Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

OCZ-Trion 150 η muscin triactor..

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8564310%2C8419254

www.e-shop.gr/ssd-mushkin-mknssdtr480gb-triactor-480gb-sata3-p-PER.323068

Νομίζω ότι είναι καλύτερη αυτή η επιλογή

https://www.skroutz.gr/s/8109255/Sandisk-SSD-Plus-480GB-520MB-s.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι είναι καλύτερη αυτή η επιλογή

https://www.skroutz.gr/s/8109255/Sandisk-SSD-Plus-480GB-520MB-s.html

για πιο λογο; ίδια χρόνια εγγύηση έχουν και είναι χειρότερος σε απόδοση..

για πιο λογο; ίδια χρόνια εγγύηση έχουν και είναι χειρότερος σε απόδοση..

Mlc μνήμες που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα παίξουν ρόλο μιας και θα χρησιμοποιηθούν αρκετές επανεγγραφές.

Αξιοιπιστία, όπου έχω γράψει κ αλλού η σειρά έχει ως εξής: Samsung, Intel, Sandisk και έπειτα οι υπόλοιποι

Οι muscin ειναι πολύ ψηλά στο εξωτερικό. Σε αξιοπιστία πάνω κάτω το ίδιο είναι.. Έναν Samsung 840 PRO που είχα, μέσα σε μια βδομάδα πήγε 99 τις 100 και σε ένα χρόνο πήγε 88 τις 100..

Εν τέλει όποιον και να πάρει διαφορά δεν θα καταλαβει στις ταχύτητες. Ας πάρει από αυτούς όποιον του κάνει στην τιμη και στην κρίση του..

• Like 1

Παντως σαν επιδόσεις ο Mushkin φαίνεται καλυτερος, τωρα αυτο με τις μνημες που λεεςι ο φιλος παραπανω δεν το καταλαβα :/ η διαφορά στην τιμη  (4€) ειναι μικρη οποτε να καποιον απο τους 2 θα παω. αλλα δεν ειναι μικρή η ταχυτητα εγγραφης του sandisk? ή δεν θα με πειραξει για τον λογο που το θελω?

Διάφορες δεν θα καταλάβεις. Ο φίλος εννοεί για την καλή ποιότητα μνημών του δίσκου προφανώς. Anyway, παρε αυτόν που θα βρεις ετοιμοπαραδοτο στην καλύτερη τιμή..

καλημερα στην Παρέα.ποιον ssd προτεινετε μεχρι 100 ευρο για αμεση αναβαθμιση του lenovo Z710 που εχω στην κατοχη μου.

προχθες "χτυπησε" σκληρο με αποτελεσμα ο δισκος να βγαζει error,(ο μαμα σκληρος ηταν ενας seagate laptop sshd 1T) και χρειαστηκε  να κανω φορματ και τωρα δουλευω μεναν 80αρι απο ενα παλιο νετμπουκ που ειχα παλια.και ενω δουλευει ωραιοτατα...η θερμοκρασια ειναι αρκετα ανεβασμενη και οσο να ναι ειναι και αρκετα αργος.

ψαχνω κατι σε 240gb και κυριως SATAII και αγορα απο ελλαδα.(αγορα απο e-shop κυριως για μειωμενα εξοδα αποστολης.)

βλεπω οτι ολοι προτεινετε samsung EVO και διαβαζω μονο θετικα σχολια..ομως επειδη  επεσα  σε προσφορα Crazy sundays 

SSD ADATA PREMIER SP550 240GB αξιζει να δωσω τα 30 ευρο παραπανω για τον samsung?? η να παρω αυτον που επισης εχει καλα σχολια.

καλημερα στην Παρέα.ποιον ssd προτεινετε μεχρι 100 ευρο για αμεση αναβαθμιση του lenovo Z710 που εχω στην κατοχη μου.

προχθες "χτυπησε" σκληρο με αποτελεσμα ο δισκος να βγαζει error,(ο μαμα σκληρος ηταν ενας seagate laptop sshd 1T) και χρειαστηκε να κανω φορματ και τωρα δουλευω μεναν 80αρι απο ενα παλιο νετμπουκ που ειχα παλια.και ενω δουλευει ωραιοτατα...η θερμοκρασια ειναι αρκετα ανεβασμενη και οσο να ναι ειναι και αρκετα αργος.

ψαχνω κατι σε 240gb και κυριως SATAII και αγορα απο ελλαδα.(αγορα απο e-shop κυριως για μειωμενα εξοδα αποστολης.)

βλεπω οτι ολοι προτεινετε samsung EVO και διαβαζω μονο θετικα σχολια..ομως επειδη επεσα σε προσφορα Crazy sundays

SSD ADATA PREMIER SP550 240GB αξιζει να δωσω τα 30 ευρο παραπανω για τον samsung?? η να παρω αυτον που επισης εχει καλα σχολια.

σε παίρνει να δώσεις κάτι παραπάνω για 480gb? www.e-shop.gr/ssd-mushkin-mknssdtr480gb-triactor-480gb-sata3-p-PER.323068

Παντως σαν επιδόσεις ο Mushkin φαίνεται καλυτερος, τωρα αυτο με τις μνημες που λεεςι ο φιλος παραπανω δεν το καταλαβα :/ η διαφορά στην τιμη  (4€) ειναι μικρη οποτε να καποιον απο τους 2 θα παω. αλλα δεν ειναι μικρή η ταχυτητα εγγραφης του sandisk? ή δεν θα με πειραξει για τον λογο που το θελω?

Οι MLC μνήμες αντέχουν διπλάσιο σχεδόν αριθμό εγγραφών μέχρι να φας fail.

Και οι τρείς καλοί είναι ανάλογα τη χρήση που θέλει ο καθένας και οι διαφορές μικρές. Αλλά εγώ προσωπικά TLC δεν θα έπαιρνα με εξαίρεση τον Samsung 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...