον άλλο. Έχω ssd από το 2010... ναι, οκ, είπα μια πρώτη εντύπωση, ότι πάει καλά, ανοίγει γρήγορα το λαπτοπ κλπ.. οκ, δεν είναι bench, απλά ότι φαίνεται οκ εννοούσα εκ πρώτης όψεως.. Kαι με τον vertex 2 το λάπτοπ της μάνας μου, γρήγορα ανοίγει... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2016 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Αυτόν παρακάτω ή κάποιον άλλο ??? http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/Corsair-SSD-Force-240-GB-CSSD-F240GBLEB.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Αυτόν παρακάτω ή κάποιον άλλο ??? http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/Corsair-SSD-Force-240-GB-CSSD-F240GBLEB.htm 85 ευρω για 240αρη και μαλιστα για τον συγκεκριμενο ssd?ουτε καν.. ποσα διαθετεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 μέχρι 120 ευρώ. 240-250 gb. παραπάνω δε με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις