Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε θελει κλινει ισως εχει προβλημα ο ανεμηστιρας του να πχ στο battlefield 4 ουτε μια φορα δεν με εκανε επαννακινηση αλλα πιο πολλες φορες οταν ειμαι μονο στο Chrome

Δημοσ.

ο ανεμιστήρας κλείνει όταν πέσει κάτω απο ένα ποσοστό θερμοκρασίας.

Κατέβασε μια το prime95,στρέσσαρε τον επεξεργαστή με την επιλογή για maximum heat και δες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

ο ανεμιστήρας κλείνει όταν πέσει κάτω απο ένα ποσοστό θερμοκρασίας.

Κατέβασε μια το prime95,στρέσσαρε τον επεξεργαστή με την επιλογή για maximum heat και δες θερμοκρασίες.

δεν καταλαβα....αλλα ισως παιζει να εχει χαλασει το ανεμιστιρακι γτ δεν λεει τοσο αυξυμενες θερμοκρασιες σε chrome και πολυ χαμηλες θερμοκρασιες οταν παιζω Battlefield 4...

Αυτη την στιγμη με ανοιχτο το Chrome μονο...

post-260720-0-56571400-1422888021_thumb.png

Δημοσ.

νομίζω στο έχω ξαναγράψει,amd overdrive για θερμοκρασίες και hwinfo(και την ωρα που ανοίγει τικάρεις το sensors only)

σορρυ αδερφε αλλα εγω δεν τα κατεχω αυτα

Δημοσ.

Ε σόρρυ κιόλας ρε φίλος, αλλά πως περιμένεις βοήθεια στο πρόβλημα σου από την στιγμή που δε κατέχεις τα πλέον βασικά,

πως βρίσκουμε και εγκαθιστούμε ένα πρόγραμμα πχ.

Να βγούμε απο την οθόνη του υπολογιστή και να στο φτιάξουμε? Αν είσαι ανήσυχος για το μηχάνημα σου και δεν έχεις το υπόβαθρο να ελέγξεις τα βασικά από μόνος σου (δεν είναι κάτι κακό) το πας σ' έναν αξιόπιστο τεχνικό. 

Γνώμη μου για το πρόβλημα σου, ελαττωματικός αισθητήρας θερμοκρασίας, κακόβουλο πρόγραμμα (βλέποντας την επιφάνεια σου καθόλου απίθανο), ελαττωματική ψύκτρα ή ελλιπής θερμοαγώγιμη πάστα, κακή χρήση του λαπτοπ (πάνω σε κρεβάτι, σε υφάσματα, χαλιά κτλ κτλ). Κάποιο απο τα παραπάνω ή συνδυασμός.

Πάντως σύμφωνα με το cpu world, ο επεξεργαστής έχει μέγιστη λειτουργική θερμοκρασία τους 105 βαθμούς.

http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-A8-Series%20A8-5550M%20-%20AM5550DEC44HL.html

Συγγνώμη για το ύφος  :confused:

• Like 2
Δημοσ.

Ε σόρρυ κιόλας ρε φίλος, αλλά πως περιμένεις βοήθεια στο πρόβλημα σου από την στιγμή που δε κατέχεις τα πλέον βασικά,

Να βγούμε απο την οθόνη του υπολογιστή και να στο φτιάξουμε? Αν είσαι ανήσυχος για το μηχάνημα σου και δεν έχεις το υπόβαθρο να ελέγξεις τα βασικά από μόνος σου (δεν είναι κάτι κακό) το πας σ' έναν αξιόπιστο τεχνικό. 

Γνώμη μου για το πρόβλημα σου, ελαττωματικός αισθητήρας θερμοκρασίας, κακόβουλο πρόγραμμα (βλέποντας την επιφάνεια σου καθόλου απίθανο), ελαττωματική ψύκτρα ή ελλιπής θερμοαγώγιμη πάστα, κακή χρήση του λαπτοπ (πάνω σε κρεβάτι, σε υφάσματα, χαλιά κτλ κτλ). Κάποιο απο τα παραπάνω ή συνδυασμός.

Πάντως σύμφωνα με το cpu world, ο επεξεργαστής έχει μέγιστη λειτουργική θερμοκρασία τους 105 βαθμούς.

http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-A8-Series%20A8-5550M%20-%20AM5550DEC44HL.html

Θα συμφωνησω στο κακοβουλο προγραμμα (συν τα αλλα που γραφεις),που μπορει να ειναι και περισσοτερα  απο ενα ..(εχω δει πολλα τραγικα σε laptop κι εβγαζα καπνους απ τ αυτια με αυτα που ειδα.Αληθινη κολαση προγραμματων,toolbars και λοιπων επικινδυνων προσθετων)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα δεν εννουσα αυτο τα βασικα τα ξερω μεσα το προγραμμα ειχε κατι πολιπλοκα πραγματα και δεν τα καταλαβα.

οταν παιζω βαρυ game δεν θα ελεγα τπτ αλλα στα καλα καθουμενα να μου κανει επαννακινιση μονο με το chrome ανοιχτο και οταν παιζω καποιο βαρυ game να μην ανεβαζει θερμοκρασιες... δεν ειναι ολο περιεργο αυτο?

Επεξ/σία από DjBl3nd
Δημοσ.

μα δεν εννουσα αυτο τα βασικα τα ξερω μεσα το προγραμμα ειχε κατι πολιπλοκα πραγματα και δεν τα καταλαβα.

οταν παιζω βαρυ game δεν θα ελεγα τπτ αλλα στα καλα καθουμενα να μου κανει επαννακινιση μονο με το chrome ανοιχτο και οταν παιζω καποιο βαρυ game να μην ανεβαζει θερμοκρασιες... δεν ειναι ολο περιεργο αυτο?

Με όλα αυτά που είδα φορτωμένα στο Desktop σου, μάλλον για παιχνιδομηχανή το έχεις το κακόμοιρο το laptop.

Αν τρέχεις όλα αυτά σε μόνιμη βάση, επιπλέον το έχεις πάνω από ένα χρόνο χωρίς να το έχεις ανοίξει για καθάρισμα, μάλλον λογικό ακούγεται να έχει αρχίσει να τα φτύνει η κάρτα γραφικών.

Θα σου συνιστούσα να το πας επειγόντως σε κάποιο τεχνικό για έλεγχο και καθάρισμα.

Δημοσ.

Με όλα αυτά που είδα φορτωμένα στο Desktop σου, μάλλον για παιχνιδομηχανή το έχεις το κακόμοιρο το laptop.

Αν τρέχεις όλα αυτά σε μόνιμη βάση, επιπλέον το έχεις πάνω από ένα χρόνο χωρίς να το έχεις ανοίξει για καθάρισμα, μάλλον λογικό ακούγεται να έχει αρχίσει να τα φτύνει η κάρτα γραφικών.

Θα σου συνιστούσα να το πας επειγόντως σε κάποιο τεχνικό για έλεγχο και καθάρισμα.

ειμαι ο μονος που πιστευω οτι εχει προβλημα το ανεμιστιρακι? δεν βγαζει καθολου αερα...

και κατι ακομα το εκανα προσφατα φορματ και ειχε προβλημα παλι με την θερμοκρασια...

Δημοσ.

Βρε αδερφέ αν είσαι πεπεισμένος πως το ανεμιστηράκι είναι το πρόβλημα τότε γιατί ζητάς τη βοήθεια μας?

Κάτι απο όλα αυτα που σου προτείναμε έκανες ή μιλάμε στο βρόντο όλοι μας?

Το ανεμιστηράκι δε δουλεύει συνέχεια ασταμάτητα, ενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία φτάσει σε κάποιο επίπεδο και όταν η θερμοκρασία πέσει σβήνει.

Δημοσ.

Βρε αδερφέ αν είσαι πεπεισμένος πως το ανεμιστηράκι είναι το πρόβλημα τότε γιατί ζητάς τη βοήθεια μας?

Κάτι απο όλα αυτα που σου προτείναμε έκανες ή μιλάμε στο βρόντο όλοι μας?

Το ανεμιστηράκι δε δουλεύει συνέχεια ασταμάτητα, ενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία φτάσει σε κάποιο επίπεδο και όταν η θερμοκρασία πέσει σβήνει.

πηγα να κανω κατι με τον φιλο συνονοματο που με ειπε κατι να στρεσσαρω τον επεξεργαστη αλλα δεν καταλαβα

Δημοσ.

Δε κατάλαβα το ένα, δε κατάλαβα το άλλο... κατα τ' άλλα τα βασικά τα έχεις!

Θα με βγάλεις απο τα ρούχα βρε βραδιάτικα και έχουμε σβήσει και το καλοριφέρ!!!

Τι να στρεσάρεις τον επεξεργαστή??? Το πιο βασικό να καθαρίσεις την εξαγωγή απο το ανεμιστηράκι το έκανες?? Πέρασες κανένα σκανάρισμα τον υπολογιστή σου για ιούς?? Κάνε τα βασικά και άσε το στρεσάρισμα για το τέλος.

Πάω να πάρω κανα χάπι γιατί στρεσαρίστικα εγώ!  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, ας μην είμαστε απόλυτοι, ότι αποκλείεται να είναι 100 η θερμοκρασία. Εγώ έχω απαιτήσει και κερδίσει αντικατάσταση λάπτοπ μετά από 3,5 χρόνια (4 χρόνια εγγύηση), γιατί μου έκαιγε στην κυριολεξία τα δάχτυλα. Μπροστά τους έβγαζε με πρόγραμμα 93 βαθμούς σε idle, και προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι φυσιολογικό. Έφτασα να επικοινωνήσω με την κεντρική αντιπροσωπεία στην Ευρώπη, αλλά δικαιώθηκα και μάλιστα άμεσα. Επικίνδυνο προϊόν.

Δημοσ.

Αμφισβήτησε κανείς τους βαθμούς του λαπτοπ? Απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε και τα μισά δε τα καταλαβαίνει

και ότι συμβουλή δίνουμε δε την εφαρμόζει!

Να καθαρίσει την ψύκτρα είπαμε και πήγε να στρεσάρει τον επεξεργαστή και δε κατάλαβε κιόλας!!

Εσύ φίλε μου προφανώς έκανες τα απαραίτητα αλλά παρόλα αυτά το λαπτοπ παρέμεινε ζεστό και τελικά έλυσες το πρόβλημα σου με την αντιπροσωπεία. Εδώ το παλικάρι όσο και να προσπαθούμε δεν... Μάλλον θα του αρέσει έτσι ζεστό, χειμώνα έχουμε άλλωστε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...