Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Εχω το εξης προβλημα κατα την εγκατασταση των Windows XP professional. Σε καθαρο σκληρο οταν αρχιζει να εντοπιζει τις συσκευες του συστηματος μου και εχει προχωρισει λιγο εμφανιζεται μια μπλε οθονη με γραμμενο κατι στα ελληνικα (το οποιο δεν διαβαζεται γιατι δεν λειτουργει η κωδικοποιηση και βγαινει %$^%^) το μονο που μπορω να διαβασω ειναι BAD_POOL_CALLER και σε καποιο αλλο σημειο STOP: 0X000000C2 κτλ... ξερω οτι ειναι καποια ασυμβατοτητα hardware (αν και ο πισις δουλευε μια χαρα με ME). Εχω κανει αναβαθμιση στο BIOS χωρις κανενα αποτελεσμα και σιγουρα δεν φταιει το CD των XP... Any help appreciated.
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Κανε search στο google με string "BAD_POOL_CALLER" χωρις τ αφτακια.. εμενα μο βρηκε πολλα αποτελεσματα..κι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα.Δεν εχω χρονο να δω αν δινουν και λυση! Δοκιμασε παντως
Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Κανε search στο google με string "BAD_POOL_CALLER" χωρις τ αφτακια..εμενα μο βρηκε πολλα αποτελεσματα..κι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα.Δεν εχω χρονο να δω αν δινουν και λυση! Δοκιμασε παντως Thx...οντως κατι λενε ως λυση αλλα επειδη προφανως ειναι hardware το προβλημα δεν νομιζω να βγαζω συντομα ακρη. Ευχαριστω και παλι.
Highlander Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Το πρόβλημα κατά 99% είναι στη μνήμη. Όσα PC Μου έχουν τύχει με BSD (Blue Screen of Death) άλλαξα μνήμη και όλα πήγαν καλά. Βγάζει τρελλά μηνύματα, π.χ. ότι δεν μπορεί να διαβάσει από το CD, ότι κάποιο αρχείο είναι κατεστραμμένο, ότι δεν μπορεί να γράψει στο δίσκο και αυτό που σου έβγαλε. Λίγο αργά είδα το topic αλλά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.