Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι αξιοπρεπής αυτος απο πλευράς διάρκειας ζωής? Τι λέτε να τον χτυπήσω? Επειδή είναι το βασικό μοντέλο της ocz σε διάφορα σαιτ στο νετ που διάβασα λένε οτι ειναι φτηνοφτιαγμένος. Μιά χαρά είναι. Απλά με λίγα χρήματα παραπάνω πας και σε καλύτερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giteart Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μιά χαρά είναι. Απλά με λίγα χρήματα παραπάνω πας και σε καλύτερους. Καλύτερους εννοεις ταχύτερους? ή πιο αξιόπιστους? Μου αρεσει που η ocz αν παθει κάτι ο σκληρος τον αντικαθιστουν μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες με έναν καινούριο στα πλαίσια της 3ετής εγγύησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλύτερους εννοεις ταχύτερους? ή πιο αξιόπιστους? Μου αρεσει που η ocz αν παθει κάτι ο σκληρος τον αντικαθιστουν μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες με έναν καινούριο στα πλαίσια της 3ετής εγγύησης Ταχύτερους. Αλλά γενικά είναι μια χαρά. Καλός controller, νορμαλ επιδόσεις, ελάχιστη κατανάλωση. Για την εγγύηση δεν ξέρω, δεν μου έχει τύχει και δεν μπορώ να έχω άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά λέω να βγάλω τον παλιό μου 840evo 120GB και να βάλω έναν νέο OCZ TRION 150 240GB. Είναι αξιοπρεπής αυτος απο πλευράς διάρκειας ζωής? Τι λέτε να τον χτυπήσω? Επειδή είναι το βασικό μοντέλο της ocz σε διάφορα σαιτ στο νετ που διάβασα λένε οτι ειναι φτηνοφτιαγμένος. Έχει 15nm Toshiba TLC NAND flash memory, σχετικά νέος στην αγορά και σε πολύ καλή τιμή. Τα 240GB μου φτάνουν για τα προσεχή 3 χρόνια. Μετά αναβαθμίζομαι πάλι. Νομίζω έλεγες ότι δεν θες καινούργιο ssd διότι βαριέσαι το φορματ. Ο ocz καλός είναι και έχει από τα καλύτερα support σε θέμα εγγύησης. Αν θες ομως υπάρχουν και πιο γρήγοροι και με mlc και με παραπάνω χρόνια εγγύηση. Το θέμα είναι πόσα διαθέτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giteart Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω έλεγες ότι δεν θες καινούργιο ssd διότι βαριέσαι το φορματ. Ο ocz καλός είναι και έχει από τα καλύτερα support σε θέμα εγγύησης. Αν θες ομως υπάρχουν και πιο γρήγοροι και με mlc και με παραπάνω χρόνια εγγύηση. Το θέμα είναι πόσα διαθέτεις. Ναι βαριόμουν το φορμάτ, αλλά αποφάσισα να μην πάρω HDD γιατί μου αρέσει κ η ησυχία στο pc και με έναν ssd θα φορτώνει κ πιο γρήγορα το παιχνίδι. Θα με βοηθήσει ο αδερφός μου να το κάνουμε μαζί που ξέρει. Η χαμηλή τιμή είναι σε προτεραιότητα για μένα αλλά θα μπορουσα να δώσω κανα 10αρικο παραπάνω για κάτι πρακτικά πιο γρήγορο. Τώρα για το οτι εχει TLC και οχι MLC όπως οι καλυτεροι δε με πειράζει γιατί δεν πρόκειται να γράφω κ να σβήνω πράγματα πολλά. Παιχνιδάκι, ταινίες 2 το μήνα άντε κ κανα βίντεο 2gb να περνάω μια φορά το μήνα για επεξεργασία. Αν έχεις κάτι καλύτερο πάντως υπόψιν με μικρή διαφορά χρημάτων ειμαι όλος αυτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 αναμεσα στους παρακατω εξωτερικους σκληρους, ποιον να παρω? http://www.skroutz.gr/s/5330259/Toshiba-Canvio-Basics-1TB.html http://www.skroutz.gr/s/1703358/Hitachi-Touro-Mobile-MX3-1TB-USB-3-0.html http://www.skroutz.gr/s/281442/Verbatim-Store-n-Go-USB-3-0-Portable-Hard-Drive-1TB.html Oλοι οι 2.5" δεν χρειαζονται ξεχωριστη τροφοδοσια ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι βαριόμουν το φορμάτ, αλλά αποφάσισα να μην πάρω HDD γιατί μου αρέσει κ η ησυχία στο pc και με έναν ssd θα φορτώνει κ πιο γρήγορα το παιχνίδι. Θα με βοηθήσει ο αδερφός μου να το κάνουμε μαζί που ξέρει. Η χαμηλή τιμή είναι σε προτεραιότητα για μένα αλλά θα μπορουσα να δώσω κανα 10αρικο παραπάνω για κάτι πρακτικά πιο γρήγορο. Τώρα για το οτι εχει TLC και οχι MLC όπως οι καλυτεροι δε με πειράζει γιατί δεν πρόκειται να γράφω κ να σβήνω πράγματα πολλά. Παιχνιδάκι, ταινίες 2 το μήνα άντε κ κανα βίντεο 2gb να περνάω μια φορά το μήνα για επεξεργασία. Αν έχεις κάτι καλύτερο πάντως υπόψιν με μικρή διαφορά χρημάτων ειμαι όλος αυτια https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=3604462%2C8564148%2C7803248%2C7327936 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=3604462%2C8564148%2C7803248%2C7327936 Sorry, αλλά τι καλύτερο έχει ο Mushkin από τον Trion? Ο controller είναι χειρότερος, οι επιδόσεις χειρότερες... τους άλλους δεν τους έχω ψάξει ακόμα, αλλά τώρα που μπήκα στο τρυπάκι θα το κάνω edit: και οι Adata ίδιο controller, και ο BX200, o Intenso δεν λέει καν τι έχει, απαράδεκτο τι να πω. όσο και να τα ψάχνω δεν βλέπω κάτι πιο value for money απο τον Kingston Savage που έχω παραγγείλει. Αν είναι να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για τον Trion, πήγαινε σε αυτον. Αλλιώς πάρε τον Trion, έχει ίδιο controller με τον savage, και toshiba nand 15nm. Θεωρητικά είναι καλή προσφορά και ο Patriot Blast, αλλά όλοι λένε οτι τους χαλάει οπότε μακριά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giteart Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry, αλλά τι καλύτερο έχει ο Mushkin από τον Trion? Ο controller είναι χειρότερος, οι επιδόσεις χειρότερες... τους άλλους δεν τους έχω ψάξει ακόμα, αλλά τώρα που μπήκα στο τρυπάκι θα το κάνω edit: και οι Adata ίδιο controller, και ο BX200, o Intenso δεν λέει καν τι έχει, απαράδεκτο τι να πω. όσο και να τα ψάχνω δεν βλέπω κάτι πιο value for money απο τον Kingston Savage που έχω παραγγείλει. Αν είναι να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για τον Trion, πήγαινε σε αυτον. Αλλιώς πάρε τον Trion, έχει ίδιο controller με τον savage, και toshiba nand 15nm. Θεωρητικά είναι καλή προσφορά και ο Patriot Blast, αλλά όλοι λένε οτι τους χαλάει οπότε μακριά Θα πάω στον trion 150 τοτε. ο savage ανεβαίνει σε χρήματα και δε θέλω. Οπότε δίνω τον παλιό μου samsung 840 pro 120GB οποιος ενδιαφέρεται, ελάχιστη χρήση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InspectoR95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/SanDisk-SDSSDP-128G-G25-128GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs.htm αξίζει παιδια ο σκληρός; η τιμη ειναι πολυ δελεαστική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry, αλλά τι καλύτερο έχει ο Mushkin από τον Trion? Ο controller είναι χειρότερος, οι επιδόσεις χειρότερες... τους άλλους δεν τους έχω ψάξει ακόμα, αλλά τώρα που μπήκα στο τρυπάκι θα το κάνω edit: και οι Adata ίδιο controller, και ο BX200, o Intenso δεν λέει καν τι έχει, απαράδεκτο τι να πω. όσο και να τα ψάχνω δεν βλέπω κάτι πιο value for money απο τον Kingston Savage που έχω παραγγείλει. Αν είναι να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για τον Trion, πήγαινε σε αυτον. Αλλιώς πάρε τον Trion, έχει ίδιο controller με τον savage, και toshiba nand 15nm. Θεωρητικά είναι καλή προσφορά και ο Patriot Blast, αλλά όλοι λένε οτι τους χαλάει οπότε μακριά Απο ποτε εχει χειροτερες επιδοσεις ο triactor απο τον trion? O intenso o TOP? Εχει ενα μειωνεκτημα ,τον ενα λιγοτερο χρονο εγγυηση αλλα και παλι εχει καλυτερες αποδοσεις απο τον trion και ειναι και mlc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 O intenso o TOP? Εχει ενα μειωνεκτημα ,τον ενα λιγοτερο χρονο εγγυηση αλλα και παλι εχει καλυτερες αποδοσεις απο τον trion και ειναι και mlc.. χμμμ αν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά του, τότε ναι ειναι μια χαρά. Σε τέτοια τιμή δεν υπάρχει άλλος με τέτοιο controller και mlc. Δεν τα γράφει ούτε στο site τους όμως τα χαρακτηριστικά, που να βγάλει άκρη ο κόσμος. Απο ποτε εχει χειροτερες επιδοσεις ο triactor απο τον trion? Δεν τους έχω δοκιμάσει φυσικά, τα benchmark κοιτάω. Για παράδειγμα εδώ: http://www.thessdreview.com/our-reviews/mushkin-triactor-ssd-review-480gb/4/ Στο οποίο αναφέρεται και το πρόβλημα του triactor με τις εγγραφές μεγάλων αρχείων, που πέφτει δραματικά η ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τους έχω δοκιμάσει φυσικά, τα benchmark κοιτάω. Για παράδειγμα εδώ: http://www.thessdreview.com/our-reviews/mushkin-triactor-ssd-review-480gb/4/ Στο οποίο αναφέρεται και το πρόβλημα του triactor με τις εγγραφές μεγάλων αρχείων, που πέφτει δραματικά η ταχύτητα. Δεν ξερω καταρχην ποσο αμφιβολλω ειναι το site αλλα οτι εχει πτωσεις στις εγγραφες ειναι αληθεια και αυτο στον 480gb.. το θεμα ειναι πως ο φιλος ζητησε γρηγορο δισκο για read. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koylis.ch Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα πείρα εναν ssd sony sl bg1 με 128 gb, ήθελα να κάνω τις εξής ερωτήσεις πέρασα ενα αρχείο μέσο θήρας usb 3 και η ταχύτητα ήταν τραγική με ζόρι στα 70 mb/s σε κλασική θήρα πήγαινε στα 30 με το ζόρι, έβαλα πάνω έναν wd my passport ultra και έκανα το ίδιο πείραμα η διαφορά ήταν γύρω στα 5 mb/s περίπου και στις δύο θήρες. τί παίζει γνωρίζει κανείς; έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; κ μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να βλέπω τις ταχύτητες ή κάτι άλλο; (δεν μπόρεσα να διαβάσω τόσες σελίδες πίσω για να βρω κάτι σχετικό, εάν έχει απαντηθεί ζητάω συγνώμη για το νέο μήνυμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα πείρα εναν ssd sony sl bg1 με 128 gb, ήθελα να κάνω τις εξής ερωτήσεις πέρασα ενα αρχείο μέσο θήρας usb 3 και η ταχύτητα ήταν τραγική με ζόρι στα 70 mb/s σε κλασική θήρα πήγαινε στα 30 με το ζόρι, έβαλα πάνω έναν wd my passport ultra και έκανα το ίδιο πείραμα η διαφορά ήταν γύρω στα 5 mb/s περίπου και στις δύο θήρες. τί παίζει γνωρίζει κανείς; έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; κ μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να βλέπω τις ταχύτητες ή κάτι άλλο; (δεν μπόρεσα να διαβάσω τόσες σελίδες πίσω για να βρω κάτι σχετικό, εάν έχει απαντηθεί ζητάω συγνώμη για το νέο μήνυμα) Το παρόν θέμα είναι για προτάσεις και όχι για απορίες-προβλήματα και επομένως πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα. Έτσι θα πάρεις καλύτερες απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις