Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Lenovo A3500 7'' 16GB - 86,9€ @ e-shop (crazy sundays) [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια χαρα 

παιδια θελω να μου πειτε οσοι πιρατε αυτο το tablet απο το e-shop ποσα χρονια εγγυηση εδινε οταν το πιρατε και ποσα δινει τορα 

απιστευτο το e-shop θα με τρελανει εγω το πιρα με 2 χρονια εγγυηση και τορα μου γραφει 1 στησ αγορεσ στο προφιλ μου  :-(

TABLET LENOVO IDEATAB A3500 7'' IPS QUAD CORE 1.3GHZ 8GB WIFI GPS ANDROID 4.2 BLACK
Δημοσ.

Μην ανοίγουμε πάλι το ίδιο θέμα. Ένα χρόνο έχει εγγύηση το Lenovo.

Παρεμπιπτόντως έφερε στο crazy Sunday's το μοντέλο με το 3g στα 100€. Βέβαια έχει διαφορά από τα 87€.

Δημοσ.

γεια χαρα 

παιδια θελω να μου πειτε οσοι πιρατε αυτο το tablet απο το e-shop ποσα χρονια εγγυηση εδινε οταν το πιρατε και ποσα δινει τορα 

απιστευτο το e-shop θα με τρελανει εγω το πιρα με 2 χρονια εγγυηση και τορα μου γραφει 1 στησ αγορεσ στο προφιλ μου  :-(

TABLET LENOVO IDEATAB A3500 7'' IPS QUAD CORE 1.3GHZ 8GB WIFI GPS ANDROID 4.2 BLACK

Και που το βλεπεις αυτο ? να δω τι γραφει και στο δικο μου

Αλλα νομιζω ειναι 2 χρονια με το νομο περι εγγυησεων

Δημοσ.

2χρόνια έχει. Θα ανεβάσω αργότερα ένα σχετικό λινκ για το πως γίνεται επέκταση της εγγύησης στα 2 έτη.

Αυτο ειναι τι μπορεις να κανεις προκειμενου να σου αυξησουν την εγγυηση απο 1 χρονο σε 2. Η απαντηση ομως στην ερωτηση του Usurper ειναι 1 χρονος. Αλλο τι μπορεις να καταφερεις μεμονωμενα και αλλο τι ισχυει.

Δημοσ.

Έκανα τη διαδικασία για το δικό μου Lenovo (οχι του θέματος) και σήμερα μου έστειλαν mail με το ακόλουθο μνμ:

If the unit needs to be serviced in the second year the warranty would get extended to 2-years.
Please do contact our team in such a case.

Δημοσ.

Εχω αγορασει περυσι τον Αυγουστο απο το e-shop το Archos gamepad 2.Στην σελιδα του e-shop εγραφε 1 χρονο εγγυηση(Δεν ειμαι σιγουρος).

Γιατι ομως 1 χρονο,τοσο δινει η εταιρια Archos?Δεν το ειχα ρωτησει.

Επισης με υπαλληλο τους που ειχα μιλησει ειχε πει οτι σε περιπτωση βλαβης το αναλαμβανουν τεχνικοι του e-shop αλλα αν θελω να επισκευαστει απο τον Archos θα πρεπει να σταλει εξωτερικο.

Δημοσ.

Έκανα τη διαδικασία για το δικό μου Lenovo (οχι του θέματος) και σήμερα μου έστειλαν mail με το ακόλουθο μνμ:

Μάλλον στείλαμε υπερβολικά πολλοί το μειλ.

Πριν 1.5 μήνα μου έστειλαν μειλ και όντως η εγγύηση είχε επεκταθεί άμεσα.

Σε άλλο Lenovo G710 ενός φίλου, του απάντησαν την Μεγάλη Πέμπτη με το ίδιο μήνυμα που σου έστειλαν και εσένα.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...