vagoskonti Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 γεια χαρα σε ολους,λογω οτι το παλιο μου κινητο nokia n86(απαρχαιομενο με κουμπακια που το θυμηθηκα ε ) μας κανει νουμερα πλεον, καθως το εχω 6 χρονια απο δευτερα λυκειου και ειναι καιρος να μπω και γω στην τεχνολογια με τη σειρα μου.Λοιπον ξεχασμενος τελειως με τον χωρο των κινητων εδω και πολλα χρονια ξεκινησα να ψαχνω καποιο αναλογιζομενος/με σημειο εκκινησης το budget το οποιο μπορω να διαθεσω και ειναι γυρω στα 300 ευρω +- 50 ευρω.Ανακαλυψα στην αρχη οτι το g2 και το s4 ειναι τα τοπ της κατηγοριας εκει περα.Καθισα και τα εγγραψα κατω τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του καθενος (ψαχνωντας στο ιντερνετ ξενα και ελληνικα reviews) και ανακαλυψα οτι αξιζει περισσοτερο να παω στο g2 αναλυτικοτερα:g2: μεγαλυτερη οθονη,καλυτερη μπαταρια,καλυτερη καμερα,μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη,καλυτερη τιμηs4(το i9506 που ειναι και το καλυτερο): ελαχιστα καλυτερο επεξεργαστη,δυνατοτητα επεκτασης μνημης,κατι ppi παραπανω στην αναλυση(δεν ξερω καν τι ειναι αυτα)και συνοψιζοντας: ο επεξεργαστης η διαφορα ειναι τοσο ελαχιστη (2,26 με 2,3) που δεν το βλεπω καν σαν διαφορα,η δυνατοτητα επεκτασης με πειραζει ναι μεν αλλα και 32 gb πιστευω πως ειναι αρκετα που εχει το g2,τα ppi οπως ξανα ειπα δεν ξερω καν τι ειναι,παντως αναλυση και χρωματα ειναι ιδια.Γι αυτο και επελεξα το g2 εναντι του s4.Ειμαι ετοιμος να παρω το g2 και λεω για κατσε να τσεκαρω και το g3...το βλεπω στα 330 ευρω και λεω οπα για κατσε ενδιαφερον...σημειωση εδω οτι το αλλο με την 32 gb μνημη στα 440 δεν το κοιταμε καν γιατι ξεφευγει πολυ.Κανω το ιδιο ακριβως πραγμα με πανω δηλαδη τι εχει καλυτερο και τι οχι...g3: μεγαλυτερη οθονη,καλυτερη αναλυση και ppi,καλυτερη καμερα(ποιοτητα),μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας,καλυτερο επεξεργαστη,καλυτερο ηχο,δυνατοτητα επεκτασης μνημης,δυνατοτητα απο το χρηστη να αλλαξει μπαταρια ευκολαg2: καλυτερη τιμη,μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη(καθως οπως ειπα κοιταω το g3 που εχει 16gb και 2gb ram),καλυτερο βιντεοσυνοψιζοντας: η οθονη μου αρεσει να ειναι μεγαλη αλλα απο ενα σημειο και επειτα το θεωρω υπερβολη αν ηθελα πολυ μεγαλη οθονη θα επαιρνα ταμπλετ και οχι κινητο,αλλα θεωρω οτι το κινητο πρεπει να ειναι ευχρηστο,φορητο και ολα σε 1 στις μερες μας γι αυτο και δεν θελω πολυ μεγαλη οθονη,αναλυση και με των 2 ειμαι ευχαριστημενος,η μπαταρια απ οσο διαβασα ειναι ελαχιστη η διαφορα,η επεκταση μνημης οπως ειπα ειναι κατι που θα ηθελα αλλα ειναι + λεφτα για εξτρα καρτα μνημης,και αυτο με την μπαταρια δε με πειραζει και τοσο καθως πιανουν τα χερια μου.Η τιμη αντιθετα ειναι μια διαφορα 45 + οσο κανει η καρτα μνημης που θα εβαζα οπωσδηποτε αν επαιρνα το g3.συγγνωμη για την πολυλογια αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος να γινω αναλυτικος και κατανοητος.Η ερωτηση ειναι αν αξιζει το g2 εναντι του g3 {μιλαμε παντα για αγορα καινουργιου,οχι αναβαθμιση απο g2 σε g3) συμφωνα με ολα αυτα που εγγραψα η και κατι που θελετε να συμπληρωσετε που μπορει να παραλειψα. 1
leo06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 γεια χαρα σε ολους,λογω οτι το παλιο μου κινητο nokia n86(απαρχαιομενο με κουμπακια που το θυμηθηκα ε ) μας κανει νουμερα πλεον, καθως το εχω 6 χρονια απο δευτερα λυκειου και ειναι καιρος να μπω και γω στην τεχνολογια με τη σειρα μου. Λοιπον ξεχασμενος τελειως με τον χωρο των κινητων εδω και πολλα χρονια ξεκινησα να ψαχνω καποιο αναλογιζομενος/με σημειο εκκινησης το budget το οποιο μπορω να διαθεσω και ειναι γυρω στα 300 ευρω +- 50 ευρω.Ανακαλυψα στην αρχη οτι το g2 και το s4 ειναι τα τοπ της κατηγοριας εκει περα.Καθισα και τα εγγραψα κατω τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του καθενος (ψαχνωντας στο ιντερνετ ξενα και ελληνικα reviews) και ανακαλυψα οτι αξιζει περισσοτερο να παω στο g2 αναλυτικοτερα: g2: μεγαλυτερη οθονη,καλυτερη μπαταρια,καλυτερη καμερα,μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη,καλυτερη τιμη s4(το i9506 που ειναι και το καλυτερο): ελαχιστα καλυτερο επεξεργαστη,δυνατοτητα επεκτασης μνημης,κατι ppi παραπανω στην αναλυση(δεν ξερω καν τι ειναι αυτα) και συνοψιζοντας: ο επεξεργαστης η διαφορα ειναι τοσο ελαχιστη (2,26 με 2,3) που δεν το βλεπω καν σαν διαφορα,η δυνατοτητα επεκτασης με πειραζει ναι μεν αλλα και 32 gb πιστευω πως ειναι αρκετα που εχει το g2,τα ppi οπως ξανα ειπα δεν ξερω καν τι ειναι,παντως αναλυση και χρωματα ειναι ιδια. Γι αυτο και επελεξα το g2 εναντι του s4.Ειμαι ετοιμος να παρω το g2 και λεω για κατσε να τσεκαρω και το g3...το βλεπω στα 330 ευρω και λεω οπα για κατσε ενδιαφερον...σημειωση εδω οτι το αλλο με την 32 gb μνημη στα 440 δεν το κοιταμε καν γιατι ξεφευγει πολυ. Κανω το ιδιο ακριβως πραγμα με πανω δηλαδη τι εχει καλυτερο και τι οχι... g3: μεγαλυτερη οθονη,καλυτερη αναλυση και ppi,καλυτερη καμερα(ποιοτητα),μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας,καλυτερο επεξεργαστη,καλυτερο ηχο,δυνατοτητα επεκτασης μνημης,δυνατοτητα απο το χρηστη να αλλαξει μπαταρια ευκολα g2: καλυτερη τιμη,μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη(καθως οπως ειπα κοιταω το g3 που εχει 16gb και 2gb ram),καλυτερο βιντεο συνοψιζοντας: η οθονη μου αρεσει να ειναι μεγαλη αλλα απο ενα σημειο και επειτα το θεωρω υπερβολη αν ηθελα πολυ μεγαλη οθονη θα επαιρνα ταμπλετ και οχι κινητο,αλλα θεωρω οτι το κινητο πρεπει να ειναι ευχρηστο,φορητο και ολα σε 1 στις μερες μας γι αυτο και δεν θελω πολυ μεγαλη οθονη, αναλυση και με των 2 ειμαι ευχαριστημενος,η μπαταρια απ οσο διαβασα ειναι ελαχιστη η διαφορα,η επεκταση μνημης οπως ειπα ειναι κατι που θα ηθελα αλλα ειναι + λεφτα για εξτρα καρτα μνημης,και αυτο με την μπαταρια δε με πειραζει και τοσο καθως πιανουν τα χερια μου.Η τιμη αντιθετα ειναι μια διαφορα 45 + οσο κανει η καρτα μνημης που θα εβαζα οπωσδηποτε αν επαιρνα το g3. συγγνωμη για την πολυλογια αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος να γινω αναλυτικος και κατανοητος.Η ερωτηση ειναι αν αξιζει το g2 εναντι του g3 {μιλαμε παντα για αγορα καινουργιου,οχι αναβαθμιση απο g2 σε g3) συμφωνα με ολα αυτα που εγγραψα η και κατι που θελετε να συμπληρωσετε που μπορει να παραλειψα. στο μόνο που είναι καλύτερο το g2 από το g3 είναι η μπαταρία,αν δεν σε ενοχλεί αυτό και δεν σε πειράζει η διαφορά στο μέγεθος τότε το g3 είναι καλύτερη αγορά 1
georrrr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν διαθέτεις τα χρήματα, δεν το συζητώ , Lg G3!
vagoskonti Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 σιγουρα οταν βγαινει ενα κανουργιο μοντελο θα ειναι καλυτερο απο το παλιο αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει η χρηματικη διαφορα που εχει με το g2 σε σχεση με αυτα τα παραπανω που προσφαιρει.Αυτο δεν ξερω.Το οτι ειναι καλυτερο το γνωριζω γι αυτο και τα πλεονεκτηματα του ειναι περισσοτερα εναντι του g2.
georrrr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 σιγουρα οταν βγαινει ενα κανουργιο μοντελο θα ειναι καλυτερο απο το παλιο αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει η χρηματικη διαφορα που εχει με το g2 σε σχεση με αυτα τα παραπανω που προσφαιρει.Αυτο δεν ξερω.Το οτι ειναι καλυτερο το γνωριζω γι αυτο και τα πλεονεκτηματα του ειναι περισσοτερα εναντι του g2. Από τη στιγμή που διαθέτεις τα χρήματα για το LG G3 δεν βλέπω τον λόγο να πάρεις το g2, κινητό που έχει βγει σχεδόν 2 χρόνια πριν... Επίσης, όταν πας σε ένα budget τόσων χρημάτων, 50 ευρώ διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Οπότε σου απαντώ στην ερώτησή σου και λέω ότι, ναι, αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ διαφορά. Την απάντηση την έχεις δώσει μόνος σου είδη.. 1
GianniSM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Κάτοχος G3. Το μέγεθος της οθόνης δεν θα σε προβληματίσει καθόλου. Πολύ μικρά μπέζελ, μια χαρά το συνηθίζεις από την 1η μέρα. Έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας το 2, αλλά εκεί σταματούν τα πλεονεκτήματα του. Χωρίς συζήτηση το 3, να το χαρείς, και να το κρατήσεις για χρόνια, αφού η LG με 3 αναβαθμίσεις σε 2 μήνες δείχνει να το υποστηρίζει πολύ καλά. Μην τσιγκουνευτείς τα 50Ε. 1
vagoskonti Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ωραια, σας ευχαριστω.Μια τελευταια ερωτηση και κλεινω την αγορα του g3,διαβασα οτι εχει πολλα bugs με κολληματα κτλ αλλα ηταν σε ποστ του σεπτεμβριου-νοεμβριου και πισω,αυτα εχουν σταματησει?Γιαννη εσυ που το εχεις κιολας ειδικα αν μπορεις να μου απαντησεις.Σας ευχαριστω ολους και παλι για τις απαντησεις σας! 1
GianniSM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ωραια, σας ευχαριστω.Μια τελευταια ερωτηση και κλεινω την αγορα του g3,διαβασα οτι εχει πολλα bugs με κολληματα κτλ αλλα ηταν σε ποστ του σεπτεμβριου-νοεμβριου και πισω,αυτα εχουν σταματησει?Γιαννη εσυ που το εχεις κιολας ειδικα αν μπορεις να μου απαντησεις.Σας ευχαριστω ολους και παλι για τις απαντησεις σας! Ενδεικτικά θα σου πω πως όταν το πήρα στο Antutu μου έδινε 29000 μετά από 2 αναβαθμίσεις (αναμένω από μένα σε μέρα την 3η) έφτασε το 42000+ (υπάρχουν screen shots αν θες) με ΣΑΦΗ βελτίωση στην μπαταρία, που όμως για να μαι ειλικρινής θα την ήθελα καλύτερη. Αυτό θεωρώ το σοβαρότερο μειονέκτημα του τηλεφώνου, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν σου βγάζει την μέρα μην παρεξηγηθώ. Κολλήματα δεν θα συναντήσεις, ή θα είναι ελάχιστα. Σίγουρα όμως δεν θα σου είναι πρόβλημα. Στο myphone.gr στο ανάλογο νήμα θα δεις πως συμφωνούν σχεδόν όλοι με την άποψη μου. Από κει και πέρα θα απολαύσεις μια ΦΟΒΕΡΗ κάμερα ειδικά στο σκοτάδι μια πολύ ξεκούραστη οθόνη στο διάβασμα λίγο θέμα με αντανακλάσεις στον ήλιο αλλά όχι κάτι σοβαρό. Αν το ζορίσεις θα νιώσεις να ζεσταίνεται λίγο, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Overall την δεδομένη στιγμή το θεωρώ την καλύτερη αγορά με βάση τα χρήματα που θα ξοδέψει κάποιος ειδικά αν σκεφτείς πως η εταιρία σέρβις που ανέλαβε τα LG είναι πολύ αξιόπιστη (σε αντίθεση με την Αρβάτο του Ζ2 που παίζει σε αυτά τα χρήματα). Υπάρχουν επίσης πολλά youtube video που δείχνουν την ανθεκτικότητα του στο νερό. Το Ζ2 έχει ίδιο μέγεθος αλλά 5.2 οθόνη αντί 5.5 Νομίζω σε κάλυψα και τώρα περιμένω πρόταση από την LG να με προσλάβει ως υπεύθυνο μάρκετινγκ της 3
vagoskonti Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 hahahaha ωραιος φιλε,με καλυψες απολυτα!Λογικα αυριο παω να κανω την αγορα αν το εχουν αμεσα διαθεσιμο σε κοντινη περιοχη εδω που μενω. 1
vagoskonti Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον λοιπον να πω την εμπειρια μου πανω στο θεμα μιας και συνεβη.Παω λοιπον σημερα να αγορασω το κινητο απο καποιο καταστημα του πειραια(αν θελετε μπορω να πω και ονομα)Παιρνω το τηλεφωνακι στα χερια μου μου λεει οτι ξερω γω αν εχει καποιο προβλημα στις πρωτες 7 μερες το παω εκει,στελνετε στην lg για να διαπιστωθει αν οντως υπηρχε και δεν το προκαλεσα εγω και μου το αντικαθιστουνε με καινουργιο.Μετα το περας των 7 ημερων γινεται απλα διορθωση της ζημιας αν εχει.Λεω για κατσε ρε πουστη μου να το ανοιξω εκει επιτοπου για να μη ξανατρεχω αν εχει κατι και υποθετω να μη χρειαστει να το στειλουν στην lg καθως δεν θα υπηρχε περιπτωση να εχει προκληθει απο μενα η ζημια εφοσον γινεται live το ανοιγμα.Πραγματι λοιπον το ανοιγω εκει περα,βαζω τη μπαταρια και παταω το πληκτρο ον.Μπαινει σε καποιο tutorial και αρχιζει να μιλαει μονο του.Της το δινω της κοπελιας εκει μου λεει πατησες κατι,της λεω το πληκτρο για να ανοιξει,τελος παντων προσπαθουσε εκει να το βγαλει το tutorial αλλα δεν μπορουσε,παταγε κατι και τιποτα,ξανα παταγε το ιδιο,τιποτα...στην τριτη φορα το πιεζε λιγο και πατιοταν!λεω ωπ κατι παιζει εδω περα με το τouch,της το ειπα αλλα μου λεει οχι απλα κατι πρεπει να πατησουμε να φυγει το tutorial,εν το μεταξυ δεν ηξερε και αγγλικα αυτη καθως της ελεγε η φωνη του tutorial double click the screen και αυτη αλλα εκανε και μαλιστα της το ειπα εγω.To εκανε αυτο που ελεγε το tutorial αλλα το προβλημα της οθονης παρεμενε.Τελος παντων με τα πολλα το παιρνουν κατω στο υπογειο απο κει που μου το εφεραν και προσπαθουσαν καμποση ωρα να βρουν πως φευγει το tutorial.Πανω που περιμενα σκαει μυτη αλλος ενας με το ιδιο ακριβως προβλημα με μενα!και αυτος μαλιστα καινουργιο κινητο οπως εγω!Με τα πολλα αυτουνου του το φτιαχνουν,εμενα μου εφεραν καινουργιο κινητο και το ξανα ανοιξα εκει περα και ολα κομπλε, το βαλα και μπροστα για λιγο να δω.Τωρα το εχω να φορτιζει και σημερα θα αφιερωσω τη μερα να το ψαχνω για να επιβεβαιωσω οτι δεν εχει καποιο προβλημα οπως το αλλο.Τωρα οσο αφορα το προβλημα λογικα δεν φτεει το καταστημα σε κατι καθως η συσκευασια ηταν κλειστη και οπως ειπα μου το αντικατεστησαν οποτε ολα κομπλε μονο χρονο χασαμε.Απλα παρεθεσα την εμπειρια μου.edit: α να συμπληρωσω επισης οτι του αλλου που του το φτιαξανε ηταν samsung (θαρρω s4 ειπε) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2015 από vagoskonti 1
vagoskonti Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτες εντυπωσεις:γρηγορο πολυ!αλλα με το update που εκανα σε 5.0 σαν να μου φενεται οτι εχει πεσει λιγο χωρις να εχω περασει κατι αλλο περα απο αναβαθμισεις στα προγραμματα.Παραμενει ομως γρηγορο.Ισως με ενα μελλοντικο update να φτιαξει ξανα.Μεγαλη οθονη με τελεια χρωματα!αλλα οχι τοσο πολυ ωστε να ειναι υπερβολικη.Βεβαια για να λεω και την αληθεια δεν θα ηθελα πιο μεγαλη.Πολυ δυνατος ηχος για κινητο και πολυ καθαρος!Με την καμερα δεν μπορω να πω ουτε wow ουτε δεν κανει τιποτα.Ειναι ικανοποιητικη αλλα μεχρι εκει.Παιχνιδια μονο το clash of clans εβαλα νταξει κομπλε που επαιξα λιγο και πολυ καλα γραφικα.Το wifi αν ειμαι στο σαλονι δεν εχει και τοσο καλο σημα,ενω αλλες συσκευες που εχω δοκιμασει ειχαν καλυτερο,δεν με πεταει βεβαια αλλα δεν ειναι και αυτο στα wow.Αυτο που πραγματικα δεν μου αρεσει-η μπαταρια.Εχω παει φωτεινοτητα στο 70% εχω κλεισει δονηση και ηχο πληκτρου και εχω βαλει την οθονη να κλεινει στο 1 λεπτο αντι για 2 και παρολα αυτα πεφτει πολυ γρηγορα.Βεβαια νταξει με ανοιχτο wifi αλλα δεν παυει να εχει θεματακι...Μνημη ενταξει 16 gb το ηξερα εξ αρχης οτι δεν θα ηταν αρκετη μιας και τα 9 κομμα κατι ειναι διαθεσιμα μονο...αλλα με μια sd θα διορθωθει αφου παιρνει μεχρι 100 + gb...Αυτα σε γενικες γραμμες...νυχτερινη ληψη φωτογραφιας δεν πραγματοποιησα για να δω αλλα ειδα οτι το φλας του ειναι ικανοποιητικο βαζοντας το προγραμμα που γινεται φακος.Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την αγορα του και δεν το μετανιωνω στιγμη απλα υπαρχουν και τα πλην υπαρχουν και τα συν και οπως και να χει δεν σημαινει οτι επειδη ειναι δικια μας συσκευη θα ειναι και η καλυτερη γι αυτο και ημουν αναλυτικος σε αυτα που ειπα.Αν θελετε να με ρωτησετε κατι πανω σε αυτο ευχαριστως να απαντησω.Παντως εμενα αυτο που μου αρεσε παρολο που μπορει να σας φανει παραξενο ειναι οτι το κινητο δεν ειναι φορτωμενο με ενα καρο μα.... εφαρμογες που δεν προκειται να τις χρησιμοποιησουμε ποτε.Ειναι λιγες και καλες-χρησιμες οι περισσοτερες.Α και το gps εντοπιζει πολυ μπαμ επειδη προερχομε απο κινητο παλαιας τεχνολογιας που περιμενα ποσα λεπτα να συγχρονιστει με το δορυφορο και αν ειχε σημα μπλα μπλα μπλα...τωρα για την μπροστα καμερα δεν δοκιμασα καθως δεν ειμαι και πολυ των selfies boys προτιμω να φωτογραφιζω τοπια παρα τη φατσα μου 1
dieccast Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 καλοριζικο φιλε!! αλλα απιστευτο αυτο που συνεβει! παλι καλα πηρες αλλο!
vagoskonti Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω πολυ!Η αληθεια πριν παω στο συγκεκριμενο καταστημα να το παρω ημουν φουλ υποψιασμενος-καχυποπτος γιατι ειχα δει αρνητικες κριτικες και παρολο που στο συνολο στο σκρουτζ εβγαζε 4 αστερια ειχε αρκετες αρνητικες και γι αυτο το χα σχεδιασμενο εξ αρχης να το ανοιξω εκει περα αλλωστε τι πιο αληθινο και ειλικρινες απο το να το ανοιξω εκει περα για να ειναι μπροστα και οι ιδιοι στο αν ειχε καποια ζημια (τουλαχιστον εμφανησιακη η λειτουργικη οπως και ειχε).Αλλωστε εγω προσωπικα ειμαι προσεχτικοτατος με τα πραγματα μου οποτε δεν το φοβαμε καθως θα μπορουσες να μου πεις οτι επειδη το ανοιγεις εκει μετα αν συμβει κατι θα ξερουν οτι στανταρ το προκαλεσες εσυ.Δεν με πειραζει αυτο.Δοκιμασα τα παντα ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι ειναι κομπλε wifi,ηχος,καμερα,touch,ειδα οθονη για pixel καμμενα κτλ κτλ και δεν συμμαζευεται.Γιατι λεω εφοσον τα δινω τα λεφτα γιατι να μη παρω κατι που να ειναι εντελως οκ γιατι ειναι ποσα μεροκαματα δουλεια οποτε αξιζει να αφιερωσεις μια μερα να το ψαξεις φουλ.Φαντασου το φορτισα και 2η φορα.να συμπληρωσω και κατι που παρελειψα γιατι μπορει να ενδιαφερει καποιους.Το κινητο καθεται πολυ καλα στο χερι και δεν ειναι καθολου βαρυ για την οθονη που εχει.Το μονο κακο με τα κουμπακια που ειναι απο πισω ειναι οτι κατα λαθος αγγιζω την καμερα και μου την δινει λιγακι αυτο,ισως βεβαια ειναι και λιγο συνηθεια...
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Θεωρώ για αρχή πως αδικείς την κάμερα. Εξαρτάται με τι την συγκρίνεις, αν είναι με άλλα τηλ δεν είναι καθόλου πίσω, χάνει μόνο από πολύ ακριβότερα. Την συγκεκριμένη φώτο που έχω στο προφίλ μου είναι σέλφι βράδυ. Από κει και πέρα να το βρίσκεις πιο αργό με το lollipop μου φαίνεται πολύ παράξενο, οπότε μιας και τώρα το πήρες κάνε factory reset.Για την μπαταρία συμφωνούμε. Το είχα αναφέρει άλλωστε πιο πάνω. Για το WiFi δεν είδα διαφορά από το S3 που είχα πριν και μάλλον το βρίσκω καλύτερο από το Moto G της γυναίκας μου. Το σπίτι μου είναι 2 όροφοι και παρότι υπάρχουν routers και στους 2 ορόφους πιάνει παντού.Από τις εφαρμογές που έχει η μόνη που με εκνευρίζει αλλά δεν βγαίνει χωρίς root είναι το mcfee.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα