Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεωρω οτι τετοια προγραμματα ειναι για λιγο απειρους χρηστες.εγω συνηθως μπαινω στην μαμα εταιρεια βρισκω το προιον μου και κατεβαζω drivers.σε πολλα πραγματα μπορεις να βρεις και drivers με βαση το chipset αντι για τον κατασκευαστη.πχ λεμε τωρα ενα παραδειγμα.θα μπορουσες να βρεις drivers για μια ενσωματωμενη καρτα ηχου ειτε απο την asus για παραδειγμα που θα σου δινει drivers για την καρτα πχ realtec ταδε ή να μπεις στην ιδια την Realtec και να κατεβασεις drivers που συνηθως θα ειναι και πιο καινουριοι.επισης συνηθως δεν αφηνω τους drivers των windows σε καποια συσκευη.αν υπαρχει απο τον κατασκευαστη τους προτιμω.much better παρα να ειναι απλα generic drivers.

Δημοσ.

δεν εχω κατεβασει ποτε προγραμμα οπως σου ειπα γιατι το θεωρω οτι κατι που μπορω να κανω εγω manually δεν θα το εμπιστευτω σε ενα προγραμμα.ακομα τα χερια μου πιανουν για να μπω μεσα στο site του κατασκευαστη.τωρα το καθενα που θα ψαξει τι θα κατεβασει κτλ δεν μου λεει κατι

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα οκ! Ωστοσο δεν εχεις να προτεινεις καποιο αξιοπιστο εε?

Η γενικα αμα δεν κανω update τους drivers(μονο της καρτας γραφικων) θα εχω θεμα? Δηλαδη συνισταται update τακτικο σε drivers!

Δημοσ.

Αν σου έχει η εταιρία καποια εφαρμογη για ενημερωση/αναβαθμιση των drivers, μπορεις να την ελεγχεις αραια και που για κάτι νεο.

Αλλιώς, μην ψαχνεσαι με εφαρμογες τριτων που κανουν τετοια δουλεια.

Μόνο τους drivers της καρτας γραφικων έχει κάποιο νόημα να κανεις ενημερωση τακτικά, κι αυτο αν ασχολείσαι πολυ με παιχνίδια.

Και παλι θελει προσοχη, γιατι και εκει *μπορει* να εχεις προβληματα με καθε νεα εκδοση.

Γενικως, αν κατι δουλευει, μην το πειραζεις. ΝΟΜΟΣ :)

• Like 1
Δημοσ.

το αν δεν εχει προβλημα κατι δεν το πειραζεις δεν το θεωρω νομο εκτος αν δεν ξερεις εσυ να φτιαχνεις το Pc σου και πληρωνεις.παντα μα παντα σε οτι Pc ειχα κατεβαζα τελευταια εκδοση ειτε drivers ειτε προγραμματος.δεν το μετανιωσα ποτε.Αλλα ακομα και καποιο μεγαλο προβλημα να υπηρχε για αυτο υπαρχει το Ghost για αυτο υπαρχει το Format.

Το να μην πειραζειςοτι παιζει συνηθως ισχυει αμα πληρωνεις να στο φτιαχνουν ή αμα εισαι σε εταιρεια

και οι drivers για την καρτα γραφικων πολλες φορες διορθωνουν αρκετα bugs σε παιχνιδια οποτε αξιζει καποιες φορες.Πολλες φορες βρισκεις πιο νεους drivers στην nvidia ή στην ati(amd) παρα στο site του κατασκευαστη της καρτας που μπορει να ειναι πιο παλιοι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...