georsev Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον εχω ενα κουτι το οποιο θελω να το δωσω σε εναν γνωστο αλλα δεν ξερω αν αξιζει να του πεταξει λεφτα για συμμάζεμα για να παιζει τα τελευταια games. Λοιπον φοραει: Cpu:intel i5 2400 Mobo:ASUS P8H61-M LE R2.0 2gb ram Τροφοδοτικο φοραει ενα 500η 600αρι thoughtpower αν θυμαμε καλα.. Και σκληρο εναν αργο απο λαπτοπ... Αξιζει να ασχοληθει η αμα θα βαλει καμια καλη γραφοικων θα τα βρισκει σκουρα? Αν αξιζει,καποιος να μου κανει μια συνθεση οχι υπερβολικη με οθονη φυσικα.Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι του συμφέρει να βάλει μια vga,δεν θα τα παίζει τα ποιο πολλά καινούργια με τοπ ταχύτητες 60fps,αλλά θα τα παίζει αρκετά γρήγορα ώστε να συμφέρει. Πρέπει να πάει και στα 4gb ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Και μελλοντικά έναν ssd γιατί με τον δίσκο από το laptop θα ζήσει μαρτύριο.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον εχω ενα κουτι το οποιο θελω να το δωσω σε εναν γνωστο αλλα δεν ξερω αν αξιζει να του πεταξει λεφτα για συμμάζεμα για να παιζει τα τελευταια games. Λοιπον φοραει: Cpu:intel i5 2400 Mobo:ASUS P8H61-M LE R2.0 2gb ram Τροφοδοτικο φοραει ενα 500η 600αρι thoughtpower αν θυμαμε καλα.. Και σκληρο εναν αργο απο λαπτοπ... Αξιζει να ασχοληθει η αμα θα βαλει καμια καλη γραφοικων θα τα βρισκει σκουρα? Αν αξιζει,καποιος να μου κανει μια συνθεση οχι υπερβολικη με οθονη φυσικα.Ευχαριστω Χωρις χρηματα να μυρισουμε τα νυχια μας για το τι να προτεινουμε???ΕΛεος... 1
georsev Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Χωρις χρηματα να μυρισουμε τα νυχια μας για το τι να προτεινουμε???ΕΛεος... στα 300ε περιπου
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 φιλε 300 ευρο για οθονη καρτα γραφικων και μνημες μου φαινεται δεν βγαινει ευκολα,εκτος αν για οθονη σου βαλουμε καμια 19αρα με κανα 80αρι.Θα υπαρχει προβλημα με κατι τετοιο?
vdeseris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στα γρήγορα: Monitor Μνήμη Κάρτα Γραφικών Σύνολο: 306€
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στα γρήγορα: Monitor Μνήμη Κάρτα Γραφικών Σύνολο: 306€ καλη προτασουλα αλλα αν μπορειο φιλος σ να βαλει αλλο ενα 40αρι και να παρει αλλα 4gb ram θα ηταν εξισου σημαντικο,πλεον υπαρχουν παιχνιδια που ζητανε και 6 και 8 gb ram...
vdeseris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναι μπορεί να κόψει από τη κάρτα γραφικών, να πάρει πχ 260X και να πάρει 2 Χ 4GB από καμιά αγγελία. Από ότι είδα η μητρική του έχει μόνο δύο slot για μνήμες
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μια τεσσάρα να βάλει συν αυτήν που έχει,φτάνει.
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παντως η παραπανω οθονη δεν φοραει Ips panel.Θα προτεινα για καρτα γραφικων μια R9 270 και οθονη μια 23αρα Lg με Ips panel.Ουτως ή αλλως η R9 270x δεν αξιζει χρηματικα οταν κοστιζει σχεδον το ιδιο με την R9 280. Καλα οι αγγελιες για Ram ειναι απλα οτι να ναι.Οι πιο πολλοι πουλανε Used ram σε τιμες καινουργιας.Τραγικα πραγματα.
Giorgos65ert Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 εγώ θα πρότεινα να βρει κάρτα από μεταχειρισμένα και τα άλλα καινούρια κάτι θα βγει από κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα