BabisTs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 3 χρόνια εγγύηση και απο e-shop (το σιχαινομαι) αλλά με βολευει. Ευχαριστώ πολύ! Για αυτό σου έβαλα το eshop μιας που δεν έχει και έξοδα μεταφοράς αν είσαι από επαρχία και έχει και 3 χρονάκια εγγύηση ο συγκεκριμένος..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 με MLC ΜΝΗΜΟΥΛΕς.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σωστααα! Νομιζω οτι καταληγω στον intel. Τεράστιος είσαι Κώστα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Θέλω να προσθέσω στο notebook έναν m.2 SSD sata 3 χωρητικότητας 512GB. Είδα έναν SanDisk Χ400 στα 140 κι έναν Crucial mx200. Αξίζουν; καμία άλλη πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν θα πήγαινα με τίποτα στον Intel. Πεταμένα λεφτά. Σωστααα! Νομιζω οτι καταληγω στον intel. Τεράστιος είσαι Κώστα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν θα πήγαινα με τίποτα στον Intel. Πεταμένα λεφτά.Γιατί όμως? Μπορείς να μου εξηγήσεις? Πείρα απο ssd μεγάλη δεν έχω οπότε γιαυτό δεν γνωρίζω και πολλά. Μην κανω και βλακεία αγοράΤΩΡΑ μόλις είδα οτι ΕΙΝΑΙ 80gb. ΕΦΥΓΕ ΧΘΕΣ Αρα είμαι αναμεσα σε patriot και adata. Λογικά πανω κάτω οι ίδιοι είναι οποτε να πάρω adata που με βολευει και το κίτρινομαγαζο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Θέλω να προσθέσω στο notebook έναν m.2 SSD sata 3 χωρητικότητας 512GB. Είδα έναν SanDisk Χ400 στα 140 κι έναν Crucial mx200. Αξίζουν; καμία άλλη πρόταση; https://www.skroutz.gr/s/9087888/Sandisk-X400-512GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γιατί όμως? Μπορείς να μου εξηγήσεις? Πείρα απο ssd μεγάλη δεν έχω οπότε γιαυτό δεν γνωρίζω και πολλά. Μην κανω και βλακεία αγορά ΤΩΡΑ μόλις είδα οτι ΕΙΝΑΙ 80gb. ΕΦΥΓΕ ΧΘΕΣ Αρα είμαι αναμεσα σε patriot και adata. Λογικά πανω κάτω οι ίδιοι είναι οποτε να πάρω adata που με βολευει και το κίτρινομαγαζο? Εκτός ότι είναι 80 GB (που είναι και ο βασικότερος λόγος), έχει παλιό controller ο οποίος μάλιστα είναι και compression controller. Ο patriot έχει μάλλον λίγο καλύτερο controller απο τον adata, αλλά και διαφορετικές μνήμες, οπότε είναι δύσκολο να τα συγκρίνεις χωρις να τους έχεις δοκιμάσει και τους δυο νομίζω. Εγώ θα έπαιρνα τον Patriot γιατί ήδη έχω έναν OCZ, και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Νομίζω σε αυτά τα χρήματα δεν έχεις και πολλές επιλογές, πάνω κάτω στα ίδια (μέτρια) επίπεδα είναι όλοι. Ίσως ο πιο vfm να είναι ο OCZ Trion. Αναλυτικά: Όνομα - Controller - Nand OCZ Trion - Phison PS3110-S10 - Toshiba 15nm TLC Adata SP550 - SM2256 - SK Hynix 16nm TLC Patriot Blast - Phison PS3110-S10 - Micron 16nm TLC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ψαχνω ssd μεχρι 40€ για το πρωτο μηχανημα μουυ που εχει sata 2. Θα βαλω μονο το λειτουργικο και βασικες εφαρμογες οπως chrome, office... 80 GB δεν αρκουν για την χρηση αυτη? φιλος με την ιδια χρηση και εχει 40gb..ΜΗΝ περιμενεις σε αυτη την τιμη(που και παλι καλη ειναι) να εχεις και την χωρητικοτητα,και το mlc και την παραπανω εγγυηση... Οσο αφορα τους controllers το νεο δεν ειναι παντα καλυτερο.. Αναμεσα σε patriot και adata θα πηγαινα σε adata. που εχω μια αποψη για τους δυο και ενα καρο reviews στους adata.. Eν τελει apo skroutz κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=3488345%2C6376658%2C7327922%2C8481683%2C7356755%2C9169336 οποιον και να παρεις κομπλε θα εισαι ,αλλοι με τα υπερ τους και αλλοι με τα κατα τους αλλα στα ιδια αξιολογα και μετρια επιπεδα στην κατηγορια και τιμη τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με λίγο googling βλέπω ότι ο Adata υποφέρει απο cell voltage drift, αυτό το πρόβλημα δηλαδή που είχαν και οι 840 evo. [TLC] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Link από Gigabyte "Patented DualBIOS with Hybrid EFI technology for 3TB HDD support" Ίσως να μην κάνει boot απο αυτόν αλλά έχεις SSD για boot ήδη. Κάπου διάβαζα ότι η hitachi έχει πλέον το χαμηλότερο ποσοστό failures(DeathStar anyone?) Μόνο για boot ίσως να έχεις πρόβλημα με 3TB+ αν και υπάρχει το unlock utility της gigabyte. Επειδή και εγώ το σκέφτομαι θεωρώ ότι (έχοντας δει και διαβάσει αρκετά) με usb δεν θα έχει θέμα αρκεί να φορμαριστεί σε gpt. Όποιος βέβαια έχει non-UEFI μητρική με μεγάλους εξωτερικούς σκληρούς καλό θα ήταν να μας πει την εμπειρία του. αγαπητοι συμφορουμιτες, παρακαλω διαβαστε πιο προσεκτικα το ποστ, πριν απαντησετε....!!!!! το ερωτημα μου αφορα το HTPC το οποιο το αναφερω...!! δεν αφορα την gigabyte επομενως αλλα την MSI...!! επισης αναφερω οτι εχω ηδη SSD, ως κυριο δισκο, αρα δεν μιλαμε για BOOT..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αρα καταληγω στον patriot ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με λίγο googling βλέπω ότι ο Adata υποφέρει απο cell voltage drift, αυτό το πρόβλημα δηλαδή που είχαν και οι 840 evo. [TLC] Δεν βλέπω ούτε ένα reply.. Πόσο έγκυρο είναι αυτό; εγώ βλέπω δυσαρεστημενους χρήστες για αξιοπιστία. https://m.newegg.com/Product/Feedback?itemnumber=N82E16820220937Βλέπω ότι το θέμα θα καταλήξει AMD Vs Intel για ακόμα μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μπα, προτείνω παραπάνω gb. Οποτε μπορεί να παω και στον adata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αρα καταληγω στον patriot ευχαριστώ πολύ!Καλά επειδή τον Patriot δεν τον έχουν ξεψαχνίσει στα φορουμ δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και αυτός τα δικά του. Σου ξαναγράφω ότι σε αυτά τα χρήματα είναι και οι τρεις πάνω κάτω τα ίδια. TLC με μέτριες επιδόσεις. Για επιδόσεις πας 80 ευρώ+ Οπότε πήγαινε σε όποιον σε βολεύει η αγορά. Δεν βλέπω ούτε ένα reply.. Πόσο έγκυρο είναι αυτό;εγώ βλέπω δυσαρεστημενους χρήστες για αξιοπιστία.Δεν αποκλείεται να έχει θέματα και ο patriot. Ισχύει ότι υπάρχουν αρκετά reviews με πεθαμένους patriot. Το ότι μου αρέσει να τα ψάχνω και να τα γράφω δεν σημαίνει ότι θα πρέπει απαραίτητα να επηρεάζουν τους χρήστες στην επιλογή τους. Έγκυρο πρέπει να είναι γιατί το έχουν γράψει και 2-3 ακόμα (με γραφήματα) Ο Samsung απλά ήταν πιο δημοφιλής και έγινε ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις