xxPanoulhsX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα φορουμ εδω και 3-4 μηνες εχει ληξη το συμβολαιο απο την wind ολο αυτο το διαστημα εψαχνα να κανω καινουριο καμια εταιρια δεν μου εκανα καμια προσφορα της προκοπης στην wind ειχα 3 γραμμες buisness και πληρωναμε 100€ μαζι με παγιο τωρα απο την wind εβγαλα την μια γραμμη και εχουν μεινει 2 και πληρωνουμε 70€ μαζι με παγιο πειτε μου αν ξερετε τι πρωτηνετε να παω σε αλλη εταιρια ( υποψην στην wind ο ενας αριθμος ειναι 15 χρονια και κατηγοριας f) αν γνωριζετε για κανενα καλο πακετο σε καμια αλλη εταιρια να παρουμε ενα καλο συμβολαιο ευχαριστω. Η ακομα αν υπαρχει τωρα καμια προσφορα που ειναι καλη ..
panos- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αποτι έχω καταλάβει ζητάς δυο τηλεφωνικές γραμμές και την καλύτερη προσφορά απο εταιρία. Hol:Internet έως 24 Mbps 2τηλεφωνικές γραμμές, 2.400' προς αστικά, υπεραστικά, κινητά & διεθνή Προσφορά από44€ μόνο37€
xxPanoulhsX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 συνονοματε λαθος καταλαβες ζηταω για κινητο οχι σταθερο και αποκλειστικα μονο κινητη τηλεφωνια οχι ιντερνετ και οτιδηποτε αλλο
xxPanoulhsX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 οπως αναφερω ειμαι με 3 γραμμες και στην wind ειχαμε buisness.. αυτο ποθ με ενδιαφερει ποιο πολυ ειναι παρω συσκευη με το καινουριο συμβολαιο και μεσα στο συμβολαιο θα εχουμε 3 γραμμες
Kostasspil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί δεν κανεις μια αίτηση φορητότητας? Ίσως να σας κάνουν καμια καλή προσφορά.
xxPanoulhsX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 3 φορες το εχουμε κανει και τιποτα μεχρι και μια γραμμη βγαλαμε απο το συμβολαιο και παλι τιποτα 0 ενδιαφερον απο πλευρα τους μαλον αν δεν γινει κατι θα σηκοθω θα παρω και τις 2 γραμμες που εμειναν και θα φυγω η vodafone μου εκανε μια καλη προσφορα αλλα δυστυχως το συμβολαιο δεν συμπεριλαμβανε συσκευη !
panos- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 http://www.vodafone.gr/portal/mybusiness http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_BUSINESS_with_free_talk_time http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HCG&catName=COSMOTE_Unlimited_with_internet_Bus&cat=COSMOTE_Unlimited_with_internet_Bus Vodafone κατα την γνώμη μου δεν συμφέρει. Cosmote έχει καλά πακέτα αλλά δεν ξέρω τι χρήση θα κανεις αρα μπορείς να δεις τα λινκ. Wind δεν βρήκα κάτι.
xxPanoulhsX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 σε ευχαριστω πολυ θα δω και θα πραψω αναλογα να δω και τη συσκευη μπορω να παρω ....
panos- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Κάλεσε 13830 για vodafone 13838 για Cosmote και περνά και απο ενα κατάστημα wind έχουν πλάνα που δεν υπαρχουν στο site
rookieold Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ειναι νομιμο που η vodafone μου χρεωσε τοκο υπερημεριας για ανεξοφλητο λογαριασμο απο συμβολαιο που σταματησα. Ο τελευταιος ελεγε για εξοφληση μεχρι 12/1/2015 πληρωσα τα μισα αλλα οχι τα αλλα. Περιπου 10 ευρω σε αυτα που οφειλα 77 δηλαδη. Εγινε τραπεζα η vodafone?? δινει δανεια και χρεωνει τοκο? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα