Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Ενω το boot γινοταν κανονικα μετα απο καποιο διαστημα οταν ξεκινα ο υπολογιστης μου τρεχει το scan disk (winxp).Δεν εχω κανει λαθος τερματισμο ουτε επεσε το ρευμα. Το θεμα ειναι οτι αν πατησω να μη γινει ο ελεγχος στον δισκο τοτε με την επομενη επανεκινηση θα μου βγαλει UNMOUNTABLE BOOT VOLUME Το λυσα αυτο με chkdsk /r στο recovery console και μετα κατεβασα και το fix απ την MS. Ολα οκ παλι! Αλλα μετα απο 2-3 μερες το ξανακανει.Το θεμα ειναι οτι πρωτα ελενχει το partition D μετα το C κανει επανεκινηση, ξανα ελεγχει το D και μετα μπαινει στα Windows. Αν δεν αφησω να γινουν ολα αυτα τα scandisks τοτε θα μου βγαλει ενα αλλο προβλημα το οποιο δε θυμαμαι να το περιγραψω..ειναι σιγουρα μπλε οθονη και λεει νομιζω CORRUPTED SYSTEM νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Den thelo na se apogoiteuso alla kai se mena ekane olo scandisk xafnika kai meta apo 2 evdomades mou xalace o harddisk. Opote kane ena backup ola sou ta file giati isos o diskos sou na einai sta teleutea tou!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.