vagoskonti Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μιας και εχω κανει μια παρουσιαση του τηλεφωνου θα κλεισω προσθετωντας αυτο το βιντεο: το κινητακι ειναι ηδη γρηγορο αλλα κανοντας και αυτο απογειωνεται.Τα μονα προβληματακια ειναι 2 τα οποια ειναι γνωστα εξ αρχης και λυνονται 1)η μικρη διαρκεια της μπαταριας η οποια με μια 9000mah απο τη zerolemon ειναι μια χαρα + θηκουλα μαζι και 2) η μικρη μνημη αν εχετε οπως και γω το 16gb το οποιο ομως φυσικα με μια micro sd λυνεται μιας και πλεον με περιπου 15 ευρω βρισκεις 32 gb και με 30 ε 64gb... ειδα και ενα ακομη τρικ για να κραταει περισσοτερο η μπαταρια μειωνοντας την αναλυση-αρα και τα γραφικα και κανοντας την 1920χ1080 οπως εχουν πολλα αλλα τηλεφωνα αλλα δεν το κανω καθως ειμαι της αποψης δεν πηρα κινητο με quad hd για να παιζω σε 1920χ1080...χωρια οτι επειδη καποια προγραμματα ειναι μονο για την αναλυση αυτη που εχει το κινητο βγαζει σφαλμα οταν τα ανοιγεις και θα πρεπει να εναλασσω συνεχεια αναλυση.Βεβαια δεν ειναι κατι τραγικο αυτο απλα οπως ειπα δεν το κανω για τον παραπανω λογο.Γιατι οταν παιρνεις κατι καλο δεν θες να υπολειτουργει αν και πιστευω οτι κανοντας κατι τετοιο το κινητακι τουλαχιστον αν μιλαμε για benchmark θα ξεπερασει πολλα αλλα καθως η αναλυση και τα υψηλα ppi που εχει το μειωνει σε επιδωσεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο που εχουν 1920χ1080 και συνηθως μικροτερη οθονη.
GianniSM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το να πειράξεις την ανάλυση της οθόνης είναι λάθος και προκαλεί αστάθεια στο τηλ. Με 42000 στο αντούτου είναι αστείο να μιλάμε για λαγκ
vagoskonti Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γιαννο τοσο σου βγαζει εσενα?εγω ετσι ενα που εκανα μου εβγαλε 37.000
GianniSM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σταθερά μεταξύ 41500-42500 χωρίς να το πειράξω καθόλου. Φροντίζω να ναι απλά κρύο και μετά από επανεκκίνηση όταν τρέχω το τεστ. Αν θες ανεβάζω και screen shots
vagoskonti Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 α μαλιστα.Θα το δοκιμασω αυτες τις μερες με τον τροπο που λες και θα σου πω τι σκορ μου εβγαλε.
AngelMobile93 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλορίζικο φίλε το κινητό! Κάτοχος LG G2, απόλυτα ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος! δεν περίμενα ποτέ η LG να κάνει τέτοια τεράστια άλματα βελτίωσης και να βγάλει τούμπανα κινητά! Εύχομαι να συνεχίσει έτσι Ααα, και μια παρατήρηση... χαίρομαι όταν βρίσκω άτομα που είναι τόσο περιγραφικοί στην αρχή του topic, γιατί ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με σοβαρά άτομα που νοιάζονται και ασχολούνται με το αντικείμενο. Ο μόνος λόγος που κάνω αυτή τη παρατήρηση είναι επειδή έγραψες σόρρυ για την έκταση του αρχικού μηνύματος! 1
vagoskonti Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σταθερά μεταξύ 41500-42500 χωρίς να το πειράξω καθόλου. Φροντίζω να ναι απλά κρύο και μετά από επανεκκίνηση όταν τρέχω το τεστ. Αν θες ανεβάζω και screen shots ειχες δικιο τελικα Γιαννο,το εκανα το πρωι οταν σηκωθηκα, το εσβησα και το ξανα ανοιξα,εκανα ενα smartcleaning,ανεβασα φωτεινοτητα στο 100% και με κλειστες ολες τις εφαρμογες στο παρασκηνιο μου εβγαλε 42997.Καλα βεβαια αυτα ειναι πιο πολυ να χουμε να λεμε...απλα ισα ισα να δουμε οτι ειμαστε στα φυσιολογικα επιπεδα.Τα επαγγελματικα benchmarks (τουλαχιστον στους Η/Υ που ξερω) γινονται με υδροψυξη,overclocking, και δεν συμμαζευται και φυσικα με επαθλα-χρηματικα εμεις το κανουμε απλα για την πλακα μας.
maddoctor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σταθερά μεταξύ 41500-42500 χωρίς να το πειράξω καθόλου. Φροντίζω να ναι απλά κρύο και μετά από επανεκκίνηση όταν τρέχω το τεστ. Αν θες ανεβάζω και screen shots Υπάρχει κάπου στο insomnia κανένα θέμα που βάζετε σκορ από το antutu? Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Το σκορ αυτό είναι από το G3 που έχεις ή θυμάμαι λάθος? Γιατί τόσο βγάζω και εγώ με το Mi3 που έχω....
GianniSM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει κάπου στο insomnia κανένα θέμα που βάζετε σκορ από το antutu? Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Το σκορ αυτό είναι από το G3 που έχεις ή θυμάμαι λάθος? Γιατί τόσο βγάζω και εγώ με το Mi3 που έχω.... Δεν ξέρω να υπάρχει κάποιο νήμα με antutu scores αλλά ναι είναι του G3 16G αυτό το σκορ. Όταν το πήρα με κιτ κατ ήμουν στα 29000 περίπου. Edit: Μαμά ρομ
maddoctor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω να υπάρχει κάποιο νήμα με antutu scores αλλά ναι είναι του G3 16G αυτό το σκορ. Όταν το πήρα με κιτ κατ ήμουν στα 29000 περίπου. Edit: Μαμά ρομ Ωραία...μόλις ξεκίνησα. Για να δούμε τι πιάνουμε όλοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα