neto80 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Πήρα χθες ένα noKia 130 και δεν βρίσκω πουθενά να ενεργοποίησω την αναφορά παράδοσης sms μήπως γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ πολυ
Iris_89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Λογικά θα είναι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων.
neto80 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ αλλά εκεί κοίταξα πρώτα.Δυστυχώς δεν είναι Υγ ξέρω από κινητά αυτό δεν το χω ξαναδεί
NEFTIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Χμ... Εχω το 220. Πανω κατω το ιδιο ειναι. Αλλα εμενα ειναι στο Menu/Messaging/Options/Message Settings/Delivery Reports ON Περιεργο παντως το δικο σου. Το δικο μου για να αλλαξει πληκτρολογιο απο ελληνικα σε αγγλικα πρεπει να αλλαξεις την γλωσσα του συστηματος. Αλλο κουφο κι αυτο. Γι' αυτο το αφησα στα αγγλικα. Ειναι να τρελενεται κανεις με τους ινδους.
neto80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Και μένα μου έχει κάνει εντύπωση που δεν είναι εκει Και μένα μου έχει κάνει εντύπωση που δεν είναι εκει
neto80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά βρήκα την λύση θέλει 2 κάρτες κ ενεργοποιητε μόνο στην σιμ2 αν έχεις μια κάρτα απλά την βάζετε στην 2 σιμ Ευχαριστω
JohnJohn3484 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχω το συγκεκριμένο κινητό και έχω ξεχάσει το κωδικό ασφαλείας. Σε μαγαζί ζητάνε 15 € για να τον επαναφέρουν. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; 1
panos- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έχω το συγκεκριμένο κινητό και έχω ξεχάσει το κωδικό ασφαλείας. Σε μαγαζί ζητάνε 15 € για να τον επαναφέρουν. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Πας σε κλήση έκτακτης ανάγκης και πατας *#7370# .
JohnJohn3484 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για την έκτακτη ανάγκη δεν το πολυέπιασα αλλά μόλις πατήσω αυτό το συνδυασμό με ρωτάει αν θέλω να κάνω επαναφορά και μόλις πατήσω ναι μου ζητάει κωδικό.... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από JohnJohn3484
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα