pasxaliskar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αυτες ειχα στα υποξειν αλλα ειδα στο σιτε της μητρικης οτι δεν ειν μεσα στην λιστα με τις ram ..γενικα η ddr3 απο οτι εχω δει κανα 10-20 ευρο πιο φθηνες ειναι απο τις ddr2 , δν ξερω μπορει ν λεω και βλακιες δν ειμαι τοσο ψαγμενος ... δυο τετοιες ελεγα ν παρω http://www.e-shop.gr/kingston-kvr800d2n6-2g-value-ram-ddr2-2gb-pc6400-800mhz-p-PER.553931 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/391679-kingston-4gb-ddr-2-kit/αυτες καλες?
Physiciant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Γενικά όποιες και να πάρεις, να τις πάρεις σετάκι. Όχι μια και μια όπως ψάχνεις τώρα. Αυτές που σου έδειξα κατά 99% θα είναι συμβατές. Στη λίστα της μητρικής δε μπορεί να έχει όλες τις μνήμες που υπάρχουν, γιατί η εταιρεία δε μπορεί να κάτσει να τις ελέγξει όλες. Οι DDR2 είναι πιο ακριβές γιατί είναι πιο παλιές και πιο δυσεύρετες. Γι αυτό σου λέω να ψάξεις στις αγγελίες Θα δώσεις 50 ευρώ σε μεταχειρισμένες ενώ τόσο τις βρίσκεις καινούριες; Σκάλωσες με τις Kingston τώρα. Το νόημα είναι να τις πάρω 40 ευρώ max.
pasxaliskar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 οχι ρε δεν σκαλωσα δν μ νοιαζει μαρκα απλα θελω ν δουλευει και φοβαμαι μην παρω τπτ και τελικα δν ειν συμβατο ...ε μλν προς τα εκει γερνω αυτες π μ εστηλες ν παρω απλα με τρομαζει λιγο που δεν ειναι μεσα στην λιστα ,σε ειπα δεν τα εχω ψαξει δεν ξερω για αυτο ρωταω απλα το 50αρι με αρεσε π ειναι 2χ4 σετακι για πιο φθηνα δλδ σωστα?
Physiciant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Όχι..σετάκι για να είναι ελεγμένες ότι δουλεύουν απροβλημάτιστα μαζί. Αυτές που είδες στην αγγελία δεν είναι 2x4GB, είναι 2x2GB
pasxaliskar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ααα ναι ναι οντως δικιο εχεις δεν ειδα καλα , νομιζα ειδα 2χ4... κ λεω 50ρικο για 8gb ram καλα ειναι , μλν το σετακι εκεινο θα παρω π ειχα σταμπαρει απο αρχη και προτινες ..ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα με λυσες το προβλημα τσακ μπαμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα