Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο συστημα της υπογραφης θελω να προσθεσω εναν ssd και ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες,ειτε εναν samsung 850evo  250gb κοντα 70 και συμβιβαζομαι με ταχυτητες sata 2 ειτε εναν intel 600p με εναν m.2-pcie ανταπτορα στα 80-90 με τριπλασιες ταχυτητες.Ποια ειναι η αποψη σας για καθε μια απο αυτες τις λυσεις?Εχω ακουσει γενικα θεματα με boot στο x58 απο την pcie αλλα οχι κατι συγκεκριμενο παρα μονο οτι σε αλλους δουλεψε και σε αλλους οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστευω η σειρα purple ειναι η πιο αξιοπιστη..

Ti σε απασχολει περισσοτερο?

χωρητικοτητα?ταχυτητες?αξιοπιστια?

BUDGET?

χρηση?

Χωρητικότητα από 256 και επάνω

Θέλω ταχύτητα και αξιοπιστία φυσικά.

Budget σχετικά ανοικτό, αλλά σε λογικά πλαίσια.

Ψάχνω δηλαδή την χρήση τομή μεταξύ άλλων των συνιστωσών.

Στο συστημα της υπογραφης θελω να προσθεσω εναν ssd και ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες,ειτε εναν samsung 850evo  250gb κοντα 70 και συμβιβαζομαι με ταχυτητες sata 2 ειτε εναν intel 600p με εναν m.2-pcie ανταπτορα στα 80-90 με τριπλασιες ταχυτητες.Ποια ειναι η αποψη σας για καθε μια απο αυτες τις λυσεις?Εχω ακουσει γενικα θεματα με boot στο x58 απο την pcie αλλα οχι κατι συγκεκριμενο παρα μονο οτι σε αλλους δουλεψε και σε αλλους οχι.

Το καλοκαίρι φίλος εβαλε ssd(850 evo) σε asus p6t deluxe v2.

Οι ταχύτητες εκκίνησης κλπ κλπ με 7αρια πραγματικά είναι πάρα πολύ καλές και έμεινε τρομερά ικανοποιημένος.

επίσης σε αυτη την τιμή μπορείς να δεις τον sandisk ultra II

samsung 850evo  250gb

Χωρητικότητα από 256 και επάνω

Θέλω ταχύτητα και αξιοπιστία φυσικά.

Budget σχετικά ανοικτό, αλλά σε λογικά πλαίσια.

Ψάχνω δηλαδή την χρήση τομή μεταξύ άλλων των συνιστωσών.

http://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5895583%2C8142815%2C9537199

αξιοπιστία ναι αλλα αμα ειναι να περιμένω κανενα 15λεπτό για να μεταφέρω 60+γίγα παιχνίδι την κάτσαμε :-D

Τι αρνητικά έχεις δει στους red?

Σε θεματα με fails κυριως..

Καλα δεν ειναι και απο τους πιο γρηγορους και ο red. Πηγαινε στον red ομως στα 3τβ καλυτερα

καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε με την αγορα σκληρου δισκου ssd..ψαχνω για 480-500gb μεχρι 150 ευρω..ποιον προτεινετε?

Samsung 750 EVO 500gb. Θα τον πάρω και εγώ απο Δευτέρα. 

samsung 850evo  250gb

http://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5895583%2C8142815%2C9537199

Σε θεματα με fails κυριως..

Καλα δεν ειναι και απο τους πιο γρηγορους και ο red. Πηγαινε στον red ομως στα 3τβ καλυτερα

ο 1.5ΤΒ δεν θα αδειάσει απο τα αρχεία μου μέχρι να φοβήσει πάντως οπότε και να fail-αρει δεν με απασχολεί απλα να έχω ενα δευτερο αντίγραφο θέλω τα ΠΑΝΤΑ απο τα αρχεία μου μιας και εχω ξεμείνει!

καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε με την αγορα σκληρου δισκου ssd..ψαχνω για 480-500gb μεχρι 150 ευρω..ποιον προτεινετε?

στα 150€ υπάρχουν αρκετές επιλογές

crucial MX300 525GB

sandisk ultra II 480GB

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9236727%2C9527729%2C8711673%2C5918223%2C5358261%2C8419254

Έλεγα για κάτι σε pci-e . Δεν θα είναι καλύτερα?

Αν δεν κανεις καποια επαγγελματικη χρηση σε καποιο ειδικο προγραμματισμο που να θες υπερταχυτητες οχι...

Με τον pcie θα εχεις αργο βοοταρισμα σε σημειο σπασιμο νευρων..

Για πιο νορμαλ χρησεις ειναι ιδανικος ο 850 evo..

Από τους δύο ποιός είναι καλύτερος? ο HGST 7k1000 (1tb) ή ο αντίστοιχος WD BLACK ? Στα specs μου φαίνεται καλύτερος ο HGST.

Από τους δύο ο HGST 7k1000

• Like 1

Αν δεν κανεις καποια επαγγελματικη χρηση σε καποιο ειδικο προγραμματισμο που να θες υπερταχυτητες οχι...

Με τον pcie θα εχεις αργο βοοταρισμα σε σημειο σπασιμο νευρων..

Για πιο νορμαλ χρησεις ειναι ιδανικος ο 850 evo..

Από τους δύο ο HGST 7k1000

Μπράβο Hitachi... Και γλυτώνεις και ελάχιστα €... Ευχαριστω.

Από τους δύο ποιός είναι καλύτερος? ο HGST 7k1000 (1tb) ή ο αντίστοιχος WD BLACK ? Στα specs μου φαίνεται καλύτερος ο HGST.

Ο 1003fzex(WD Black) μόνο black δεν είναι σε επιδόσεις δυστυχώς.

ενας blue είναι με 5ετη εγγύηση.

Την πάτησα και γω πριν διαβάσω κάτι γι αυτόν.Αρκετά μεγαλύτερο seek time σε σχέση με προηγουμενα μοντέλα.

Απο ταχύτητες δεν πάει πίσω αλλα θα μπορούσε και καλύτερα.

το crystaldiskmark σε μένα με achi ON και amd sata drivers βγάζει 160αναγνωση 150 εγγραφή.

Αντίθετα ενας φιλος που πηρε εναν 2ΤΒ 7200.14 βγάζει κοντά 200ΜΒ αναγνωση 170ΜΒ εγγραφή σε intel P45.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...