Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα στην ομάδα. Ο 850 evo στο λάπτοπ της υπογραφής μπήκε λάπτοπ της κοπελιάς, οπότε ψάχνω τον αντικαταστάτη του. Υπάρχει λόγος να μην πάρω τον 750 evo? Πάντα για 250gb λέω. Φοβάμαι να πάρω άλλη μάρκα, γιατί απο ότι είδα σε αυτήν την κατηγορία είναι λίγο πιο αργοί, μην μου κακοφανεί. (Φυσικά γνωρίζω την διαφορά μεταξ'υ 750 και 850). Η παραγγελεία θα γίνει σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Kαι ο arc 100 που έχω mlc διαβάζω ότι είναι.. O Arc είναι MLC και πολύ καλός για τα λεφτά του. Το ότι ζητάς παραπάνω απο τα 20gb την μέρα ψυχολογικό είναι νομίζω, αφου και ο ίδιος λες οτι δεν θα σου χρειαστεί. Πλέον δεν βγάζουν τέτοιες κατηγορίες, γιατί μ****κες είναι? Αφου ο κόσμος αγοράζει τους φτηνιάρικους TLC στα ίδια λεφτά. Μας κοροιδεύουν κανονικότατα και λέμε και ευχαριστώ. Εγώ 4 πράγματα κοιτάω σε έναν SSD. 1) Nand (MLC / TLC) 2) Controller 3) Εγγύηση 4) Αξιοπιστία. Και φυσικά σαν αξιοπιστία δεν λέω το 1 review του κάθε τυχάρπαστου στο skroutz. Επίσης αν πας σε TLC να κοιτάς να μην είναι πολύ λίγα νανόμετρα, γιατι έχει περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσει θέματα. Υ.Γ firmware στον ARC έχεις περάσει? Είχε βγάλει ένα update πριν κάτι χρόνια. 1) Εσείς τί θα επιλέγατε? Εγώ θα περίμενα λίγο να βγει καμια προσφορά. Αλλιώς πάρε έναν απο αυτούς που αναφέρθηκαν στα 95. Απο αυτούς θα πήγαινα στον KC400 ή στον 850 evo. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καμια σχέση ο v300 με τον kc400,είναι άλλος εντελώς δίσκος.. Ναι, εννοείται. O Arc είναι MLC και πολύ καλός για τα λεφτά του. Το ότι ζητάς παραπάνω απο τα 20gb την μέρα ψυχολογικό είναι νομίζω, αφου και ο ίδιος λες οτι δεν θα σου χρειαστεί. Πλέον δεν βγάζουν τέτοιες κατηγορίες, γιατί μ****κες είναι? Αφου ο κόσμος αγοράζει τους φτηνιάρικους TLC στα ίδια λεφτά. Μας κοροιδεύουν κανονικότατα και λέμε και ευχαριστώ. Εγώ 4 πράγματα κοιτάω σε έναν SSD. 1) Nand (MLC / TLC) 2) Controller 3) Εγγύηση 4) Αξιοπιστία. Επίσης αν πας σε TLC να κοιτάς να μην είναι πολύ λίγα νανόμετρα, γιατι έχει περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσει θέματα. Aν έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά στα παραπάνω για τον mx300 275gb και πες μου. (controller, νανόμετρα κλπ..) ΥΓ: Ναι, είχα κάνει το update στον Arc 100 την πρώτη μέρα. Ο mx300 έχε υπόψη ότι είναι κάτι ανάμεσα σε tlc-mlc Θα τον εμπιστευόσουνα στη θέση μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Aν έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά στα παραπάνω για τον mx300 275gb και πες μου. (controller, νανόμετρα κλπ..) Είναι σχετικά γνωστά, είναι η πρώτη προσπάθεια για 3D TLC σαν του evo. Όλοι προς τα εκεί θα πάνε αργά η γρήγορα για να κερδίσουν χώρο. Περισσότερα εδώ TLDR: The 850 EVO level of performance is simply out of reach; Micron's 3D TLC drive is slower than Samsung's 3D TLC drive, and so will have to compete on price. