fujitsuA530 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Με τον Crucial BX200 240GB, θα το αναστήσουμε το λαπτοπάκι μας (Acer Aspire 7750g) μέχρι να πάρουμε καλό σταθερό pc? Είναι μια καλή επιλογή στα 240GB και κοντά στα χρήματα αυτά, ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; https://www.skroutz.gr/s/7803248/Crucial-BX200-240GB.html Όταν βγήκε αυτός ο ssd, τα γνωστά αγγλόφωνα site τον υποδέχτηκαν με μεγάλη απογοήτευση και σε όλα τα συγκριτικά έρχεται τελευταίος σε επιδόσεις. Θα σου έλεγα να πας στα 4-5 ευρώ παραπάνω στον trion 150 που έχει πάρει καλύτερες κριτικές: https://www.skroutz.gr/s/8418950/OCZ-Trion-150-240GB.html Επειδή όμως το λάπτοπ είναι παλιό και μάλλον έχει sata2, όποιο ssd και να βάλεις την ίδια απόδοση θα δεις, και βέβαια πολύ καλύτερη από τον παλιό σκληρό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 ψαχνω εναν ssd απο 200 μεχρι 256gb και απο χρηματα 50 με 70 ευρω..ξερει κανεις καποιον αξιοπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akefaloskavalaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Κι εγώ στα πλαίσια του φίλου από πάνω κινούμαι. Δεν είμαι extreme gamer κτλ οπότε στην αναζήτηση ssd πρώτα για να αναστήσω το παλιό μου λαπτοπ και μετά για να τον βάλω στο καινούριο σταθερό PC έχω μπερδευτεί. Πολλά διλήμματα και δεν έχω καταλάβει ποιο έχει πρακτική αξία. Να πάρω 120gb ή 240gb? Δεδομένου ότι θα υπάρχει φυσικά εξωτερικός hdd. Και μετά πολύς κόσμος ουρλιάζει για την σειρά evo της Samsung. Ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε ταχύτητα αξιοπιστία. Είναι όμως η έκδοση των 120gb στα 80 ευρώ και των 250gb στα 90+ ευρώ, ενώ όλες οι άλλες μάρκες είναι γύρω στα 40 και 60 ευρώ αντιστοιχα. Π.χ. Ο ocz trion,o patriot blast κτλ Οπότε το βασικό ερώτημα είναι πόση διαφορά θα δω πρακτικά και σε τι, ώστε να αξίζουν τα τόσα πολλά ευρώ παραπάνω για να πάω στη σειρά evo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πρακτική διαφορά δεν θα δεις αλλά όλλοι γράφεται διάφορα και σχεδόν κανείς δεν λαμβάνει υπόψη ότι οι samsung evo έχουν 5 χρόνια εγγύηση έναντι 3 των άλλων εκτός από Intel που έχουν και αυτοί 5 χρόνια π.χ. ο 535 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Κι εγώ στα πλαίσια του φίλου από πάνω κινούμαι. Δεν είμαι extreme gamer κτλ οπότε στην αναζήτηση ssd πρώτα για να αναστήσω το παλιό μου λαπτοπ και μετά για να τον βάλω στο καινούριο σταθερό PC έχω μπερδευτεί. Πολλά διλήμματα και δεν έχω καταλάβει ποιο έχει πρακτική αξία. Να πάρω 120gb ή 240gb? Δεδομένου ότι θα υπάρχει φυσικά εξωτερικός hdd. Και μετά πολύς κόσμος ουρλιάζει για την σειρά evo της Samsung. Ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε ταχύτητα αξιοπιστία. Είναι όμως η έκδοση των 120gb στα 80 ευρώ και των 250gb στα 90+ ευρώ, ενώ όλες οι άλλες μάρκες είναι γύρω στα 40 και 60 ευρώ αντιστοιχα. Π.χ. Ο ocz trion,o patriot blast κτλ Οπότε το βασικό ερώτημα είναι πόση διαφορά θα δω πρακτικά και σε τι, ώστε να αξίζουν τα τόσα πολλά ευρώ παραπάνω για να πάω στη σειρά evo; Αποφασισε το ποσο που διαθετεις για ενα δισκο και μην φοβασαι,θα βρουμε τι να προτεινουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akefaloskavalaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αποφασισε το ποσο που διαθετεις για ενα δισκο και μην φοβασαι,θα βρουμε τι να προτεινουμε..Είμαστε σίγουρα κάτω από το φράγμα των 100 ευρώ. Και όσο λιγότερα και vfm γίνεται τόσο το καλύτερο. Ταβάνι φαίνεται να είναι τα 90,αφου τόσο κάνει ο Samsung evo 250gb. Από κει και πέρα αν μου πείτε ότι ξέρω γω πάρε Samsung evo 250gb με 90 ευρώ γιατί θα δεις χαοτική διαφορά από τους υπόλοιπους 250gb που κάνουν κάπου 65 ευρώ τι να πω, να τα δώσω τα έξτρα 30,με βαριά καρδιά αλλά να τα δώσω. Και αντίστοιχα για τα 120gb. Οπότε τώρα ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Είμαστε σίγουρα κάτω από το φράγμα των 100 ευρώ. Και όσο λιγότερα και vfm γίνεται τόσο το καλύτερο. Ταβάνι φαίνεται να είναι τα 90,αφου τόσο κάνει ο Samsung evo 250gb. Από κει και πέρα αν μου πείτε ότι ξέρω γω πάρε Samsung evo 250gb με 90 ευρώ γιατί θα δεις χαοτική διαφορά από τους υπόλοιπους 250gb που κάνουν κάπου 65 ευρώ τι να πω, να τα δώσω τα έξτρα 30,με βαριά καρδιά αλλά να τα δώσω. Και αντίστοιχα για τα 120gb. Οπότε τώρα ακούω. Αν εισαι μεχρι 100 ταβανι τοτε ο 850evo 250gb ειναι μονοδρομος.ο λογος ειναι οι καλυτερες ταχυτητες μεχρι αυτα τα χρηματα σε συνδυασμο με τα 5χρονια εγγυηση..Δεν εχεις να σκεφτεις κατι αλλο.. το αν κανεις ιδια δουλεια με λιγοτερα χρηματα αυτο εννοειται..και παλι εσυ αποφασιζεις..Τωρα βεβαια λες εχεις και εξωτερικο δισκο,εχεις και ενα λαπτοπ και εναν σταθερο..ενδιαφερεσαι να παρεις ενα δισκο για το λαπτοπ και αλλον ενα για τον σταθερο?δηλαδη δυο δισκους?δηλαδη 100 για τον καθενα?τι ακριβως?για να καταλαβω,διοτι εχω και αλλη προταση να σου κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για SSD να κανω upgade στο Laptop μου..μολιs γυρισα απο μαγαζι οπου το εχει γνωστοs μου..(850evo 250gb στα 90 ευρω μου ειπε...ποιο κατω δεν μπορω να στον αφησω...)...οποτε σε συνδιασμο με το τοσο Hype για τον συγκεγκριμενο αυριο παω να τον αγορασω....πιστευω σε αυτο το budjet δεν ψαχνειs καποιον αλλον..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για SSD να κανω upgade στο Laptop μου..μολιs γυρισα απο μαγαζι οπου το εχει γνωστοs μου..(850evo 250gb στα 90 ευρω μου ειπε...ποιο κατω δεν μπορω να στον αφησω...)...οποτε σε συνδιασμο με το τοσο Hype για τον συγκεγκριμενο αυριο παω να τον αγορασω....πιστευω σε αυτο το budjet δεν ψαχνειs καποιον αλλον..... για λαπτοπ ναι,για σταθερο παιζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 για λαπτοπ ναι,για σταθερο παιζεται.. Για Λαπτοπ τον θελω..οκ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχουν ssd για λάπτοπ και ssd για desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
termitiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πρακτική διαφορά δεν θα δεις αλλά όλλοι γράφεται διάφορα και σχεδόν κανείς δεν λαμβάνει υπόψη ότι οι samsung evo έχουν 5 χρόνια εγγύηση έναντι 3 των άλλων εκτός από Intel που έχουν και αυτοί 5 χρόνια π.χ. ο 535 Πρόσφατα κ αυτός με 5 χρόνια εγγύηση https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8142792%2C8142815 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akefaloskavalaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν εισαι μεχρι 100 ταβανι τοτε ο 850evo 250gb ειναι μονοδρομος.ο λογος ειναι οι καλυτερες ταχυτητες μεχρι αυτα τα χρηματα σε συνδυασμο με τα 5χρονια εγγυηση..Δεν εχεις να σκεφτεις κατι αλλο.. το αν κανεις ιδια δουλεια με λιγοτερα χρηματα αυτο εννοειται..και παλι εσυ αποφασιζεις..Τωρα βεβαια λες εχεις και εξωτερικο δισκο,εχεις και ενα λαπτοπ και εναν σταθερο..ενδιαφερεσαι να παρεις ενα δισκο για το λαπτοπ και αλλον ενα για τον σταθερο?δηλαδη δυο δισκους?δηλαδη 100 για τον καθενα?τι ακριβως?για να καταλαβω,διοτι εχω και αλλη προταση να σου κανω.Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα θέλω έναν ssd για να την παλέψω λίγο ακόμα με το λαπτοπ που έχω. Και εντός ενός χρόνου θα χτίσω σταθερό PC. Θέλω να βάλω τώρα τον ssd στο λαπτοπ και μετά να τον βάλω στο νέο σταθερό PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πρόσφατα κ αυτός με 5 χρόνια εγγύηση https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8142792%2C8142815 Άλλαξε η εγγύηση? Στο σαιτ της kingston ακόμα 3 χρόνια το έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
termitiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Άλλαξε η εγγύηση? Στο σαιτ της kingston ακόμα 3 χρόνια το έχουν. Και στο site 5 τον έχουν. Μήπως κοιτάς άλλο μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις