Luciddream Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 budget? Ε δεν έχω και πολύ συγκεκριμένο αλλά μην ξεφύγουμε.. για 250gb έλεγα κάτω απο τα 90, για 480+ λίγο πάνω απο 100. Θα βάλω λειτουργικό πάνω και development tools, χρήση σχεδόν καθαρά προγραμματισμός / databases κτλπ.. Αυτός λέει τίποτα? Καλή τιμή φαίνεται. Αλλά με χαλάει που γράφει ότι είναι πολύ λεπτός.. μου αρέσει π.χ το μέγεθος του OCZ Arc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Για 480gb παιζει προσφορα: http://www.e-shop.gr/ssd-mushkin-mknssdtr480gb-triactor-480gb-sata3-p-PER.323068 Για 240gb κοιτα σε αυτους: https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8142815%2C6681971%2C5895583 και οι τρεις παρομοιες ταχυτητες και 5 χρονια εγγυηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Για 480gb παιζει προσφορα: http://www.e-shop.gr/ssd-mushkin-mknssdtr480gb-triactor-480gb-sata3-p-PER.323068 Την είχα δει την προσφορά αλλά διάβασα ότι έχει θέματα στις μεγάλες μεταφορές αρχείων. Γιαυτό κοιτάω και άλλα. Επίσης προορίζεται για Linux οπότε ίσως να είναι και πολλά τα 480gb Θα ρίξω και μια ματιά στους άλλους... Samsung ήθελα να αποφύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 παντως ο Kc400 στα 81 με τις επιδοσεις του που βαραει λιγο στον εvo πιστευω ειναι κομπλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ε δεν έχω και πολύ συγκεκριμένο αλλά μην ξεφύγουμε.. για 250gb έλεγα κάτω απο τα 90, για 480+ λίγο πάνω απο 100. Θα βάλω λειτουργικό πάνω και development tools, χρήση σχεδόν καθαρά προγραμματισμός / databases κτλπ.. Αυτός λέει τίποτα? Καλή τιμή φαίνεται. Αλλά με χαλάει που γράφει ότι είναι πολύ λεπτός.. μου αρέσει π.χ το μέγεθος του OCZ Arc. Πολύ γρήγορος είναι. Την είχα δει την προσφορά αλλά διάβασα ότι έχει θέματα στις μεγάλες μεταφορές αρχείων. Γιαυτό κοιτάω και άλλα. Επίσης προορίζεται για Linux οπότε ίσως να είναι και πολλά τα 480gb Θα ρίξω και μια ματιά στους άλλους... Samsung ήθελα να αποφύγω. Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί? Έχω ήδη έναν Samsung, βασικά ο λόγος είναι οτι με "παίρνει" να δοκιμάσω και άλλους, δεν εντυπωσιάζομαι απο τα benchmark νούμερα. Και δεν θέλω να υποστηρίζω τα μονοπώλια. ο OCZ Arc ας πουμε που έχω μου αρέσει αρκετά και είναι και εξίσου γρήγορος (και MLC). Αλλά αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε καλή τιμή δεν έχω θέμα να πάω σε Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι νούμερα βλέπεις αλλά οι Samsung είναι στους 3-4 πολύ γρήγορους ssd και συνδυάζουν την ταχύτητα με 5 χρόνια εγγύση. Ο HyperX που κοιτάς είναι πολύ γρήγορος αλλά με 3 χρόνια εγγύηση. Ο ocz arc σίγουρα δεν θα σε τρελάνει καθότι είναι χειρότερος. Έχει όμως καλή εγγύηση με την έννοια ότι μιάς με την ocz-toshiba και όχι με το κατάστημα από όπου το αγόρασες. Γρήγοροι και με 10 χρόνια είναι οι sandisk extreme αλλά κοστίζει πάνω από 100. Ο Sasmung 850 δηλ που είναι tlc τι διαφέρει από έναν με mlc? Είναι αξιόπιστος κα το έχει αποδείξει. Για την δουλειά που τον χρειάζεσαι δεν θα πρέπει να σε ενδιαφέρει η ταχύτητα μιας και δεν καταλαβαίνεις διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς τα ίδια λέμε, ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, και ότι με παίρνει να πάρω κάτι χειρότερο, απο το να υποστηρίξω το μονοπώλιο της Samsung. Για την ιστορία πάντως, O ARC σε σχέση με τον 840 evo γιατί τους έχω και τους δύο είναι ελάχιστα πιο γρήγορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Προτιμησε τότε να έχεις εγγύηση. Υπάρχει και ο Intel 535 επίσης με 5 χρόνια. http://www.skroutz.gr/s/6681971/Intel-535-Series-240GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 KC400 Η INTEL 535.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα,ο ταχυτερος μηχανικος δισκος 1tb στην αγορα ποιος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 KC400 Η INTEL 535.. Τελικά πήρα τον Savage. Για διάφορους λόγους, περισσότερο για το μεταλλικό περίβλημα και γιατί διάβασα για πολλούς χαλασμένους kc400 σε σχέση με τους Savage. Έχω και τις μνήμες, θα είναι και ασορτί στο κουτί. Αν χαλάσει σε 3 χρόνια χάλασε, δεν θα κλάψω κιόλας Ο controller πάντως είναι ο ίδιος, η τεχνολογία και η χωρητικότητα η ίδια, δεν καταλαβαίνω πως μπορούν και τα διαφημίζουν τόσο διαφορετικά τα προιόντα. Νομίζω το μόνο που προσφέρει ο kc400 είναι παραπάνω εγγύηση (που δεν είναι και λίγο). Αλλά βγαίνει το λιγότερο 95 ευρώ (απο μαγαζί στην παλλήνη), 100 ευρώ αν το πάρω απο μαγαζί κοντά μου, δηλαδή 20 ευρώ παραπάνω απτον savage.. θα το ρισκάρω αυτήν την φορά. υ.γ μάλλον θα τον βάλω στο Gaming PC και θα μεταφέρω τον 840 evo για development 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα,ο ταχυτερος μηχανικος δισκος 1tb στην αγορα ποιος ειναι? Mεχρι τα πόσα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Mεχρι τα πόσα χρήματα; Περιπου 50-70 παραπανω δεν νομιζω να αξιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giteart Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά λέω να βγάλω τον παλιό μου 840evo 120GB και να βάλω έναν νέο OCZ TRION 150 240GB. Είναι αξιοπρεπής αυτος απο πλευράς διάρκειας ζωής? Τι λέτε να τον χτυπήσω? Επειδή είναι το βασικό μοντέλο της ocz σε διάφορα σαιτ στο νετ που διάβασα λένε οτι ειναι φτηνοφτιαγμένος. Έχει 15nm Toshiba TLC NAND flash memory, σχετικά νέος στην αγορά και σε πολύ καλή τιμή. Τα 240GB μου φτάνουν για τα προσεχή 3 χρόνια. Μετά αναβαθμίζομαι πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις