Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω Κωστα....εχω ενα κουτακι 2.5 Ιντσων USB 2.0 Raidsonic Icy Box IB-231StU-G......

για να κανω το cloning του λειτουργικου απο το λαπτοπ...οποτε δεν θα εχω θεμα ετσι δεν ειναι??Απο Free Software για cloning για τον συγκεγκριμενο.ποιο μου προτεινειs??

• Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγκριτικα ο intel που ειναι σε προσφορα απο το eshop αξιζει τα 8 ευρω παραπανω ή να παω στον ocz του πλαισιου? Για απλη χρηση χωρις παιχνιδια...

Δημοσ.

Συγκριτικα ο intel που ειναι σε προσφορα απο το eshop αξιζει τα 8 ευρω παραπανω ή να παω στον ocz του πλαισιου? Για απλη χρηση χωρις παιχνιδια...

+2 χρόνια εγγύηση για μόνο 8€ διαφορά

+ MLC έναντι TLC

εννοείται Intel με χίλια

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω Κωστα....εχω ενα κουτακι 2.5 Ιντσων USB 2.0 Raidsonic Icy Box IB-231StU-G......

για να κανω το cloning του λειτουργικου απο το λαπτοπ...οποτε δεν θα εχω θεμα ετσι δεν ειναι??Απο Free Software για cloning για τον συγκεγκριμενο.ποιο μου προτεινειs??

Λογικα δεν θα εχεις θεμα απλως δεν θα εχεις το 100 τις 100 των επιδοσεων του ssd.

free software clonning  AOMEI Backupper

Δημοσ.

Οχι κωστα εννοω οτι θα χρησιμοποιησω το κουτακι για να κανω τον 500αρι μηχανικο που εχει τωρα το λαπτοπ μεσα cloning και μετα θα βγαλω τον μηχανικο απο το λαπτοπ και θα βαλω τον ssd στην θεση του...

Δημοσ.

+2 χρόνια εγγύηση για μόνο 8€ διαφορά

+ MLC έναντι TLC

εννοείται Intel με χίλια

Είσαι σίγουρος, γιατί εκτός της εγγύησης που μετά από τρια χρόνια πιθανότατα θα έχει αλλαχτεί ο ssd, μόνο το mlc βλέπω ως πλεονέκτημα συν του ότι ο Intel έχει ελάχιστες πληροφορίες στο internet και πολύ λίγα reviews ? Βέβαια αν έχεις περαιτέρω εμπειρία δεν θα διαφωνησω.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος, γιατί εκτός της εγγύησης που μετά από τρια χρόνια πιθανότατα θα έχει αλλαχτεί ο ssd, μόνο το mlc βλέπω ως πλεονέκτημα συν του ότι ο Intel έχει ελάχιστες πληροφορίες στο internet και πολύ λίγα reviews ? Βέβαια αν έχεις περαιτέρω εμπειρία δεν θα διαφωνησω.

είναι επίσης πιο αποδοτικό και τον θεωρώ γενικά πιο αξιόπιστο. Εγώ εκτός την διαφορά τιμής δεν βλέπω άλλο μειονέκτημα. Αν είχαν την ίδια τιμή σίγουρα θα έβλεπες παραπάνω reviews
Δημοσ.

είναι πολύ πιο αξιόπιστος. Οι OCZ είχαν πάρα πολλά fail αν και υπερτερούν στο service.Ο Intel επίσης είναι πιο οικονομικός στην κατανάλωση Watts 0.165 έναντι 4.8

Δημοσ.

είναι επίσης πιο αποδοτικό και τον θεωρώ γενικά πιο αξιόπιστο. Εγώ εκτός την διαφορά τιμής δεν βλέπω άλλο μειονέκτημα. Αν είχαν την ίδια τιμή σίγουρα θα έβλεπες παραπάνω reviews

είναι πολύ πιο αξιόπιστος. Οι OCZ είχαν πάρα πολλά fail αν και υπερτερούν στο service.Ο Intel επίσης είναι πιο οικονομικός στην κατανάλωση Watts 0.165 έναντι 4.8

Αφου συμφωνειτε δεν εχω λογο να το αμφισβητω, θα παω για τον intel. Ευχαριστω.

• Like 2
Δημοσ.

Τα τελαυταία στατιστικά που έβγαλε η OCZ πριν κανά 6-8 μήνες έδειχνε το αντίθετο. Ελάχιστα fail.

Δημοσ.

Τα τελαυταία στατιστικά που έβγαλε η OCZ πριν κανά 6-8 μήνες έδειχνε το αντίθετο. Ελάχιστα fail.

Δεν μου λέει τίποτα αυτό πρώτον γιατί το έβγαλε η ίδια η OCZ και όχι κάποιος αντικειμενικός και δεύτερον γιατί είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι υπήρχαν πάρα πολλά fail

Δημοσ.

Δεν μου λέει τίποτα αυτό πρώτον γιατί το έβγαλε η ίδια η OCZ και όχι κάποιος αντικειμενικός και δεύτερον γιατί είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι υπήρχαν πάρα πολλά fail

Μα δεν είπα ότι δεν υπήρχαν fail. Τώρα όμως τι γίνεται? Προσωπικά τελευταία δεν έχω ακούσει να σκάνε ocz ssd. Αντικειμενενική είναι η OCZ από τη στιγμή που δεν βγαίνει κάποιος άλλος να υποστηρίξει το αντίθετο.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να εκφράσψ σαφή άποψη. Ναι μεν ο Intel έχει 5 χρόνια αλλά ο ocz έχει Shield..... εγγύηση που σημαίνει ότι δεν ασχολείσαι με τα Ελληνικά κ@λομάγαζα και μιλάς απευθείας με την ίδια την OCZ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...