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 tlc-mlc τη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ο τύπος μνήμης που έχουν τα τσιπακια του ssd MLC πιο αξιόπιστοι και με καλύτερη αντοχή στο χρόνο TLC πιο οικονομικοί αλλά με μικρότερη αξιοπιστία σε σύγκριση με τους από πάνω. Ολα αυτά βέβαια είναι σχετικά υπάρχουν καλοί και κακοί δίσκοι και με τους δύο τύπους μνημών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Sheo Γιατί δεν παίρνεις τον ίδιο; στην ίδια κατηγορία και ο kc 400 η ο Intel 535 αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον. 750δεν αξίζει διότι αυτά που προσφέρει στα λεφτά του δεν αξίζει η βρίσκεις καλύτερο σε χαμηλότερη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Λες να κάνω την υπέρβαση για 850 evo πάλι? Σιχτηρίζω την τύχη μου που δεν πήρα δεύτερο όταν είχε βγει με 85 στα Crazy Sundays του eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ναι, εννοείται. Aν έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά στα παραπάνω για τον mx300 275gb και πες μου. (controller, νανόμετρα κλπ..) ΥΓ: Ναι, είχα κάνει το update στον Arc 100 την πρώτη μέρα. Θα τον εμπιστευόσουνα στη θέση μου? Τα όσα reviews έχω δει μέχρι στιγμής θετικά είναι, τώρα σε βάθος χρόνου δεν μπορώ να σου πω μιας και είναι νωρίς ακόμη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις βοήθειες. Θα το σκεφτώ λίγο παραπάνω και θα δω τί θα κάνω. Τέλος, βλέπω παλιά και νέα βερσιον στον sandisk. Και οι δυο το ίδιο καλές είναι; Για τον sandisk που είναι και χρόνια δεν έχουν ακουστεί περίεργα, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Sheo, αν δεν κάνεις την υπέρβαση πήγαινε σε αυτόνwww.skroutz.gr/s/9502135/Adata-Premier-SP550NS38-240GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ripper_AB Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι σε αναζήτηση ssd για το 7ετίας laptop μου, και μετά από αρκετό ψάξιμο έχω χαθεί όσο να ναι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 80 ευρώ; Σκεφτόμουν για MLC, εκτός και αν δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά οπότε να κοιτάξω και για TLC μήπως; Επίσης, χωρητικότητα θα ήθελα στα 240gb, όχι λιγότερο. Και μια τελευταία απορία: στις συσκευασίες περιέχονται τα παρελκόμενα που χρειάζονται για την εγκατάσταση όπως καλώδια κτλ; Εάν όχι, πόσο θα στοιχίσουν και που μπορώ να τα βρω; Δεν γνωρίζω κιόλας τι ακριβώς θα χρειαστεί; Είχα σταμπάρει τον 850 evo, αλλα δεν ξέρω αν αξίζει να ανέβω στα 100; θα δω μεγάλη διαφορά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Όχι, δεν θα δεις καμία διαφορά.. Παρελκόμενα, καλώδια κ.τ.λ.π δεν χρειάζεσαι τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι σε αναζήτηση ssd για το 7ετίας laptop μου, και μετά από αρκετό ψάξιμο έχω χαθεί όσο να ναι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 80 ευρώ; Σκεφτόμουν για MLC, εκτός και αν δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά οπότε να κοιτάξω και για TLC μήπως; Επίσης, χωρητικότητα θα ήθελα στα 240gb, όχι λιγότερο. Και μια τελευταία απορία: στις συσκευασίες περιέχονται τα παρελκόμενα που χρειάζονται για την εγκατάσταση όπως καλώδια κτλ; Εάν όχι, πόσο θα στοιχίσουν και που μπορώ να τα βρω; Δεν γνωρίζω κιόλας τι ακριβώς θα χρειαστεί; Είχα σταμπάρει τον 850 evo, αλλα δεν ξέρω αν αξίζει να ανέβω στα 100; θα δω μεγάλη διαφορά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια! Για λάπτοπ είναι ότι πρέπει https://www.skroutz.gr/s/8418950/OCZ-Trion-150-240GB.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Και με το που πηγα να κάνω την παραγγελία, είδα αυτόν http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-suv400s37-480g-ssdnow-uv400-480gb-25-sata3-stand-alone-drive-p-PER.346073 Αξίζει? Μην βγει σαν τον v300 φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις