de_thymamai Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι δύσκολη σαν διαδικασία; Με την εγγύηση τι γίνεται; Δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Απλά χρειάζεται προσοχή. Ειδικά τις πρώτες φορές. Πάντως ότι και να πάει λάθος και μπρικάρει η συσκευή να ξέρεις ότι διορθώνεται. Χρειάζονται οπωσδήποτε οι drivers της συσκευής, οι οποίοι νομίζω περιλαμβάνονται στο αρχείο που θα κατεβάσεις. Επίσης πρέπει να διαβάσεις οπωσδήποτε και τον παρακάτω οδηγό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Όσον αφορά την εγγύηση τι να σου πω... Λογικά χάνεται αφού η συσκευή σου πλέον γράφει ότι είναι το μοντέλο -hv. Εγώ προσωπικά το ξεπέρασα αφού θεωρώ ότι το όφελος των κλήσεων είναι μεγαλύτερο. Στο κάτω κάτω δεν δώσαμε και καμμιά περιουσία... Καλή επιτυχία αν το αποφασίσεις. 2
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστώ... προς το παρον δε θα το κανω γιατι οπως και να εχει η sim που εβαλα ειναι μονο data αλλα προς το μελλον μετα το χρόνο ισως το επιχειρήσω... θα ξανατονίσω παντως οτι ήταν φοβερη αγορά κατα πως φαινεται! 1
Thrylos7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν εχει καποιο logger να φαινεται οτι το φλασαρες τοτε αν χρειαστει εγγυηση απλα του περνας παλι το αρχικο λογισμικο και το πας... Πηρε χτες η κοπελα μου το εντελως απλο που δεν εχει καν data, αλλα εχω την υποψια οτι διπλα στη microsd slot ειχε και sim slot. Λες να ειναι ακριβως ιδιο το hardware και να φλασαρεται και το απλο σε 3g/3g+voice ? Σε εσας εκει ειναι η τοποθεσια της sim?
Thrylos7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ναι ακριβως απο διπλα απο την m-sd... το πορτακι ειναι ιδιο (χωρις τις ενδειξεις βεβαια) σε μηκος και γι'αυτο μου ειχε κανει εντυπωση χτες οτι για μια microSD ειχε τοσο ευρος και εβλεπα και δευτερη θυρα διπλα. Αλλα δε ξερω αν εχει και τις επαφες για την sim μεσα... Θα το μαθουμε το απογευμα, δεν αποκλειεται παντως γιατι σιγουρα τους ειναι πιο φτηνο να εχουν 1 γραμμη παραγωγης και να τα διαφοροποιουν μονο με το λειτουργικο... Επισης αν ισχυει αυτο, το τρομερο ειναι οτι το απλο Α40-3500 εχει μονο 65ε αυτη τη στιγμη...
Thrylos7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 απο το e-shop το πηρε; της το κανανε δωρο οποτε δε ξερω απο που προερχεται....σχεδον σιγουρα οχι απο e-shop παντως
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 αν ηταν απο e-shop θα μπορούσαμε με σχετική σιγουριά να πουμε οτι ειναι το 3G μοντελο... δοκιμασε παντως μια καρτα σιμ και θα φανει..
Thrylos7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δε νομιζω οτι εχει σχεση το μαγαζι... απ'οτι καταλαβα το e-shop απλα ενω ελεγε στην περιγραφη οτι αγοραζεις το απλο, εν τελει εστελνε το 3G γιατι απο αυτο ειχε κομματια... αλλα και το κουτι ηταν το 3G κανονικα. Ενω εδω, επειδη το εχω δει το κουτι, απο Lenovo ειναι το Α40-3500 FL , αρα ειναι θεμα της Lenovo αν τυχον πουλαει το ιδιο tablet με αλλες ονομασιες-κοστος. Καταλαβα λαθος? Το e-shop σας εστελνε το "απλο" με βαση το κουτι, αλλα στο εσωτερικο υπηρχε το 3G?
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οχι σωστα καταλαβες... παραγγειλαμε απλο μας εστειλε 3G και στο κουτι και σε ολα του
Thrylos7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 OK, οποτε το απογευματακι θα τσεκαρω αν παιρνει sim και το "απλο" Αν και ειδα τωρα κατι online που υποδηλωνει οτι μπορει να μην παιρνει και ισως απλα το σασι ειναι ιδιο... Εδω : http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_a3500_qsg_en_v1.0_20140303.pdf δειχνει οτι τα non-3G εχουν αλλο chipset...MT8121 ενω τα 2 3g εχουν το ΜΤ8382...
Salvation81 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δε νομιζω οτι εχει σχεση το μαγαζι... απ'οτι καταλαβα το e-shop απλα ενω ελεγε στην περιγραφη οτι αγοραζεις το απλο, εν τελει εστελνε το 3G γιατι απο αυτο ειχε κομματια... αλλα και το κουτι ηταν το 3G κανονικα. Ενω εδω, επειδη το εχω δει το κουτι, απο Lenovo ειναι το Α40-3500 FL , αρα ειναι θεμα της Lenovo αν τυχον πουλαει το ιδιο tablet με αλλες ονομασιες-κοστος. Καταλαβα λαθος? Το e-shop σας εστελνε το "απλο" με βαση το κουτι, αλλα στο εσωτερικο υπηρχε το 3G? Και το κουτι και το μηχανακι γραφουν 3G, τωρα απο εκει και περα η Lenovo ειναι τεραστια πλεον, μπορει να μην εχει 1 μονο γραμμη παραγωγης για το συγκεκριμενο ταμπλετακι.
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ενα bump καθώς παίζει επίσημα πλέον το 3G μοντέλο στα 99€ μέσω newsletter. Δεν ειναι 87 αλλα και πάλι θεωρώ οτι ειναι τίμια λεφτά για αυτό που προςφέρει για κάποιον που δε το πρόλαβε... Ειμαι απο κινητή και δε θα ήθελα να βάλω το Λίνκ όλου του newsletter άσκοπα όποτε αν κάποιος μπορεί να βάλει και το σωστό Λίνκ εφόσον θεωρείται προσφορά. 1
saxos55 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ^^ http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=15021894lfzp55n89f29xdj6hg 3
taratata777 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το θέμα με το twitch/stream που δεν έπαιζε το λύσανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα