Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Dead κ ο ocz μου οποτε παω κι εγω για καινουριο. Ενδιαφερομαι για ταχυτητες παρομοιες με τον ocz agility 3 που ειχα. Κ μαλιστα σε sata 2 που χανει. Υπαρχει κατι πιο φθηνο απο τον kingston σε αυτη τη φαση ή να παω κι εγω σ αυτον;; ποσα διαθετεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν χρειαστει ας δωσω 100 αλλα αν μπορω να βρω ταχυτητες agility 3 σε sata2 μητρικη τοτε προτιμω να τα γλιτωσω. 250gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν χρειαστει ας δωσω 100 αλλα αν μπορω να βρω ταχυτητες agility 3 σε sata2 μητρικη τοτε προτιμω να τα γλιτωσω. 250gb https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8142815%2C6681971%2C5895583 https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8142815%2C6681971%2C5895583 καλυτερες ταχυτητητες απο agility 3 +5χρονια εγγυηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις κανείς εμπειρία θετική, ή αρνητική απο τη συγκεκριμένη εταιρεία Silicon Power ; Ενδιαφέρομαι για αυτό τον εξωτερικό δίσκο https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FG1WVN2/ref=s9_simh_gw_g147_i1_r?ie=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=&pf_rd_r=WDTKQATFH1V5FJ1AK342&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=026d359a-cb34-4790-9249-ec9f152ee8e2&pf_rd_i=desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) σε 2TB υπάρχει κανάς δίσκος που να αξίζει; το skroutz είναι γεμάτο με σχόλια με προβλήματα, να μείνω μακριά; sry δεν ξεκαθάρισα ότι ρωτάω για εσωτερικό sata δίσκο, όχι για εξωτερικό Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από grab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 σε 2TB υπάρχει κανάς δίσκος που να αξίζει; το skroutz είναι γεμάτο με σχόλια με προβλήματα, να μείνω μακριά;πόσα διαθέτεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RiMuS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς pci-e ssd;;;ξερει τι φαση παίζει με τη συμβατότητα στις μητρικες κτλπ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς pci-e ssd;;;ξερει τι φαση παίζει με τη συμβατότητα στις μητρικες κτλπ;;;; Εξαρτάται το socket-mobo που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς pci-e ssd;;;ξερει τι φαση παίζει με τη συμβατότητα στις μητρικες κτλπ;;;; τι ακριβως θες να μαθεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 σε 2TB υπάρχει κανάς δίσκος που να αξίζει; το skroutz είναι γεμάτο με σχόλια με προβλήματα, να μείνω μακριά; sry δεν ξεκαθάρισα ότι ρωτάω για εσωτερικό sata δίσκο, όχι για εξωτερικό Πάρε έναν 3TB WD Blue για να κάνεις την δουλειά σου. Όλοι οι δίσκοι χαλάνε αργά η γρήγορα με κάποιες εταιρείες πρόσφατα να έχουν βεβαρημένο μητρώο...να ξέρεις οτι οι μηχανικοί γενικά χαλάνε ποιο γρήγορα με τα start/stops και τα power cycles και όχι με την συνεχόμενη λειτουργία τους φυσικά και σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες, για αυτό φρόντιζε να έχεις ένα φαν στο κουτί να φυσάει επάνω τους και να απενεργοποιησεις το power down των δίσκων στα Windows. Φόρμαρε τους GPT και με 64K NTFS cluster size για καλύτερες επιδόσεις, χαμηλότερο fragmentation και disk i/o, θα δουλεύουν ποιο ξεκούραστα. Επίσης, δεν θα ήταν άσχημο να τους περάσεις κανονικό long format και έπειτα ενα chkdsk από τα Windows για bad sectors πριν τους χρησιμοποιείς για πρώτη φορά, αν είναι να βγάλει κάποιο πρόβλημα ας το βγάλει στην αρχή για να μην σου βγάλει την ψυχή αργότερα. https://www.skroutz.gr/s/7602039/Western-Digital-Blue-3TB.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα...θέλω να πάρω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο 2-3 TB για αποθήκευση ταινιών και σειρών και αναπαραγωγής τους στο pc μου....το κόστος δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα...το 2008 είχα πάρει έναν samsung story station 1 TB με εξωτερική τροφοδοσία και δικό του διακοπτάκι on/off....μέχρι και σήμερα παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα.....ένα τέτοιο σκυλί θέλω η έστω ένα παρόμοιο...υπάρχει κάτι να προτείνετε?....ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/142827-intenso-3tb-usb-3.0-3.5' http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/142829-intenso-4tb-usb-3.0-3.5' εχω και τους 2 και ειμαι ευχαριστημενος. Edit καποιο προβλημα εχουν τα λινκς και δεν εμφανιζει τους δισκους. Μπες στον κωτσοβολο και βρες εξωτερικο δισκο intenso. Κοιτα για τον 3 και 4 TB που εχουν καλη τιμη. Computing / Storage-HDD-Sticks / Εξωτερικοί HDD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω στην δουλειά ένα σύστημα 10ετιας (athlon64 x2 3800, μητρική MSI MS-7260 AM2 sata ΙΙ με 4gb ram). Το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για ατελείωτο office και internet. Λέω να πάρω έναν φτηνό ssd εκεί γύρω στα 120 gb μπας και δω μια λίγο ποιο γρήγορη ανταπόκριση. Αξίζει τον κόπο; Φίλος πάντως μου πρότεινε: τον ιntenso High Performance ή τον MUSHKIN TRIACTOR ή τον Sandisk Plus. Λέει όποιον και να πάρεις το ίδιο είναι. Ποιον από τους τρείς; Καμιά άλλη πρόταση; Μόνο να μην ξεφύγουμε από το 50αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ψανχνω 500αρι 2,5αρι για αποθήκευση παιχνιδιων, ταινιών, μουσική κτλ. Windows έχω σε εναν 850evo Όσο το δυνατόν φθηνός και καλός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις