Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αγορασα ενα λαπτοπ hp 255 G3 και εχει free dos
Οταν βαζω το στικακι τον win 7 ξεκιναει φορτωνει κανονικα μου βγαζει να τα κανω εγκατασταση 
ξεκιναει η εγκατασταση προγραμματος και μετα μου πετα οτι δεν υπαρχει προγραμμα οδηγησης μοναδας cd/dvd η usb.

Δημοσ.

καλησπερα,

κανε φορματ απο δισκακι αλλιως θα πρπει να ενσωματωσεις οδηγους στο φλασακι σου στα windows πιο περιπλοκο ειναι απο το να κανεις φορματ απο dvd με τα windows... :-)

αλλιως τσεκαρε το αντιγραφο σου μπορει να μην ειναι σωστο....

Δημοσ.

καλημερα ναι αυτο εκανα τελικα τα εγκατεστησα απλα εβαλα τα 64bit στο λαπτοπ και τωρα μου σπαει τα νευρα με το code28 με λιγα λογια δεν διαβαζει κανενα usb stick 

Δημοσ.

δηλaδη περασες τα windows στο λαπτοπ και δεν διαβαζει τα usb???

Δημοσ.

καλημερα ναι αυτο εκανα τελικα τα εγκατεστησα απλα εβαλα τα 64bit στο λαπτοπ και τωρα μου σπαει τα νευρα με το code28 με λιγα λογια δεν διαβαζει κανενα usb stick 

ψαξε τους drivers.

http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=6709373&swLangOid=19&swEnvOid=4063

Δημοσ.

ναι elfineon  gigamestin το εκανα ηδη φιλε 3 φορρες κατεβασα και εγκατεστησα τους οδηγους μεσα απο το site της Hp τπτ ομως παντελως.Αυτο το πραγμα πρωτη φορα μου συμβαινει.Θα ξανα κανω φορματ και θα βαλω τα 32 bit που εχω και στο σταθερο να δω μηπως φταιει αυτο.

Για την ακριβεια μου εμφανιζει μεσα απο την διαχειριση συσκευων μονιμως οτι δεν εχει οδηγο.Ενα κιτρινο σηματακι.

Δημοσ.

ναι elfineon  gigamestin το εκανα ηδη φιλε 3 φορρες κατεβασα και εγκατεστησα τους οδηγους μεσα απο το site της Hp τπτ ομως παντελως.Αυτο το πραγμα πρωτη φορα μου συμβαινει.Θα ξανα κανω φορματ και θα βαλω τα 32 bit που εχω και στο σταθερο να δω μηπως φταιει αυτο.

Για την ακριβεια μου εμφανιζει μεσα απο την διαχειριση συσκευων μονιμως οτι δεν εχει οδηγο.Ενα κιτρινο σηματακι.

αν δεν εχεις προχωρησει ακομα δοκιμασε να εγκαταστησεις την δωρεαν εκδοση του driver easy βαλτο αυτο να βρει τους καταλληλους οδηγους και ειναι πιθανο να λυσει το θεμα γιατι πολλες φορες μου εχει τυχει οδηγοι απο επισημα σαιτ να μην παιζουν.. :-) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...