giteart Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ για την όλη βοήθεια και το ψάξιμο σας. Το εκτιμώ. Απο τη το λίνκ της σύγκρισης που έστειλε ο Κώστας πριν θα έβαζα μέσα στα υποψήφια και τον intenso 256gb. Βρηκα αυτή εδώ τη σύγκριση http://ssd.userbenchmark.com/Compare/OCZ-Trion-150-240GB-vs--INTENSO-256GB/3619vsm6851 Είναι ελαφρώς καλύτερος βλέπω σε ταχύτητες ο intenso αλλά σε διάβασμα που με ενδιαφέρει κυρίως ειναι ίδιοι. Οπότε λέω να πάω στον OCZ 150 γιατί μου αρέσει κ ο 1 χρόνος παραπάνω εγγύηση σε σχέση με τον Intenso και επίσης τον έχει στα 66ε ένα μαγαζί 10λεπτά απο μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βρηκα αυτή εδώ τη σύγκριση http://ssd.userbenchmark.com/Compare/OCZ-Trion-150-240GB-vs--INTENSO-256GB/3619vsm6851 Εντάξει καλό αυτο το site για να παίρνουμε μια ιδέα αλλά μην τα δένεις και κόμπο ότι ειναι έτσι τα πράγματα. Οι περισσότεροι users που τρέχουν benchmarks, δεν ξέρουν να στήσουν το σύστημα τους, γιαυτό και παίρνουν πεσμένα αποτελέσματα. Π.χ μόλις βρήκα το benchmark του OCZ Arc 100 μου που είχα κάνει πριν 2 χρόνια, είναι ακόμα μέσα στα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτασε και το καινούριο μέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris mos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα σας παιδια. Θα ηθελα την εμπειρια σας. κανουν οι red της wd για raid1 μεσα σε pc η ειναι μονο για nas;; κανει να κλεινουν και να ανοιγουν αυτοι οι δισκοι;; Δενεχω καταλαβει. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα σας παιδια. Θα ηθελα την εμπειρια σας. κανουν οι red της wd για raid1 μεσα σε pc η ειναι μονο για nas;; κανει να κλεινουν και να ανοιγουν αυτοι οι δισκοι;; Δενεχω καταλαβει. ευχαριστω Απο όσο ξέρω ναι κάνουν για raid 1. Τι εννοείς αν κάνει να ανοιγοκλεινουν? Είναι low power και δεν κλεινουν τελείως απο μόνοι τους. Δεν θα πάθει τίποτα απο normal χρήση του PC. Υπάρχει και ο αντίστοιχος seagate nas (τον οποίο και έχω), και είναι λίγο πιο γρήγορος και ίσως και πιο αξιόπιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris mos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι αυτοι οι διδκοι δεν κανει να κλεινουν. Ισχυει κατι τετοιο;;;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι αυτοι οι διδκοι δεν κανει να κλεινουν. Ισχυει κατι τετοιο;;;. To πρόβλημα απο όσο ξερω, και βλέπω, το είχαν οι WD Green. Αυτοί είχαν την ρύθμιση για το head parking στα 8 δευτερόλεπτα, και με το RAID δημιουγούσε πρόβλημα στους δίσκους. Δεν νομίζω να έχουν οι RED τέτοιο θέμα. Κάπου βλέπω ότι το head parking για τους red είναι ρυθμίσμένο στα 5 λεπτά. Αλλά στην χειρότερη απλά το ρυθμίζεις. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι οι Seagate είναι καλύτερη επιλογή. Το RAID σε τι το χρειάζεσαι αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 τον εχεις ηδη τον red? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris mos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το raid το θελω για σιγουρια. Οτι γραφετε στον ενα να γραφετε και στον αλλον. Ειμαι καμενος απο δισκους. Οχι δεν εχω καποιο δισκο red Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 θα προτιμουσα https://www.skroutz.gr/s/4470389/Hitachi-Deskstar-NAS-3TB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το raid το θελω για σιγουρια. Οτι γραφετε στον ενα να γραφετε και στον αλλον. Ειμαι καμενος απο δισκους. Απλά να ξέρεις ότι το RAID-1 χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις που θα χαλάσει ο ένας δίσκος. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, ότι δεδομένα χαλάσουν στον έναν θα χαλάσουν αυτόματα και στον άλλον. (π.χ malware, data corruption απο άλλες πηγές κτλπ). Λογικά περισσότερο σου χρειάζεται ένα σωστό backup plan, παρά raid. θα προτιμουσα https://www.skroutz.gr/s/4470389/Hitachi-Deskstar-NAS-3TB.html Αυτός είναι καινούριος ε..?? πριν κάτι μήνες που έψαχνα δεν υπήρχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Αυτος εδώ ο ssd είναι δοκιμασμένος? Γιατί είναι τόσο φτινός? http://www.ebay.com/itm/Drevo-SSD-480GB-X1-2-5-Inch-SATA-III-Internal-Solid-State-Hard-Drive-550MB-s-/222261100762?hash=item33bfcb40da:g:v~0AAOSwOyJX5-dJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση προς όποιον γνωρίζει;Αύτος ο Intenso high performance 240gb που τον έχει το e-shop στα 65,5€ αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ο hi όχι. Ο intenso Top αξίζει.. http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3812440-top-performance-256gb-25-sata3-mlc-p-PER.340317 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά, έναν εξωτερικό σκληρό ψάχνω. Από 2TB μέχρι το 4ΤΒ. Για backup των φωτογραφιών και βίντεο. 1. Βασικό - να αναγνωρίζεται από το Linux χωρίς τα τελετουργικά! 2. Αξιόπιστο. 3. Value for money. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις