Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω διαβάσει τα καλύτερα για τον SanDisk ultra 2 120Gb και η ερώτηση μου εάν ο παρακάτω είναι εξίσου καλόςhttp://www.skroutz.g...-120GB-7mm.html, και φυσικά μιλάω και από θέμα αξιοπιστίας, όχι μόνο ονομαστικών επιδόσεων
Τνχ

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο 850 Evo μιας και απ'ότι θυμάμαι,έχει διαφορετικό controller από τον 840.Διορθώστε με αν κάνω λάθος! 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια, μετα απο αρκετο καιρο σκεψης, νομιζω οτι ηρθε ο καιρος της προσθηκης ενος SSD στο HTPC που βλεπετε στην υπογραφη μου.  

επειδη το συγκεκριμενο συστημα ειναι ανοικτο 24/7, θα ηθελα εμπεριστατωμενες αποψεις για SSD που να "αντεχει" να λειτουργει σε αυτο το συστημα, σε βαθος χρονου..!  

απο οσα εχω διαβασει, σε reviews κυριως, εχω γειρει προς τον OCZ ARC 100  240GB.  

οι αλλοι υποψηφιοι δισκοι (για να σας δωσω και τους υποψηφιους που εχω στο μυαλο  μου) ειναι οι 

Samsung 850 EVO

Crucial MX200 

μιλαμε για χωρητικοτητα στα 240-256GB...!

ΥΓ. δεν θελω να παρω και το τελευταιο MB/s σε READ -write. η ουσια ειναι στη διαρκεια...! 

Δημοσ.

Λίγο πολύ όλοι το ίδιο θα κρατήσουν για αυτό πάρε τον πιο οικονομικό (Arc100).

Αν θες αντοχή στο χρόνο πρέπει να πας σε πιο ακριβούς δίσκους (850 Pro,Extreme Pro) που δεν αξίζει να τους βάλεις σε htpc.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Σε σύστημα με i5 4670, 8GB RAM, MSI Z87-G45 έχω τον ADATA PREMIER PRO 128 GB, αξίζει η μετάβαση σε πιο νέο ssd (πχ EVO 850)? Θα δω αισθητή διαφορά στην καθημερινή χρήση του pc? Σε games, σερφάρισμα, προγράμματα όπως corel draw με ενδιαφέρει.

Eυχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να πω κι εγώ το μακρύ μου, αγόρασα πριν ένα μήνα τον ADATA Premier Pro SP920 256GB http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-pro-sp920-256gb-25-sata3-p-PER.320878

Διαφορά στις επιδόσεις στην καθημερινή χρήση, απλά η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον WD Green που είχα πριν...

Στα + του, που και με έκαναν να τον προτιμήσω από τους άλλους στην ίδια κατηγορία τιμής, ήταν οτι περιλάμβανε:

1. adapter bracket 3,5",

2. licence key για το Acronis True Image HD που είναι πολύ χρήσιμο πρόγραμμα

3. το πολύ εύχρηστο ADATA SSD ToolBox που έχει όλα όσα χρειάζεται κανείς για την παρακολούθηση (υγεία, διάρκεια ζωής) και τη συντήρηση (trim,security erase κλπ.) του δίσκου

Επεξ/σία από kontrakultura
Δημοσ.

Εχω κανονισει να δωσω τον 840 evo 250gb σε φιλο, να παρω τον 850 pro 128gb η κατι αλλο;

Στον SSD εχω μονο το λειτουργικο οποτε μου ειναι αχρηστα τα 250GB για να παρω μεγαλυτερο δισκο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...