BlueBlood7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για φίλο που κοίταζα τώρα τον υπολογιστή του που κυριολεκτικά σέρνεται με 160ρη μηχανικό και G530 επεξεργαστή με 4 GB RAM. Του προτείνω αναβάθμιση με ssd (είναι SATA 3 η μητρική του). Παρατηρώ ότι σε 4 χρόνια χρήσης με πρώτη εγκατάσταση windows 7 pro έχει πιασμένα 40 GB από windows και προγράμματα καθώς και 30 GB με data και 6 GB pagefile. Ας πούμε περίπου 80 GB. Να του βάλω 128 GB ή 256 GB ssd; Δεν αξίζουν οι μικροί ssd για τον απλό λόγο ότι με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις 2πλασια χωρητικότητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να του βάλω 128 GB ή 256 GB ssd; Ότι ''λέει'' η τσέπη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Απο αυτους τον ocz. Η διαφορα με τον 850 evo ειναι η καλυτερες επιδοσεις αλλα αν δεν κανεις εξιδικευμενη χρηση δεν προκειται να καταλαβεις διαφορα και οτι εχει 2 χρονια παραπανω εγγυηση.Αναλογως ποσα θα διαθεσεις να πας στον αντιστοιχο.. ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα λεω να παρω τον corsair τελικα.τον παρηγγειλα ειδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 παιδια, σκεφτομαι εδω και αρκετο καιρο, να αποφορτισω λιγο το κουτι μου (HTPC) απο τους πολλους δισκους -εσω και εξω- και να παω σε 2 μεγαλους HDD. οπως καταλαβαινετε εχω αρκετα αρχεια βιντεο- φωτο- αλλα και παιχνιδια...! ο βασικος δισκος ειναι SSD (Ocz Arc 100) και για να μην τον "φορτωνω με παιχνιδια, τα περναω στον HDD. αρα θελουμε και μια "σβελταδα" ωστε να φορτωνουν τα παιχνιδια...! σκεφτομαι να παω σε δισκους των 3ΤΒ, ομως...ενα αλλο θεμα που εχω, ειναι η μητρικη, η οποια ειναι αρκετα παλιοτερη και δεν ξερω αν διαβαζει δισκους 3TB ή θα πρεπει να προβω σε αλλες μεθοδους...!!! ποιον δισκο θα προτεινατε λοιπον.......? ακουω τις προτασεις σας. δεν θελω πανακριβους δισκους (WD Black) αλλα, πρωτα αξιοπιστους και μετα γρηγορους..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 παιδια, σκεφτομαι εδω και αρκετο καιρο, να αποφορτισω λιγο το κουτι μου (HTPC) απο τους πολλους δισκους -εσω και εξω- και να παω σε 2 μεγαλους HDD. οπως καταλαβαινετε εχω αρκετα αρχεια βιντεο- φωτο- αλλα και παιχνιδια...! ο βασικος δισκος ειναι SSD (Ocz Arc 100) και για να μην τον "φορτωνω με παιχνιδια, τα περναω στον HDD. αρα θελουμε και μια "σβελταδα" ωστε να φορτωνουν τα παιχνιδια...! σκεφτομαι να παω σε δισκους των 3ΤΒ, ομως...ενα αλλο θεμα που εχω, ειναι η μητρικη, η οποια ειναι αρκετα παλιοτερη και δεν ξερω αν διαβαζει δισκους 3TB ή θα πρεπει να προβω σε αλλες μεθοδους...!!! ποιον δισκο θα προτεινατε λοιπον.......? ακουω τις προτασεις σας. δεν θελω πανακριβους δισκους (WD Black) αλλα, πρωτα αξιοπιστους και μετα γρηγορους..! Link από Gigabyte "Patented DualBIOS with Hybrid EFI technology for 3TB HDD support" Ίσως να μην κάνει boot απο αυτόν αλλά έχεις SSD για boot ήδη. Κάπου διάβαζα ότι η hitachi έχει πλέον το χαμηλότερο ποσοστό failures(DeathStar anyone?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μόνο για boot ίσως να έχεις πρόβλημα με 3TB+ αν και υπάρχει το unlock utility της gigabyte. Επειδή και εγώ το σκέφτομαι θεωρώ ότι (έχοντας δει και διαβάσει αρκετά) με usb δεν θα έχει θέμα αρκεί να φορμαριστεί σε gpt. Όποιος βέβαια έχει non-UEFI μητρική με μεγάλους εξωτερικούς σκληρούς καλό θα ήταν να μας πει την εμπειρία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ψαχνω ssd μεχρι 40€ για το πρωτο μηχανημα μουυ που εχει sata 2. Θα βαλω μονο το λειτουργικο και βασικες εφαρμογες οπως chrome, office... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ψαχνω ssd μεχρι 40€ για το πρωτο μηχανημα μουυ που εχει sata 2. Θα βαλω μονο το λειτουργικο και βασικες εφαρμογες οπως chrome, office... Για 120άρη πιστεύω λέμε, δεν υπάρχει κάτι μέχρι τα 40, με 45 όμως πας εδώ αλλά μόνο 2 χρόνια εγγύηση. Με λίγα παραπάνω εδώ και εδώ: με 3 χρόνια εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Κλεινω προς τον πατριωτη. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Κλεινω προς τον πατριωτη. Ευχαριστω πολυ! Και εγώ απο τους 3 σε αυτόν θα πήγαινα. Η διαφορά είναι ότι ο Intenso είναι MLC, ενώ οι άλλοι δύο TLC. Απο controller αν θυμάμαι καλά έχουν πάνω κάτω τον ίδιο. Αλλά για 5 ευρώ ο 1 χρόνος εγγύηση είναι must. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ε τώρα σιγά, με 45 ευροπουλα και πολλά είναι του παππού! (Pc:1) Όχι εντάξει χρειάζομαι εναν ssd και σκέφτομαι να φορματαρω τους δυο σκληρούς και να ξεκινησω "απ την αρχή". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ε τώρα σιγά, με 45 ευροπουλα και πολλά είναι του παππού! (Pc:1) Όχι εντάξει χρειάζομαι εναν ssd και σκέφτομαι να φορματαρω τους δυο σκληρούς και να ξεκινησω "απ την αρχή". Τσέκαρε και αυτόν για μένα τον έχω στο μηχάνημα της δουλειάς και είναι αρκετά καλός.....http://www.skroutz.gr/s/7327922/Adata-Premier-SP550-120GB.html http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-sp550-120gb-25-sata3-p-PER.331163 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα λεω να παρω τον corsair τελικα.τον παρηγγειλα ειδη πολλα προβληματα με corsair στους ssd.δικο σου ρισκο λοιπον.. Και την εγγυηση να την φυλαξεις καλα.. Αντε και καλα ξεμπερδεματα.. παιδια, σκεφτομαι εδω και αρκετο καιρο, να αποφορτισω λιγο το κουτι μου (HTPC) απο τους πολλους δισκους -εσω και εξω- και να παω σε 2 μεγαλους HDD. οπως καταλαβαινετε εχω αρκετα αρχεια βιντεο- φωτο- αλλα και παιχνιδια...! ο βασικος δισκος ειναι SSD (Ocz Arc 100) και για να μην τον "φορτωνω με παιχνιδια, τα περναω στον HDD. αρα θελουμε και μια "σβελταδα" ωστε να φορτωνουν τα παιχνιδια...! σκεφτομαι να παω σε δισκους των 3ΤΒ, ομως...ενα αλλο θεμα που εχω, ειναι η μητρικη, η οποια ειναι αρκετα παλιοτερη και δεν ξερω αν διαβαζει δισκους 3TB ή θα πρεπει να προβω σε αλλες μεθοδους...!!! ποιον δισκο θα προτεινατε λοιπον.......? ακουω τις προτασεις σας. δεν θελω πανακριβους δισκους (WD Black) αλλα, πρωτα αξιοπιστους και μετα γρηγορους..! https://www.skroutz.gr/s/4470389/Hitachi-Deskstar-NAS-3TB.html#specs-container 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τσέκαρε και αυτόν για μένα τον έχω στο μηχάνημα της δουλειάς και είναι αρκετά καλός.....http://www.skroutz.gr/s/7327922/Adata-Premier-SP550-120GB.html http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-sp550-120gb-25-sata3-p-PER.331163 3 χρόνια εγγύηση και απο e-shop (το σιχαινομαι) αλλά με βολευει. Ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 στ 3 χρόνια εγγύηση και απο e-shop (το σιχαινομαι) αλλά με βολευει. Ευχαριστώ πολύ! Στα 5 χρονια αν θες δες κι αυτον..http://www.e-shop.gr/ssd-intel-530-series-ssdsc2bw080a401-80gb-ssd-25-sata3-mlc-p-PER.305161 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις