MikroCoulomb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα εχω ενα μεγαλο κ σοβαρο προβλημα... δυστηχος εδω κ ενα μεγαλο διαστημα ακουω εναν θορυβω απο τον Υπολογιστη μου ο οποιος ειναι λες κ κατι περιφεριακο αποσυνδεεται....δν γνωριζω τον λογο κ ελπιζω να με βοηθησεται... δεν νομιζω να ειναι απο software γιατι το εψαξα οσο μπορουσα και ολα τα solutions τα δοκιμασα κ δεν με βοηθησε κανενα ...επισης να προσθεσω οτι μπορει να μη το κανει καθολου το "DC" δηλαδη ολη μερα gaming και τιποτα κ ξαφνηκα ανοιγο το youtube κ εκεινη την ωρα που ειναι λες κ φορτωνει το σιτε σαν να crusharei και να μου κανει αυτο το DC πιστευω ειναι hardware και θα ηθελα μερικες αποψεις πειτε οτι νομιζεται οτι θα με βοηθησει αν θελεται και αποψεις απο software μπορει κανει να μου διεφυγε αλλα προς στιγμην εχω δοκιμασει αρκετα εως ολα θα μπορουσα να πω Spec PC CPU: Intel Core i3 3220 3.3 GHz Socket 1155Motherboard : Asus P8H61-M LX R2.0 GPU : Gigabyte Nvidia GeForce GTX 750 RAM : x2 4gb Ελπιζω να βοηθησα με τα spec αν χρειαστειται τιποτα αλλο ενημερωστεμαι γιατι εχω κουραστη με αυτο το θεμα δεν μπορω να κανω σωστο gaming ....οσοι παιζεται με νιωθεται Ευχαριστω εκ τον προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα