Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερετε γτ το λαπτοπ μου εχει 90+ μονιμη θερμοκρασια και πριν λιγο που εβλεπα βιντεο ανεβηκε στους 130 και βαθμους

Δημοσ.

Αν δεν είναι μέσα στην εγγύηση δοκίμασε να αλλάξεις πάστα. Αν είναι πήγαινε το στο μαγαζί που το πήρες.

Αν και τόσο ψηλές θερμοκρασίες είναι ένδειξη χαλασμένου σένσορα! Αν δεν κάνω λάθος έχεις AMD επεξεργαστή, που ακούγεται ότι οι σένσορές τους είναι ότι να ναι. Στα 130 θα έπρεπε να έχει σβήσει. Ο αέρας που βγαίνει απο την γρίλια είναι πολύ ζεστός?

Δημοσ.

Αν δεν είναι μέσα στην εγγύηση δοκίμασε να αλλάξεις πάστα. Αν είναι πήγαινε το στο μαγαζί που το πήρες.

Αν και τόσο ψηλές θερμοκρασίες είναι ένδειξη χαλασμένου σένσορα! Αν δεν κάνω λάθος έχεις AMD επεξεργαστή, που ακούγεται ότι οι σένσορές τους είναι ότι να ναι. Στα 130 θα έπρεπε να έχει σβήσει. Ο αέρας που βγαίνει απο την γρίλια είναι πολύ ζεστός?

απο περσι τα Χριστουγεννα το εχω νομιζω πως εχει εγγυηση. Πλακα πλακα δεν ειναι δεστος αλλα αμα το πιασο στο σημειο κατο απο το πληκτρολογιο και διπλα απο το mousepad εκει κεει παρα πολυ, αν δεν κανω λαθος εκει ειναι η καρτα γραφικων του λαπτοπ...σενσορες?? τι ειν τουτο?

130;τι λες τωρα; τι ειναι ανεβασμενο τοσο πολυ; ο επεξεργαστης;. Ανεβασε αν θες ενα Screenshot.

με speccy ή αλλο προγραμμα?

Service,ανοιγμα ,καθαρισμα και αλλαγη παστας και ολα θα στρωσουν!

αδερφε αλλαγμα παστας σε λαπτοπ δεν ξερω μονο σε σταθερο τα κατεχω αυτα

Δημοσ.

Βαλε με hwmonitor καλυτερα.

Και εγω λαθος μετρησεις μυριζομαι εδω. Δεν παιζει λαπτοπ να εφτανε τοσο πολυ και μην εκλεινε.

Δημοσ.

Θελεις οπωσδηποτε αλλαγη παστα επεξεργαστη και καθαρισμα απο σκονες. Αν δεν κατεχεις, βρες καποιον που ξερει γιατι θα τον χασεις τον λαπτοπ.

Θα σου ελεγα οτι ειναι λαθος ενδειξεις αλλα εφοσον μου λες και για επανεκινησεις, τοτε το αποκλειω.

Πιστευω να μην βαζεις το λαπτοπ πανω απο κουβερτα; Ετσι μπουμπονετε και δεν παιρνει αερα. Επισεις με ενα καλο καθαρισμα θα εβλεπες τρομερη πτωση.

• Like 1
Δημοσ.

το μονο προγραμμα που εχω βρει να δειχνει σωστες θερμοκρασιες σε amd ειναι το HWinfo

107 δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικη θερμοκρασια, γυρω στο μισο αυτου εισαι

Δημοσ.

Αν ηταν οντως 100 βαθμούς το laptop θα έκλεινε με το παραμικρό δεν θα μπορούσες να το δουλέψεις οποτε πιθανόν ειναι να δείχνει λάθος θερμοκρασία , σου κλείνει γενικα οταν το δουλεύεις η σε παιχνίδα ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...