Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Lenovo A3500 7'' 16GB - 86,9€ @ e-shop (crazy sundays) [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, το δοκίμασα παιδιά: τελικά η SIM slot είναι μόνο για mobile data, όχι για κλήσεις. Η ταμπλέτα δεν έχει καν ένα default app για contacts/επαφές, πόσω μάλλον dialer. Οπότε, ΔΕΝ είναι ταμπλετο-τηλέφωνο.

Ακόμη κι έτσι, δε με χάλασε πάντως! :mrgreen:

Σε ευχαριστώ για τις info.

Έριξα παραγγελία. Για να δούμε άν έρθει το  3g...

Δημοσ.

Το e-shop έχει δύο εκδόσεις του συγκρεκριμένου tablet. Με wifi http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3500-quad-core-7-16gb-wifi-bt-gps-android-42-p-PER.910360 στα €86.90 και με 3g http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3500-7-ips-quad-core-16gb-3g-wifi-bt-gps-android-42-blue-p-PER.910301 στα €129.90.

Τώρα γιατί στείλαν το 3G αυτό δεν το ξέρω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν πηρα το πρώτο μου ταμπλετ ειχα πει είναι άχρηστο δε μου χρειάζεται (το εκανα δώρο)

Επειτα πήρα το δεύτερο Tablet μου σε προσφορά (μεγαλύτερο-πιο γρήγορο, τιμιο) και πάλι εμεινε αχρησιμοποιήτο... Λεω αυτό φταίει τελικά, είναι android και δε μπορώ την εναλλαγη απο iOS σε android (πραγματι με δυσκολευε παντοτε)

Μόλις παρέλαβα το lenovo, με μικρή αμφιβολία για το εαν θα το χρησιμοποιήσω καθώς η αληθεια ειναι οτι εδωσα σήμερα το προηγούμενο μου (2 μηνών) και χρειαζόμουν τα χρήματα... Ε το ερωτευτηκα ήδη στα 20 λεπτά...!

Εβαλα τη σιμ μου παιζει σφαίρα, τρεχει απίστευτα γρήγορα, το gps κλειδωσε δορυφόρους στο μισο λεπτό (cold start) ενώ εχει ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ FM!!!

Τελικά αυτό που εκανε Fail για εμενα το καθε ταμπλετ ήταν μαλλον η ελλειψη 3G και η β/γ κλαση των μοντέλων που επαιρνα...

Ευχαριστώ πολυ τον TS καθώς και τα παιδιά που μας αποκάλυψαν την υπαρξη της θεσης SIM...!

(3500H είναι και ο παίχτης στο eshop μου είπε οτι ειναι παλιό μοντέλο και ξεστοκάρουν.. επισης μου ειπε οτι με άλλη rom γινεται και τηλεφωνο αλλα δε μπορει να ξερει τι θα γινει με την εγγυηση)

Επίσης δουλευουν κανονικά και handsfree για τον ιδιο λόγο (υποθετω δουλευει και το κουμπακι που πηραμε κατι cents του δολαρίου για shortcuts αλλα δε το εψαξα)

Μονο 2 - εχω: α) η πισω μεριά λερώνει πολύ εύκολα και ισως κανει εξισου ευκολα σημαδια και β) δε καθεται στη βάση αυτοκινητου που ειχα παραγγείλει απο αγγλία (ειναι για tab >8")και ήρθε μόλις προχθές και μου εμεινε αμανατι :/

edit: εσας επανω ειχε καμια μεβράνη; εχει και σε εσας εφαρμογές μεσα ετοιμες (skype, fb, gmail ενα pdf reader κλπ ;)

edit2: εχει καποιος να προτείνει screen protector και καποια θήκη;

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, το μοντέλο με τη sim. Αν και θα χρησιμοποιείται μόνο με Wi-Fi, καλό είναι να υπάρχει.

Δημοσ.

Πολύ καλή ποιότητα όντως.

Μεμβράνη δέν είχε, και τις εφαρμογές τις είχε επίσης προεγκατεστημένες,

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ από Αθήνα παρέλαβα το Lenovo με το 3G   :-D  :-D  :-D

(Παρατήρησα γύρω γύρω από την οθόνη ένα λευκό ξεθώριασμα στο μαύρο φόντο. Είναι λόγω ποιότητας της οθόνης ή έχει πρόβλημα?)

Δημοσ.

off topic

@pavlidis

β) δε καθεται στη βάση αυτοκινητου που ειχα παραγγείλει απο αγγλία (ειναι για tab >8")και ήρθε μόλις προχθές και μου εμεινε αμανατι :/

Ποια βάση ήταν εάν επιτρέπεται? Μαζεύω ιδέες για ένα ταμπλετ 8'' που έχω για το κάρο (προς το παρόν είμαι εδώ)

Δημοσ.

off topic

@pavlidis

β) δε καθεται στη βάση αυτοκινητου που ειχα παραγγείλει απο αγγλία (ειναι για tab >8")και ήρθε μόλις προχθές και μου εμεινε αμανατι :/

Ποια βάση ήταν εάν επιτρέπεται? Μαζεύω ιδέες για ένα ταμπλετ 8'' που έχω για το κάρο (προς το παρόν είμαι εδώ)

Τσέκαρε την αγγελία μου. Μοιάζει με μια που πουλάνε στην Ελλάδα αλλά δείχνει ανώτερη ποιότητα. 9 λίρες είχε αν θες να τσεκάρεις eBay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...