Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα κουτι το οποιο θελω να το δωσω σε εναν γνωστο αλλα δεν ξερω αν αξιζει να του πεταξει λεφτα για συμμάζεμα για να παιζει τα τελευταια games.

Λοιπον φοραει:

Cpu:intel i5 2400

Mobo:ASUS P8H61-M LE R2.0

2gb ram

Τροφοδοτικο φοραει ενα 500η 600αρι thoughtpower αν θυμαμε καλα..

Και σκληρο εναν αργο απο λαπτοπ...

Αξιζει να ασχοληθει η αμα θα βαλει καμια καλη γραφοικων θα τα βρισκει σκουρα?

Αν αξιζει,καποιος να μου κανει μια συνθεση οχι υπερβολικη με οθονη φυσικα.Ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι του συμφέρει να βάλει μια vga,δεν θα τα παίζει τα ποιο πολλά καινούργια με τοπ ταχύτητες 60fps,αλλά θα τα παίζει αρκετά γρήγορα ώστε να συμφέρει.

Πρέπει να πάει και στα 4gb ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Και μελλοντικά έναν ssd γιατί με τον δίσκο από το laptop θα ζήσει μαρτύριο.

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα κουτι το οποιο θελω να το δωσω σε εναν γνωστο αλλα δεν ξερω αν αξιζει να του πεταξει λεφτα για συμμάζεμα για να παιζει τα τελευταια games.

Λοιπον φοραει:

Cpu:intel i5 2400

Mobo:ASUS P8H61-M LE R2.0

2gb ram

Τροφοδοτικο φοραει ενα 500η 600αρι thoughtpower αν θυμαμε καλα..

Και σκληρο εναν αργο απο λαπτοπ...

Αξιζει να ασχοληθει η αμα θα βαλει καμια καλη γραφοικων θα τα βρισκει σκουρα?

Αν αξιζει,καποιος να μου κανει μια συνθεση οχι υπερβολικη με οθονη φυσικα.Ευχαριστω

Χωρις χρηματα να μυρισουμε τα νυχια μας για το τι να προτεινουμε???ΕΛεος...

• Like 1
Δημοσ.

Στα γρήγορα:

Monitor

Μνήμη

Κάρτα Γραφικών

Σύνολο: 306€

καλη προτασουλα αλλα αν μπορειο φιλος σ να βαλει αλλο ενα 40αρι και να παρει αλλα 4gb ram θα ηταν εξισου σημαντικο,πλεον υπαρχουν παιχνιδια που ζητανε και 6 και 8 gb ram...

Δημοσ.

Ναι μπορεί να κόψει από τη κάρτα γραφικών, να πάρει πχ 260X και να πάρει 2 Χ 4GB από καμιά αγγελία. Από ότι είδα η μητρική του έχει μόνο δύο slot για μνήμες

Δημοσ.

Παντως η παραπανω οθονη δεν φοραει Ips panel.Θα προτεινα για καρτα γραφικων μια R9 270 και οθονη μια 23αρα Lg με Ips panel.Ουτως ή αλλως η R9 270x δεν αξιζει χρηματικα οταν κοστιζει σχεδον το ιδιο με την R9 280.

Καλα οι αγγελιες για Ram ειναι απλα οτι να ναι.Οι πιο πολλοι πουλανε Used ram σε τιμες καινουργιας.Τραγικα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...