Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πρώτο τόπικ που ανοίγω γιατί θέλω να κάνω μια γενική αναβάθμιση στον σταθερό μου. Μπάτζετ κοντά στα 300 ευρώ (λίγο πάνω λίγο κάτω κανένα πρόβλημα). Λοιπόν, έχω:

Μητρική - MSI 649 GF615-P33

CPU - AMD Athlon II 2,25 ghz

Σκληρό - Seagate 250GB 7200

RAM - Kingston 2GB ddr3

GPU - MSI N210-MD1gb/d3

Τροφοδοτικό- Approx 500W

Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα σε παιχνίδια που έπαιζα ( όλα τα Pro Evolution Soccer, Gta IV, Sleeping Dogs κλπ ) απλά σιγά σιγά επειδή πολλά παιχνίδια ζητάνε και μεγάλη Ram πλέον , όπως και 64 bit windows λέω να κάνω γενικότερη αναβάθμιση καλύτερα απ`το να προσθέσω μόνο μία Ram 2GB επιπλέον.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πρώτο τόπικ που ανοίγω γιατί θέλω να κάνω μια γενική αναβάθμιση στον σταθερό μου. Μπάτζετ κοντά στα 300 ευρώ (λίγο πάνω λίγο κάτω κανένα πρόβλημα). Λοιπόν, έχω:

Μητρική - MSI 649 GF615-P33

CPU - AMD Athlon II 2,25 ghz

Σκληρό - Seagate 250GB 7200

RAM - Kingston 2GB ddr3

GPU - MSI N210-MD1gb/d3

Τροφοδοτικό- Approx 500W

Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα σε παιχνίδια που έπαιζα ( όλα τα Pro Evolution Soccer, Gta IV, Sleeping Dogs κλπ ) απλά σιγά σιγά επειδή πολλά παιχνίδια ζητάνε και μεγάλη Ram πλέον , όπως και 64 bit windows λέω να κάνω γενικότερη αναβάθμιση καλύτερα απ`το να προσθέσω μόνο μία Ram 2GB επιπλέον.

Καλώς όρισες, Συμφωνώ με την προσθήκη μνήμης ram και άμα ήθελες να του βάλεις ενα σκληρό δίσκο ssd ,

Δημοσ.

.....

Προς τι, οι τελείες;

Καλώς όρισες, Συμφωνώ με την προσθήκη μνήμης ram και άμα ήθελες να του βάλεις ενα σκληρό δίσκο ssd ,

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και συγνώμη για το σκληρό, έκανα λάθος. 250 είναι ο παλιός τον οποίο έχω παράλληλα με έναν 500 gb αλλά δεν μπορώ να βρω την ονομασία του. Μπορώ μέχρι να κάνω γενική αναβάθμιση να βάλω μια δεύτερη μνήμη 2 gb; εννοώ θα έχει χώρο η μητρική ή θα την πάρω τσάμπα; Σκέφτομαι αν γίνεται να πάρω μια Kingston 4gb να την βάλω από τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...