DjBl3nd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια ξερετε γτ το λαπτοπ μου εχει 90+ μονιμη θερμοκρασια και πριν λιγο που εβλεπα βιντεο ανεβηκε στους 130 και βαθμους
Sheogorath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν είναι μέσα στην εγγύηση δοκίμασε να αλλάξεις πάστα. Αν είναι πήγαινε το στο μαγαζί που το πήρες. Αν και τόσο ψηλές θερμοκρασίες είναι ένδειξη χαλασμένου σένσορα! Αν δεν κάνω λάθος έχεις AMD επεξεργαστή, που ακούγεται ότι οι σένσορές τους είναι ότι να ναι. Στα 130 θα έπρεπε να έχει σβήσει. Ο αέρας που βγαίνει απο την γρίλια είναι πολύ ζεστός?
Zergoulini Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 130;τι λες τωρα; τι ειναι ανεβασμενο τοσο πολυ; ο επεξεργαστης;. Ανεβασε αν θες ενα Screenshot.
Gas74 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Service,ανοιγμα ,καθαρισμα και αλλαγη παστας και ολα θα στρωσουν! 1
DjBl3nd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν είναι μέσα στην εγγύηση δοκίμασε να αλλάξεις πάστα. Αν είναι πήγαινε το στο μαγαζί που το πήρες. Αν και τόσο ψηλές θερμοκρασίες είναι ένδειξη χαλασμένου σένσορα! Αν δεν κάνω λάθος έχεις AMD επεξεργαστή, που ακούγεται ότι οι σένσορές τους είναι ότι να ναι. Στα 130 θα έπρεπε να έχει σβήσει. Ο αέρας που βγαίνει απο την γρίλια είναι πολύ ζεστός? απο περσι τα Χριστουγεννα το εχω νομιζω πως εχει εγγυηση. Πλακα πλακα δεν ειναι δεστος αλλα αμα το πιασο στο σημειο κατο απο το πληκτρολογιο και διπλα απο το mousepad εκει κεει παρα πολυ, αν δεν κανω λαθος εκει ειναι η καρτα γραφικων του λαπτοπ...σενσορες?? τι ειν τουτο? 130;τι λες τωρα; τι ειναι ανεβασμενο τοσο πολυ; ο επεξεργαστης;. Ανεβασε αν θες ενα Screenshot. με speccy ή αλλο προγραμμα? Service,ανοιγμα ,καθαρισμα και αλλαγη παστας και ολα θα στρωσουν! αδερφε αλλαγμα παστας σε λαπτοπ δεν ξερω μονο σε σταθερο τα κατεχω αυτα
Bilbo1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 λαθος ενδειξη ειναι εχεις AMD επεξεργαστη?
Gas74 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Στειλτο στο service αφου εχεις εγγυηση αλλιως πηγαινε το καπου αλλου
Zergoulini Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Βαλε με hwmonitor καλυτερα. Και εγω λαθος μετρησεις μυριζομαι εδω. Δεν παιζει λαπτοπ να εφτανε τοσο πολυ και μην εκλεινε.
DjBl3nd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ξεχασα να σας προσθεσω οτι μου εχει κανει παρα πολλες φορες επαννακινηση
Zergoulini Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Θελεις οπωσδηποτε αλλαγη παστα επεξεργαστη και καθαρισμα απο σκονες. Αν δεν κατεχεις, βρες καποιον που ξερει γιατι θα τον χασεις τον λαπτοπ. Θα σου ελεγα οτι ειναι λαθος ενδειξεις αλλα εφοσον μου λες και για επανεκινησεις, τοτε το αποκλειω. Πιστευω να μην βαζεις το λαπτοπ πανω απο κουβερτα; Ετσι μπουμπονετε και δεν παιρνει αερα. Επισεις με ενα καλο καθαρισμα θα εβλεπες τρομερη πτωση. 1
DjBl3nd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αναγκαστικα με βαση απο κατω πανο σε τραπεζακι. Απο την αρχη που το αγορασα ειχε θεμα
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ο ανεμιστήρας λειτουργεί; κανονικά με τέτοιες θερμοκρασίες θα έπρεπε να κάνει σα δαιμονισμένος.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Βγαλτο απο τα ποδια σου ή το κρεβατι
Bilbo1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 το μονο προγραμμα που εχω βρει να δειχνει σωστες θερμοκρασιες σε amd ειναι το HWinfo 107 δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικη θερμοκρασια, γυρω στο μισο αυτου εισαι
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αν ηταν οντως 100 βαθμούς το laptop θα έκλεινε με το παραμικρό δεν θα μπορούσες να το δουλέψεις οποτε πιθανόν ειναι να δείχνει λάθος θερμοκρασία , σου κλείνει γενικα οταν το δουλεύεις η σε παιχνίδα ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα