Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Οταν συνδεομαι στο νετ, ανοιγει κανονικα η συνδεση αλλα ο,τι προγραμμα και να τρεξω, ο,τι σελιδα και να ανοιξω ολα μοιαζουν "παγωμενα" για τα πρωτα 45 sec. Τι μπορει να φταιει;;; εχω ξαναβαλει πρωτοκολλα και δεν βοηθαει, εχω σβησει firewall ουτε αυτο. Καμια ιδεα;;; Εχω windows ME btw. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Pes mas ti modem exeis, ti pc (cpu,klp) kai vasika: GIATI MILLENIUM!!!!!???!!!! Plaka kanw, apla dwse merika stoixeia parapanw. Exeis ISDN h PSTN? Kollane ta panta genika sto pc h mono sto browser? Exeis psaxei gia latest drivers tou modem? Perimenw neotera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Pes mas ti modem exeis' date=' ti pc (cpu,klp) kai vasika:GIATI MILLENIUM!!!!!???!!!! Plaka kanw, apla dwse merika stoixeia parapanw. Exeis ISDN h PSTN? Kollane ta panta genika sto pc h mono sto browser? Exeis psaxei gia latest drivers tou modem? Perimenw neotera[/quote'] Εχεις δικιο...τα εχω παρει τοσο πολυ που ξεχασα να δωσω details...sorry Λοιπον ISDN (οποτε και netmod) OTEnet. Το ειχα το προβλημα και παλιοτερα και το ελυνα με συνεχεις απεγκαταστησεις/εγκαταστησεις του πρωτοκολλου (TCP/IP). Δεν κολλαει ο πισις...ολα δουλευουν μια χαρουλα...απλως ενω ειναι ανοικτη η συνδεση δεν κανει κανενα upload/download για 45 sec ενω εχω συνδεθει και προσπαθω να ανοιξω σελιδες...δεν φταιει modem ουτε η τηλεφωνικη γραμμη...ουτε εχω spyware και ιους...οσο για IE εχω των 6 με service pack και ολα τα updates επανω...δεν εχω ιδεα τι αλλο να κανω...αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.